Gość: mał IP: 80.51.235.* 09.05.05, 13:12 Wybieram sie ze znajomymi do toskanii, polećcie jakies fajne i niedrogie miejsca do spania. Najlepiej 4-6 osobowe apartamenty. Nigdy nie byłam, nie mam zielonego pojęia na co zwrócic uwagę z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masz Re: apartamenty w toskanii IP: 213.17.140.* 10.05.05, 09:23 poszukaj w wyszukiwarkach na stronach agroturystyki-agroturismo. Takich noclegow jest tak mnostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: apartamenty w toskanii IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 11:37 zerknij do Interhome'u i do Solemar (oba w necie) Odpowiedz Link Zgłoś
nuovo Re: apartamenty w toskanii 11.05.05, 11:47 Jeżeli nie zależy Ci na pobycie nad morzem, to mogę polecić apartamenty w Pino - szczegóły www.winoispiew.com - to mała wioska, ale atmosfera super. W okolicy sami zakręceni ludzie. Same apartamenty prowadzą mieszkający tam Polacy, bardzo mili i uczynni, zaprzyjaźnisz się z nimi po 15 minutowym pobycie. To były jedne z najlepszych moich wakacji we Włoszech. Ceny mają naprawde niskie (jak na Włochy), a apartamenty olbrzymie - jakieś 100mkw. Doradzą Ci gdzie najlepiej pojechać, co zwiedzić. Naprawdę warto. My byliśmy u nich tydzień, a na drugi zakwaterowaliśmy się nad morzem w San Vincenzo, znaleźliśmy fajny apartament z basenem, ale sama miejscowość to raczej pod turystów i nie ma jakiegoś specjalnego uroku, zresztą plaże też nie są zbyt piękne. Podobno bardziej na północy wybrzeża toskańskiego jest niesamowicie, ale nie było mi tego zobaczyć. Szczerze mówiąc żałowałem, że nie pozostaliśmy na drugi tydzień również w Pino, ale i tak już mieli zarezerwowane. Warto zapoznać się z ich stroną www, można naprawdę świetnie wypocząć i dużo zobaczyć, chyba że jesteś fanką wylegiwania się na plaży. Jeżeli chodzi o wodę to wokolicy są dwa baseny. A poza tym miejscowe wino, a po nim obowiązkowo śpiew, będziesz miała okazję własnoręcznie wypiekać pizzę w specjalnym stary piecu na drewno, spotkasz niesamowitych ludzi z całego świata (przyjeżdzają na kursy garncarskie organizowane w okolicy, a imprezują u Polaków w Pino). Kończę, bo się za bardzo rozmarzyłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: apartamenty w toskanii 11.05.05, 22:22 Przejrzyj te strony ,może coś będzie Ci odpowiadać. www.hotelsiena.pl/szukaj/szukaj3.php www.agriturismo.regione.toscana.it/index-ita.htm www.terraditoscana.com/ www.toskana.net/index_i.html www.hotelsiena.pl/ www.sole.cnm.pl/ www.winoispiew.com/new/ www.winoispiew.com/new/ www.cascatedellemarmore.it/inglese/index.html Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś