Dodaj do ulubionych

Czy to forum to wylącznie informacja turystyczna!?

15.02.05, 13:04
Ciao!!!
Ludzie! Kocham Wolchy, wloską obyczajowość, mentalność, muzykę, media! I
dyskusji o tym się spodziewam... Czy naprawdę musicie rozmawiać tu wylącznie
o szczególach interesujących jedną osobę, która w dane miejsce się akurat
wybiera? Chodzi mi o to, że chętniej np. dowiedzialabym się ciekawostek typu
targi i ruch Slow Food w Turynie niż czy jechać z dziećmi w miejsce X.
Czy ktoś tu uważa podobnie???
Od wielu dni zaglądam na forum i opuszczem je po chwili widząc, jakie tematy
są na topie.
Czy ktoś tu czuje podobnie?
Saluti!
Evcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: erka Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.02.05, 13:23
      wystarczy troche poczytac ,ze niekoniecznie tylko informacja turystyczna
      ludzie pytaja i ludzie odpowiadaja,w zaleznosci od potrzeb,nie ma obowiazku
      czytac.Nie pasuje ,mozna sobie czytac co innego,nikt nikogo do niczego nie
      zobowiazuje,wystarczy zapytac sie o owe Slow Food w Turynie ,mozna tez o to
      spytac Ksiecia Karola,bo tez tam byl,ma tez tez swoja strone internetowa,moze
      bedzie wiedzial nieco wiecej,on to WIDZIAL na wlasne oczy i byl bez dzieci
      • evania Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc 15.02.05, 14:31
        Dzięki! Ale obyloby się bez zlośliwości, nie? Oto polska mentalność wlaśnie!
        Serdeczne pozdrowienia,
        Evcia. :)
    • irajar Plus zauwaz 15.02.05, 13:29
      ze jest to forum Wlochy podczepione pod forum Turystyka, tak wiec glownie o
      turystyce. Ale wiem, ze sa tu tez osoby, ktore we Wloszech mieszkaja i takie,
      co Wlochy uwielbiaja. Wystarczy zakladac odpowiednie watki, a nie oskarzac...
      Ija
      • Gość: xyz Re: Plus zauwaz IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.05, 13:31
        gdzies jest forum wloskie dla milosniköw/mieszkancöw tego kraju. Tam pewnie
        znajdziesz to, co Cie interesuje. Tu jest przede wszystkim forum turystyczne,
        wiec Twoje uwagi sa nie na miejscu.
        Nie mam linku do tego innego forum, ale moze ktos inny Ci pomoze tutaj.
        • linn_linn Re: forum wloskie 15.02.05, 13:34
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10307
    • Gość: Agata Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:00
      Popieram Cie!!! :)
      strasznie tu nudno...a przeciez Wlochy to cos wiecej niz miejscowosci i
      turystyka. troche trzeba sie wczuc w ich klimat
      nie umiem wloskiego,ale pasjonuje mnie ich ekspresja, otwartosc i kultura.
      nie ograniczajmy sie do odwalenia zwiedzania Italii!
      Evciu polecam ci forum na stronie www.wloski.ang.pl/forum.php
      pozdrawiam
      • Gość: marghe_72 Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 20:47
        to ja chętnie poczekam aż ozywicie atmosferę..
        • evania Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc 15.02.05, 22:12
          Tutti!
          Fora polecone przez lin_lin i agatę to jest TO!!! Dzięki dziewczyny.
          Wszystkich urażonych przepraszam... :))
          Saluti,
          Evcia.
          • Gość: evania Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:43
            Czy nie zauważyleś powyższego wpisu, buraku? Sprawa już zamknięta. Pozwól swoim
            emocjom juz opaść. Pa! Bardzo sympatyczna atmosferka na tym forum - miodzik!!!
            Pa!
        • bynek Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc 15.02.05, 22:41
          Nie zauważyłaś jeszcze ,ile odkrywczych myśli , ekspresji i kultury wniosły na
          to forum posty evani i agaty? Szkoda tylko , że tak szybko wyniosły
          się ,uszczęśliwiać innych .
          • Gość: Agata Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:24
            ja tu wiecej nie bede wchodzila bo jestescie dretwi i nudni."bawcie sie" dobrze
            hahaha
            • Gość: marghe_72 Re: Czy to forum to wylącznie informacja turystyc IP: *.acn.waw.pl 16.02.05, 14:42
              Monotematyczni rzekłabym ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka