gregtt 22.04.14, 22:19 jedziemy na 3,5 tygodnia w okolice neapolu i zastanawiam się nad internetem na kartę, czy są jakieś tanie oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shilaa Re: internet mobilny w Campani 23.04.14, 13:07 Nawet drogie nie dzialaja i w centrum Neapolu, a co dopiero tanie i w okolicy ;-) Moi znajomi kupili internet na karte TIM, gdy zostali bez internetu na 2 tygodnie przy zmianie operatora, 50 euro wyrzucone w bloto, udalo im sie otworzyc 2 strony (po 20 minutach czekania). Lepiej korzystac z darmowego WiFi w restauracjach, sklepach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthonyb Re: internet mobilny w Campani IP: 91.255.75.* 27.04.14, 14:14 ja nigdy nie mialam stacjonarnego telefonu. Korzystam od kilku dobrych lat z karty 3 TRE do modemu. Funkcjonuje normalnie. Uzywam tylko do internetu, place 5 € miesiecznie i mam 3 gb co wystarcza normalnie na miesiac jesli niczego nie sciagamy.Do konsultacji roznych stron czy rozmow na skypie starcza. Ale sa rozne oferty roznych operatorow. Zalezy do czego ci ma sluzyc. W dalekiej przeszlosci uzywalam tez Wind i Vodafone. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore.eu Re: internet mobilny w Campani 13.05.14, 14:57 Warto się przejść do wszystkich 4 sieci (tim, vodafone, wind, h3g) bo zwykle wymagają Codice Fiscale czyli coś w stylu PESEL (mam wrażenie, że co punkt sprzedaży to inne zasady dlatego warto podejść do różnych punktów). Z H3G warto zwrócić uwagę, że trzeba mieć nowszy model telefonu (z UMTS) bo karta nie będzie działać. Jeśli chodzi o oferty internet bez ograniczeń trzeba być ostrożnym bo zwykle jest, fakt, b.o. ale do 1, 2 czy 3G a potem prędkość spada tak, że praktycznie nie da się pracować online. Odpowiedz Link Zgłoś