Dodaj do ulubionych

apartament lub camping intymnie 2016

29.08.15, 17:20
chciałem poznać opinie - gdzie szukać partamentów z basenem lub kempingu blisko plaży piaszczystej w okolicy nie bardzo zaludnioonej - chodzi o mniejsza miejscowość - byłem w tym roku w Turcji w okolicach Side i duży hotel w wersji All zabił mnie trochę - szukam czegoś we Włoszech z warunkami j.w. - czy na 2 - 3 rodziny jest szansa zmieścić się w koszcie wynajmu apartamentu lub domku kempingowego (z basenem) z dostępem do kuchni w cenie około 4000 zł. na rodzinę za 12-14 dni? - gdzie szukać czegoś takiego? dzięki z góry za odpowiedź - w.
Obserwuj wątek
    • christoof Re: apartament lub camping intymnie 2016 29.08.15, 22:36
      Jaja se robisz
      4000 złotych za apartament z basenem we Włoszech na 14 dni,
      dla całej rodziny,
      masz poczucie humoru
      • ja.s.i.u Re: apartament lub camping intymnie 2016 30.08.15, 11:15
        Poszukaj campingu w okolicach Paestum, plaża piaszczysta, ludzi mało, tylko dojazd dość długi (od Neapolu autostrada za darmo). We wrześniu może coś tańszego znajdziesz, ale wymagania cenowe masz bardzo duże. Niecałe 1000 Euro za dwa tygodnie, to 70 Euro na dzień na rodzinę. Musisz mieć naprawdę dużo szczęścia, żeby w tej cenie coś znaleźć.
    • Gość: Luigi Re: apartament lub camping intymnie 2016 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.15, 22:16
      Wystarczy wpisać do google
      apartamenty Włochy,
      żeby dostać ogromny wybór miejsc noclegowych.
      Potem trzeba wprowadzić do kryteriów wyszukiwania basen, położenie przy plaży i gotowe.
      Wybór będzie już znacznie mniejszy.
      Kempingi nie są intymne, tak mi się wydaje.
      Jak mają jechać 3 rodziny, to potrzebujecie całego domu z basenem za 3000 euro, na 2 tygodnie

• grekan Re: apartament lub camping intymnie 2016 01.09.15, 01:38
        ...brak danych o terminie i ile osob liczy rodzina a to wplywa na cene. Np. w koncu czerwca 2tyg. apart. dla 2+2 to koszt ok. 3700zl. - okolice Sorrento, Villaggio Costa Alta, to na str: Quickrooms.com
        W podobnej cenie sa apartamenty na Italian Riviera czy Neapolitan Riviera na str: booking.com
    • Gość: tomek Re: apartament lub camping intymnie 2016 IP: *.meteor.ie 02.09.15, 17:37
      sprawdz airbnb, mi wyskoczylo troche apartamentow w granicach 1000 euro, z basenem, blisko morza. Szukalem na sycylii, pierwsze z listy byly niedaleko Taorminy i Cefalu.
      w wyszukiwanie wpisalem 8 osob i 14 dni na przelomie maja i czerwca 2016. Na liscie pojawil sie nawet apartament za 500 euro, ale to jakas raczej dziwna cena
      • Gość: osa5979 Re: apartament lub camping intymnie 2016 IP: *.centertel.pl 04.09.15, 21:19
        dzięki Wam wszystkim za rady - będę szukał
        • Gość: marcin Re: apartament lub camping intymnie 2016 IP: *.centertel.pl 29.11.15, 13:27
          może ktoś jeszce coś w tym temacie? - też jestem zainteresowany
    • aneea Re: apartament lub camping intymnie 2016 01.12.15, 10:13
      W ubiegłym roku byliśmy 4 osobową rodziną na campingu nad Adriatykiem. Termin druga połowa czerwca, 2 tygodnie. Kosztowało nas to 3 tys. zł, także da się, ale nocleg w namiocie willowym.
      • grekan Re: apartament lub camping intymnie 2016 01.12.15, 11:55
        ..kto co lubi.... ale w miejsce namiotu za 3000zl. zdecydowanie wole klimatyzowany apartament za 3700zl.
        • skrecamy-w-prawo Re: apartament lub camping intymnie 2016 01.12.15, 13:30
          W zeszłym roku zastanawiałem się na przykład nad czymś takim:
          www.playadoradaresidence.com/offerte/prenota-prima-97.html

Wtedy do końca roku był upust i za mieszkanie w drugim rzędzie wychodziło 470Euro za tydzień.
          Ostatecznie wybrałem agroturystykę w innym miejscu, parę kilometrów od plaży.
          Ale może ktoś sobie zobaczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka