IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 14:12
Czy ktoś z Was był w Sorrento z Triadą? Czy morze jest czyste, gdzieś niżej
czytałam, że w zatoce koło Neapolu nie należy się kąpać? Może ktoś mieszkał w
villagio Arizona? Będę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: esther Re: sorrento IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 21:17
      tez wybieram sie do sorrento z triada. czy ktos wiejak w tej okolicy z
      transportem kolejowym.stacja kolejowa w centrum czy gdzieś na obrzezach? jakie
      sa ceny biletu np. do neapolu?
      • Gość: anna Re: sorrento IP: *.excellent.com.pl / 192.168.0.* 16.08.02, 09:40
        Esther, kiedy jedziesz? Ja wybieram się 25.08. Triada coś kręci z tymi
        wycieczkami fakultatywnymi, które niby są w cenie (opcja pakiet), ale nie do
        końca, bo okazuje się że tylko transport do tych miejsc jest gratis. Czy nikt
        tam nie był z Triadą?
        • Gość: Tigra Re: sorrento IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:02
          Hej!
          Ja byłam w Sorrento 3 lata temu. Plaza skalista, ale bardzo malownicza, morze
          byłoczyste ,ale warto było znaleźć jakiś skrawek plazy poza miasteczkiem, bo
          strasznie dużo ludzi i polakow. Uważaj na restauracje na głównych ulicach,
          gdzie są bardzo mili kelnarzy mówiacy po polsku, bo ich miłość koncZy się w
          momencie, jak coś zamowisz , a potem już tylko chodzi o kasę. Lepiej znaleźż
          coś zapyziałego w małej uliczce. Obowiązkowo pojedx na Capri. A o pociagu nic
          nie wiem, bo byłam autem. Ale na pewno też jeżdzą autobusy. miłych wrazeń.
          • Gość: Linn Re: sorrento IP: *.dialup.tiscali.it 20.08.02, 18:13
            Wybrzeze, tzw. Costiera Amalfitana, trzeba przejechac od Torre del Greco az do
            Sorrento: samochodem, statkiem wzdluz brzegu, w dzien i w nocy. Kazdorazowo
            inne wrazenia. Zajrzec tez do Amalfi, koniecznie. Mozna zboczyc do Sant'Agata
            sui Due Golfi, do restauracji "Don Alfonso" / zwykle wsrod 5-ciu najlepszych we
            Wloszech, czesto pierwsza /.
    • Gość: esther Re: sorrento IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 20:15
      jade 1 wrzesnia.
      dzieki za informacje o sorrento.
    • Gość: esther Re: do Linn IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 20:18
      jakie sa ceny w "Don Alfonso"?
      • Gość: Linn Re: do Linn IP: *.dialup.tiscali.it 23.08.02, 07:45
        Ceny niestety od 72 euro wzwyz. Obowiazkowa rezerwacja na 24 godziny przed
        przybyciem. Wiele lat temu, skracajac sobie droge, przejechalismy prze te
        miejscowosc nie wiedzac o tej restauracji. Teraz wiem, ze i tak nie moglabym
        tam wstapic.
    • Gość: odioso do esther IP: *.dernet.waw.pl 25.08.02, 19:59
      hej hej
      ja tez wybieram sie z kumpela 1 wrzesnia;-)))))))

do zobaczenia

odioso@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka