testardo 07.07.05, 13:20 Byl ktos, podzieli sie wrazeniam? Widzialam niesamowite fotki z plazy i portu,ale chcialabym wiedziec cos o miasteczku, czy to moze takie sardynskie koziewolki - 2 sklepy, jeden bar i do widzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Porto Ottiolou, Sardynia 07.07.05, 13:47 Znalazlam w katalogu mojej agencji. Ja jade do Capo Coda Cavallo: 6 km od San Teodoro. Jest tez Porto Ottiolou...4km od San Teodoro / na poludnie od Olbii /. W katalogu sa apartamenty. Zdjecia jak to Sardenia... Trudno sie doczekac. clubsardegnavacanze.it/appartamenti_ottiolu_mare/ www.esperia.it/ottiolu.htm - tu residence Bedziesz mila blisko do Porto Rotondo i troche dalej do Golfo di Orosei, o ktorym pisalam w zeszlym roku. Miejscowosc ma charakter wypoczynkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyena Re: Porto Ottiolou, Sardynia IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:48 Właśnie trafiłam na ten komentarz i od razu mam pytanie o jakim katalogu wspominasz? W tych, którymi dysponuję nie znalazłam tej oferty a jestem zainteresowana z pewnych względów:-). Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Porto Ottiolou, Sardynia 12.07.05, 21:45 Bini Viaggi Tour Operator: dostalam we wloskim biurze podrozy. Strona dot. Porto Ottiolu jest identyczna z linkiem Ottiolu Mare appartamenti... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyena Re: Porto Ottiolou, Sardynia IP: *.chello.pl 14.07.05, 13:07 Miałam na myśli CCC półwysep z widokiem na Tavolarę, piaszczystą plażę w zatoczce i morze prawie bez fal. Gratuluję wyboru a kiedy wyjeżdżasz? Z tego co wiem są tam same apartamenty? Dojazd w własnym zakresie? Czy ty przypadkiem nie jesteś rezydentką w Italii? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Porto Ottiolou, Sardynia 14.07.05, 13:49 Mieszkam we Wloszech od 14 lat. Nie byl to moj wybor: z biurem podrozy bylam w zeszlym roku i w tym roku rowniez im zaufalam. Dojazd autokarem prawie spod domu. Tydzien pobytu, dojazd plus prom / mama nadzieje Moby, jak w zeszlym roku / za 500 euro. W tym roku maja to byc 4 gwiazdki: Coda Cavallo, Baia Bianca Hotel Club / choc wyglada podobnie do wioski turystycznej /. Wyjazd 6 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Capo Coda Cavallo, Sardynia 14.07.05, 13:52 www.biniviaggi.it/gallura/1_Ita_10_34.htm Odpowiedz Link Zgłoś