Dodaj do ulubionych

Porto Ottiolou, Sardynia

07.07.05, 13:20
Byl ktos, podzieli sie wrazeniam? Widzialam niesamowite fotki z plazy i
portu,ale chcialabym wiedziec cos o miasteczku, czy to moze takie sardynskie
koziewolki - 2 sklepy, jeden bar i do widzenia?
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Porto Ottiolou, Sardynia 07.07.05, 13:47
      Znalazlam w katalogu mojej agencji. Ja jade do Capo Coda Cavallo: 6 km od San
      Teodoro. Jest tez Porto Ottiolou...4km od San Teodoro / na poludnie od Olbii /.
      W katalogu sa apartamenty. Zdjecia jak to Sardenia... Trudno sie doczekac.
      clubsardegnavacanze.it/appartamenti_ottiolu_mare/
      www.esperia.it/ottiolu.htm - tu residence
      Bedziesz mila blisko do Porto Rotondo i troche dalej do Golfo di Orosei, o
      ktorym pisalam w zeszlym roku. Miejscowosc ma charakter wypoczynkowy.
      • Gość: boyena Re: Porto Ottiolou, Sardynia IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:48
        Właśnie trafiłam na ten komentarz i od razu mam pytanie o jakim katalogu
        wspominasz? W tych, którymi dysponuję nie znalazłam tej oferty a jestem
        zainteresowana z pewnych względów:-).
        • linn_linn Re: Porto Ottiolou, Sardynia 12.07.05, 21:45
          Bini Viaggi Tour Operator: dostalam we wloskim biurze podrozy. Strona dot.
          Porto Ottiolu jest identyczna z linkiem Ottiolu Mare appartamenti...
          • Gość: boyena Re: Porto Ottiolou, Sardynia IP: *.chello.pl 14.07.05, 13:07
            Miałam na myśli CCC półwysep z widokiem na Tavolarę, piaszczystą plażę w
            zatoczce i morze prawie bez fal. Gratuluję wyboru a kiedy wyjeżdżasz? Z tego co
            wiem są tam same apartamenty? Dojazd w własnym zakresie? Czy ty przypadkiem nie
            jesteś rezydentką w Italii?
            • linn_linn Re: Porto Ottiolou, Sardynia 14.07.05, 13:49
              Mieszkam we Wloszech od 14 lat. Nie byl to moj wybor: z biurem podrozy bylam w
              zeszlym roku i w tym roku rowniez im zaufalam. Dojazd autokarem prawie spod
              domu. Tydzien pobytu, dojazd plus prom / mama nadzieje Moby, jak w zeszlym
              roku / za 500 euro. W tym roku maja to byc 4 gwiazdki: Coda Cavallo, Baia
              Bianca Hotel Club / choc wyglada podobnie do wioski turystycznej /. Wyjazd 6
              wrzesnia.
              • linn_linn Re: Capo Coda Cavallo, Sardynia 14.07.05, 13:52
                www.biniviaggi.it/gallura/1_Ita_10_34.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka