Gość: Artur IP: *.toya.net.pl 20.01.05, 12:27 Wpisyjcie swoje doświadczenia z biurami podrózy i wystawiajcie im oceny gdzie najsłabsza to 0 a najmocniejsza to 10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIku_san Re: Ranking Biur Podrózy IP: *.bu.uni.wroc.pl 20.01.05, 14:26 O.K. 1. Interhome - 7 (plusy - solidność, czasem korzystne ceny, minusy - ciężko się dorwać do co atrakcyjniejszych obiektów) 2. Neckermann - 4 (plusy - bardzo dobre katalogi, dokładny opis obiektów, minusy- niestety nie zawsze jest to opis prawdziwy, można trafić na badziewie, jak mnie się trafiło w zeszłym roku, również ciężko dopchać się do bardziej atrakcyjnych obiektów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Ranking Biur Podrózy IP: *.chello.pl 20.01.05, 15:22 to ja dodam jeszcze TUI:) Jechalam z tym biurem kilka razy i zawsze bylam zadowolona - super oferty (najlepsze hotele / dokladne opisy), swietna organizacja, pomocni rezydenci... A co mi sie najmilej zaskoczylo, to szybka reakcja biura w razie problemow w czasie podrozy lub na miejscu (moj przypadek: podczas miedzyladowania zostal uszkodzony samolot, ktorym lecielismy na wakacje, przez to musielismy czekac na lotnisku ok.9godzin na nastepny samolot wyslany z Polski; nie byla to wina biura podrozy (tylko obslugi lotniska), a jednak po przybyciu na miejsce dostalismy w ramach przeprosin kosz owocow i wino, a poza tym kazdy uczesnik podrozy mial do wyboru jedna wycieczke gratis:) bardzo milo z ich strony:))! Nigdy sie nie zawiodlam na TUI, wiec daje im 10/10!:) Odpowiedz Link Zgłoś