Gość: brus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 00:07 Czy może znacie jakieś miłe miejsce w okolicy na 7-14 dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: id Re: Bocca di Magra IP: *.pool8017.interbusiness.it 07.07.04, 15:36 o ile mnie pamiec nie myli, chodzi o ujscie rzeki Magra na pograniczu Toskanii i Ligurii - ciekawych miejsc sporo, bo wybrzeze liguryjskie piekne, samo ujscie rzeki, procz kolekcji pieknych motorowek, takie sobie - mnie komary pozarly, wiec mam fatalne wspomnienia... podarowalabym sobie to miejsce przenoszac sie lekko na polnoc, w kierunku na Cinque Terre, lub zjezdzajac na poludnie - kierunek Massa Carrara/Pisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brus Re: Bocca di Magra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:54 Nic nie będ darował! Miejsce jest super. Byłem tam przejazdem. W tle piękne góry. Niedaleko Cinqe Terre. Sądzę, że to jedno z ciekawszych miejsc nad morzem. Poza tym czytałem u Miłosza, że tam odpoczywał, no i Zatoka Poetów. Tylko nigdzie nie mogę znależć przyzwoitej oferty na nocleg:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Bocca di Magra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:27 Warto koniecznie! To najlepsza baza wypadowa do Toskanii i Ligurii... Odpowiedz Link Zgłoś