Dodaj do ulubionych

Ranking Biur Podrózy

IP: *.toya.net.pl 20.01.05, 12:27
Wpisyjcie swoje doświadczenia z biurami podrózy i wystawiajcie im oceny gdzie
najsłabsza to 0 a najmocniejsza to 10
Obserwuj wątek
    • Gość: KIku_san Re: Ranking Biur Podrózy IP: *.bu.uni.wroc.pl 20.01.05, 14:26
      O.K.
      1. Interhome - 7 (plusy - solidność, czasem korzystne ceny, minusy - ciężko się
      dorwać do co atrakcyjniejszych obiektów)
      2. Neckermann - 4 (plusy - bardzo dobre katalogi, dokładny opis obiektów,
      minusy- niestety nie zawsze jest to opis prawdziwy, można trafić na badziewie,
      jak mnie się trafiło w zeszłym roku, również ciężko dopchać się do bardziej
      atrakcyjnych obiektów)

• Gość: Majka Re: Ranking Biur Podrózy IP: *.chello.pl 20.01.05, 15:22
        to ja dodam jeszcze TUI:)
        Jechalam z tym biurem kilka razy i zawsze bylam zadowolona - super oferty
        (najlepsze hotele / dokladne opisy), swietna organizacja, pomocni rezydenci...
        A co mi sie najmilej zaskoczylo, to szybka reakcja biura w razie problemow w
        czasie podrozy lub na miejscu (moj przypadek: podczas miedzyladowania zostal
        uszkodzony samolot, ktorym lecielismy na wakacje, przez to musielismy czekac na
        lotnisku ok.9godzin na nastepny samolot wyslany z Polski; nie byla to wina
        biura podrozy (tylko obslugi lotniska), a jednak po przybyciu na miejsce
        dostalismy w ramach przeprosin kosz owocow i wino, a poza tym kazdy uczesnik
        podrozy mial do wyboru jedna wycieczke gratis:) bardzo milo z ich strony:))!
        Nigdy sie nie zawiodlam na TUI, wiec daje im 10/10!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka