jagasz 15.08.14, 17:47 Wlasnie jestem w Rzymie i potrzebuje dojechac nad morze. Wiem jak dojechac do Ostii, ale nie wiem gdzie najlepiej wysiasc aby dojsc do bezplatnej i ladnej plazy. Prosze o Wasze rady, dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zagubieniwrzymie Re: Z Rzymu nad Morze 15.08.14, 22:54 Najlepiej wybierz plaże Capocotta. Tam jest 8 odcinków bezpłatnych plus plaże specjalne np rodzinna, brazylijska czy nudystow. Ze stacji Piramide trzeba wziąć metro naziemne Roma-Lido i wysiąść na stacji ostatniej (Cristoforo Colombo), tam przesiadka do autobusu 07 i jechać kilkanaście przystankow aż do przystankow które będą przystankami z numerami zejść do plaży np Coastal gate 1 czy Coastal gate 7 itd:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagasz Re: Z Rzymu nad Morze IP: *.ip157.fastwebnet.it 16.08.14, 21:09 Dziekuje za info. A podroz na jednym bilecie z metra, czy na 07 musze kupowac osobno? A Odpowiedz Link Zgłoś
monis21 Re: Z Rzymu nad Morze 18.08.14, 14:19 a ja polecam Tor san Lorenzo . z końcowej stacji metra / niebieskiego / na Laurentino wsiąść w autobus jadący do Netuno . wysiąść juz na końcu Tor San Lorenzo - przy stacji benzynowej . Sa bezpłatne plaże i to w duzej ilości . Bilet dobowy zarówno na metro jak i na autobus kosztuje 8 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Z Rzymu nad Morze IP: *.ip157.fastwebnet.it 18.08.14, 19:38 jesli chodzi o plaze CApocotta, ktora jest najleadniejsza z tych 7? Czy nie ma roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Z Rzymu nad Morze IP: 89.174.66.* 25.11.17, 22:09 Polecam Anzio. Piękne i bogate historycznie. Godzina drogi z Rzymu, bezpośrednio pociągiem. Więcej o Anzio tutaj journeyisfreedom.wordpress.com/2017/11/25/anzio-miasto-z-ktorego-neron-ogladal-spalenie-rzymu/ Odpowiedz Link Zgłoś