Dodaj do ulubionych

Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:09
W lipcu zamierzam spedzic 2 tygodnie na Sycylii. Czy znacie tanie polaczenia
lotnicze Polska - Katania lub Palermo?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • julie_bella2001 Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g 23.05.05, 01:26
      Jedyne bezposrednie polaczenie na Sycylie(akurat do Katanii) z Polski oferuja
      linie centralwings www.centralwings.com Lot jest raz w tygodniu w soboty. Tyle
      ze ten "tani bilet" wyniesie Cie kolo 1 tys zlotych.
      • Gość: goscaik Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.olsztyn.mm.pl 20.06.05, 17:44
        a ja jade samochodem , wyjazd 8 lipca powrót 1go sierpnia, juz tak od 2 lat :)
    • Gość: ela Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:48
      Fischer Air Polska będzie latal bezpośrednio z WAW do Palermo. Bilety można
      kupic bezposrednio u nich.
      • julie_bella2001 Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g 27.05.05, 13:41
        A mozesz podac ich stronke internetowa?
        • Gość: maja Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:09
          A ja proponuje tanimi lotami do Rzymu ja placilam 320 zl a potem autobusem na
          sycylie ok 30 E.ja tak wlasnie bede jechala.pozdrawiam maja
          • Gość: ron5 Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 08:34
            Genialne w swojej prostocie.Czy możesz podać jakieś namiary na autobusy w
            Rzymie?Pozdrawiam.
            • Gość: maja Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:11
              Wiem ze autobusy jezdza z Termini codziennie o 19.30 i na 6 rano jest sie na
              Sycylii a dokladnie o tej godzinie w Geli.My bedziemy 2 dni w Rzymie wiec
              troszke czasu poswiecimy na kupienie biletu i zorientowanie sie gdzie on
              staje.Bo tez nie wiemy.Wracam 10 czerwca.Odezwe sie na forum i przyblize
              informacje.A ty kiedy lecisz?.Pozdrawiam Maja
              • Gość: ron5 Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:57
                Ja sobie wymarzyłem Kalabrię i Sycylię w 1 tyg.Października.Dolecę do Rzymu a
                dalej-zastanawiam się dlatego jak wrócisz to napisz jak to zafunkcjonowało u
                Ciebie.Miłych wakacji.
                • Gość: golden24 Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 09.06.05, 10:10
                  Tylko wescie pod uwage to,ze Centralwings leci z Warszawy do Catanii niecale 3
                  godziny, bez przesiadek.Mysle,ze kwota okolo 1000 zl w obie strony za przelot,
                  nie jest jakas gigantycznakwota. Tylko w tej chwili moze byc problem z wolnymi
                  miejscami.Duzo miejsc wykupuja biura podrozy i mozna od nich odkupic nawet sam
                  przelot, tak przynajmniej ja zrobilam.
                  • Gość: LINKA Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:07
                    Na pewno masz rację golden24, ale jak ktoś nie był w Rzymie to taka podróz na
                    Sycylię przez Rzym ma swój urok można zwiedzić Rzym a potem odpoczywać i
                    zwiedzać Sycylię jest to znacznie ciekawsze rozwiązanie i tańsze, no chyba, że
                    ktoś już był w rzymie i nie ma ochoty jeszcze raz go zwiedzać.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: maja Re: do ron5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:10
                      Wlasnie wrocilam z Sycylii.Bylo cudownie!!!!!Pisze na temat polaczenia
                      autobusowego Rzym - sycylia.Bilety kupuje sie na stacji Tiburtina.Trzeba wyjsc
                      ze stacji i przejsc na druga strone na dworzec autobusowy.Kasa biletowa jest na
                      przeciwko 5 stanowiska.Ja placilam 37 E z Rzymu do Geli.jedzie sie 12
                      godzin.przeprawa promowa trwa ok 30 minut.Autobus jest o 19.30 z 5 lub 6
                      stanowiska.JAK MASZ JESZCZE PYTANKA TO PISZ.Pozdrawiam Maja
              • Gość: Monika Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.toya.net.pl 13.06.05, 22:36
                Mam pytanko do was macie adresy jakis tanich noclegow w Rzymie?
                Gdzie mozna najtaniej przenocowac.
                Dzieki za info
                • Gość: maja Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:27
                  Za 15 E mozna przenocowac w Domu pielgrzyma im.Jana Pawła.Super warunki kuchnia
                  swietnie wyposazona.Naprawde warto.POZDRAWIAM MAJA
                  • Gość: daga do Maji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:57
                    witajcie:))
                    droga Maju podaj jakis namiar na dom pielgrzyma ulica plac jakis punkt
                    charakterystyczny, bede w Rzymie na poczatku wrzesnia a jeszcze nie mam
                    zaplanowanych noclegów moze tam??
                    pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: maja Re: do Maji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:25
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=25251707
                      W tym watku jest napisane.Pozdrawiam
          • lewita Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g 13.06.05, 14:29
            maju mam zamiar odbyc podroz na sycylie w drugirj polowie wrzesnia,tez
            zamierzam dostac sie tam autobusem z rzymu.....mozesz mi zaproponowac jakis
            ciekawy plany pobytu na sycyli i poludniu wloch.......pozdrawiam
            • Gość: golden24 Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 13.06.05, 15:25
              Moge Ci podpowiedziec jakie miejsca warto zobaczyc.Jezeli chodzi o Sycylie, to
              warto pojechac/poplynac na Isole Eolie,mozna sie wybrac na jeden dzien
              tam.Wyplynac rano promem i wieczorem wrocic.Promy plywaja z Millazzo, kilka
              razy dziennie na wysepki:Panare,Vulcano,Salina, Lipari,Stromboli.Warto zobaczyc
              Teatr Grecki w Taorminie.Mozna sie rowniez wybrac na Etne, pojechac do Palermo,
              niedaleko Palermo jest fajne miasteczko Cefalu.Promem z Messiny mozna
              przeplynąc do Reggio di Calabria, tez ciekawe miasto.
              Wiele razy juz na tym forum poruszany byl temat Sycylii, wiec warto wrocic do
              tych postow.
              • Gość: Monika Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.toya.net.pl 13.06.05, 22:33
                Hej!!
                Ja znam fajne polaczenie autobusowe na Sycylię.Jedzie sie komfortowym
                autobusem.Bilecik jest nie drogi kosztuje 420 zł.Dla studentow 10% znizki.
                Polecam
                • Gość: Inka Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: 62.233.195.* 20.06.05, 14:44
                  No rzeczywiście super oferta! Jechałam rok temu właśnie takim "komfortowym"
                  autobusem" prawie 2 dni i nigdy więcej! Dziękuję! Masakra a nie podróż. A
                  samolotem 3 godzinki i koniec!
              • Gość: X Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.mclink.it 24.06.05, 16:37
                Witaj, a ja mam pytanie o ceny promow, ktore wyplywaja z Milazzo na wyspy
                Eolskie? Ile kosztuje wyprawa na wszytkie z 7-miu wysepek?
                Pozdrawiam!
            • Gość: MAJA Re: Polaczenie Polska-Sycylia(Catania) za ile i g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:31
              JA POLECAM Taormine i Syrakuzy.Pozdrawiam
              • Gość: maja Re: do Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:32
                Mam pytanko czy 450 zl to cena w obie strony czy w jedna?
                • Gość: golden24 Re: do Moniki IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 15.06.05, 15:09
                  Jezeli w jedna strone 450 zł ?, to by sie w ogole nie oplacalo, poniewaz 1000
                  zł kosztuje samolotem w niecale 3 godz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka