ivrosze 27.08.05, 20:30 We wrześniu wyjeżdżam do Rimini z biurem Sopot Travel. Bardzo prosze o opinie na temat tego biura, hotelu LIBERTY, wrażenia z Rimini. Będę bardzo wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Rimini z biurem SOPOT TRAVEL IP: 217.17.41.* 29.08.05, 12:02 Ja również z tym biurem wybieram się do Rimini i jestem ciekawa opini zwłaszacza co co hotelu.Albowiem co co biura to słysząłm ,ze jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: Rimini z biurem SOPOT TRAVEL 04.10.05, 20:21 Byłam, wróciłam, i tak: - autokary różnej jakości ( w jedną stronę wiało, było zimno, okna nieszczelne - a niby klasy LUX, z powrotem było ok) - hotel: pokoje nawet niezłe jak za tak niską cenę, ale łazienka to porażka, - Rimini jako miejscowośc nawet ciekawa, wszędzie blisko, dobre miejsce wypadowe na jednodniowe wycieczki, samo Rimini po sezonie opustoszałe - co ma swój urok, niezła starówka, - jedzenie w hotelu rewelacyjne, dośc dużo, śniadania nie kontynentalne - ale bardziej po polsku:) - obsługa hotelu polska Jak ktoś będzie miał jakieś pytania, to prosze pisac na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś