kasiik 22.01.06, 21:28 Wybieram się z rocznym dzieckiem na camping eurocampu Ca'Pasqnali. Proszę o opinię, czy ktoś tam może był i jakie macie wrażenia z tego pobytu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola9935 Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali 24.01.06, 09:48 Kiedy jedziesz, bo ja 28 czerwca też jadę z rocznym ale do Pra Delle Tori w Caorle? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali 24.01.06, 11:37 Ja jade 19 lipca.... i zmieniłam rezerwację na Marina di Venezia w PUNTA SABBIONI ze względu na mobilhome. W tamtym miałam Venezie ale wydała mi siż za mała na 4 os dorosłe i 2 dzieciaków. Teraz mam Cezanne podobno trochę większy ale nie jestem do końca przekonana. Ty masz rezerwację w mobilhome czy w namiocie? Odpowiedz Link Zgłoś
ola9935 Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali 24.01.06, 12:15 Mam rezerwację w mobilhomie Thaiti 1 ale z firmy Vacansoleil ponieważ do 8 lipca mają dość duże rabaty ale kempingi są te same co w Eurocampie i podobno standard dokładnie taki sam. Aha jeszcze w moim mobilhomie są dwie łazienki przy każdej sypialni. My jedziemy sami 2 os. dorosłe i 2-ooje dzieci więc jeden mobilhome wystarczy ale wiem że są one bardzo małe, włściwie tylko do spania i na plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali IP: *.um.wroc.pl 10.02.06, 14:45 Panie niestety mają rację co do wielkości- małości mobil-homów. Dużo lepiej i ciekawiej znależć apartament. Mniej wygodne bo naj częściej od soboty do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Eurocamp- Treporti Ca' Pasqnali IP: 80.54.90.* 03.04.06, 21:32 A ja wybieram się z rodzinką (dzieci 4 i 7 lat) w pierwszej połowie czerwca na Camping Union Lido, czy ktos może mi powiedzieć jakiej pogody się spodziewaćo tej porze roku - chodzi mi o temperatury powietrza i wody? Ewentualnie co warto zabrać ze sobą aby tam nie przepłacać - mam na myśli jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś