Dodaj do ulubionych

Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali

22.01.06, 21:28
Wybieram się z rocznym dzieckiem na camping eurocampu Ca'Pasqnali.
Proszę o opinię, czy ktoś tam może był i jakie macie wrażenia z tego pobytu.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ola9935 Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali 24.01.06, 09:48
      Kiedy jedziesz, bo ja 28 czerwca też jadę z rocznym ale do Pra Delle Tori w
      Caorle?
      • kasiik Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali 24.01.06, 11:37
        Ja jade 19 lipca.... i zmieniłam rezerwację na Marina di Venezia w PUNTA
        SABBIONI ze względu na mobilhome. W tamtym miałam Venezie ale wydała mi siż za
        mała na 4 os dorosłe i 2 dzieciaków. Teraz mam Cezanne podobno trochę większy
        ale nie jestem do końca przekonana. Ty masz rezerwację w mobilhome czy w namiocie?
        • ola9935 Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali 24.01.06, 12:15
          Mam rezerwację w mobilhomie Thaiti 1 ale z firmy Vacansoleil ponieważ do 8
          lipca mają dość duże rabaty ale kempingi są te same co w Eurocampie i podobno
          standard dokładnie taki sam. Aha jeszcze w moim mobilhomie są dwie łazienki
          przy każdej sypialni. My jedziemy sami 2 os. dorosłe i 2-ooje dzieci więc jeden
          mobilhome wystarczy ale wiem że są one bardzo małe, włściwie tylko do spania i
          na plaże.
          • Gość: Zbyszek Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali IP: *.um.wroc.pl 10.02.06, 14:45
            Panie niestety mają rację co do wielkości- małości mobil-homów. Dużo lepiej i
            ciekawiej znależć apartament. Mniej wygodne bo naj częściej od soboty do soboty
            • Gość: Leon Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali IP: 80.54.90.* 03.04.06, 21:32
              A ja wybieram się z rodzinką (dzieci 4 i 7 lat) w pierwszej połowie czerwca na
              Camping Union Lido, czy ktos może mi powiedzieć jakiej pogody się spodziewaćo
              tej porze roku - chodzi mi o temperatury powietrza i wody? Ewentualnie co
              warto zabrać ze sobą aby tam nie przepłacać - mam na myśli jedzenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka