Dodaj do ulubionych

kemping w okolicach Rzymu

26.02.06, 20:39
Cześć czy może ktoś polecić mi kemping w okolicach Rzymu? Niestety W Fiano
Romano nie ma już wolnych miejsc. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: DM Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.c27.msk.pl 28.02.06, 13:53
      Zobacz może bedą jeszcze miejsca na tym campingu w Eurocampie lub Vacansoleil

pzdr
    • Gość: sebakamil Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.ipaper.com 03.03.06, 23:11
      Godnym polecenia myślę jest camping ROMA . Jest oddalony o kilka przystanków od
      Watykanu .Ceny naprawdę przystępne ,warunki ok.
      • Gość: Beata13 Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:14
        właśnie mamy tam zarezerwowany noclego - morzesz mi coś blizej opowiedzieć na
        temat tego kampingu? Zwłaszcza interesuje mnie dojazd do lotniska Campinio
      • marek.lawicki Re: kemping w okolicach Rzymu 04.03.06, 22:36
        dzięki, czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tego campingu? może masz gg?
    • aga72 Re: kemping w okolicach Rzymu 04.03.06, 18:22
      na tej stronie znajdziesz trochę campingów w rzymie i okolicach
      www.campeggi.com/campeggi_lazio.asp?r=Lazio
      • marek.lawicki Re: kemping w okolicach Rzymu 04.03.06, 22:33
        dzięki za podanie strony z campingami, czy byłaś na którymś?
        • aga72 Re: kemping w okolicach Rzymu 05.03.06, 18:56
          nie byłam - korzystałam z tego linku przy noclegach w północnych włoszech.
          sukcesywnie posuwała się będę na południe. może za dwa lata dotrę i do rzymu
    • Gość: saharaa Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:51
      byliśmy w sierpniu na kempingu VIA FLAMINIA
      super, warunki bardzo dobre. Byliśmy bardzo zadowoleni.
      • marek.lawicki Re: kemping w okolicach Rzymu 05.03.06, 21:10
        dzięki za wiadomość, czy możesz coś więcej mi napisać o tym kempingu?
        np ile km jest od Rzymu, czy załatwiałaś wszystko przez internet? a może masz
        gg? dzięki
        • Gość: saharaa Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:54
          Wszystko załatwiałam przez internet, stronę mają świetną, nawet filmik jak
          dojechać na kemping jest bardzo dokładny. Kemping jest 7 km od watykanu.
          Poruszaliśmy sie po Rzymie autobusem, przy kempingu jest autobus do centrum.
          Naprawde polecam !
        • Gość: Village flaminia Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:57
          adres kempingu www.villageflaminio.com/
          • Gość: saharaa Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:59
            mój nr gg 1564918 chętnie opowiem o naszym pobycie w Rzymie
    • akacjax właśnie wróciłam z campingu Roma:) 06.03.06, 10:22
      Mieszkałam w bungalowie, ogrzewane są trochę większe-trójki(gdy się jest w trzy osoby automatycznie taniej:). Warunki dobre, autobus blisko, w tygodniu bardzo często kursuje.
      Dojazd z i na lotniska mozna zamówić (48 godz wcześniej) na kempingu. Koszt-FIU-9euro, CIA-10euro, można też kombinować dojazd-do stacji metra, potem metrem, potem autobus.
      Jeżeli ktoś ma pytania-spróbuję odp.
      • Gość: ed Re: właśnie wróciłam z campingu Roma:) IP: 83.238.122.* 10.03.06, 21:23
        witaj, mam kilka pytań dot. campingu roma. powiedz jak to wyglada z dojazdem do
        centrum - sfery zabytkowo rozrywkowej. ja rozwazam pobyt tygodniowy i wacham sie
        pomiedzy drozszymi hostelami w centrum a campingiem. czy opłaty za komunikacje
        miejska nie wyrównuja cen?

no i jak wygladaj bungalowy, czy maja shared dorms?

dzieki z góry za odpowiedz
        • Gość: Beata13 Re: właśnie wróciłam z campingu Roma:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:57
          ja też jestem ciekawa jak z tym dojazdem. Alex pisała mi na innym forum, że
          jest tam autobus, który często kursuje, ale chciałabym wiedzieć ile czasu
          zajmuje taka podróżd do centrum :)
      • Gość: driver Re: właśnie wróciłam z campingu Roma:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:18
        Witam,też sie zastanawiam nad tym campingiem, jak to jest z tym dojazdem z
        Fiumicino? Jak można sobie zamówic? Ktos po nas (3osoby) przyjedzie i za 9euro
        zawiezie ? driver800@wp.pl gg 1957766
    • Gość: M. Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.chello.pl 06.03.06, 11:00
      Z okolic Rzymu całkiem przyjemnie jest nad jeziorem Bracciano. Sympatyczne
      miasteczko, dobry punkt wypadowy do Rzymu, czy bardziej na północ Viterbo czy
      nawet Orvieto. Camping znajduje się nieco na uboczu miasta bracciano, za to nad
      samym jeziorem, jeśli chciałbyś zrezygnować z własnego dojazdu do Rzymu to
      codziennie rano (9 lub 10) rusza campingowy autokar dowożący do stacji
      kolejowej w samym Bracciano (można też dojść na piechotę- koło 25 minut). A z
      dworca w Bracciano kolejką do Rzymu (często kursują, z resztą na campingu
      dostaniesz rozkład, możesz też kupić bilety- są to bilety dzienne uprawniające
      do jazdy po całym Rzymie jak i właśnie koleją na trasie Bra.-Rzym)., która
      dojeżdza kolejno do stacji S.Pietro, Ostiense, Termini, Trastevere i Valle
      Aurelia a więc do wyboru do koloru. Czas przejazdu koło 50 minut.
      • Gość: M. Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.chello.pl 06.03.06, 11:03
        No i zapmniałem napisać co to za camping:) Chodzi o Porticciolo:

www.camping.it/english/lazio/porticciolo/
        www.porticciolo.it/
    • Gość: italia Re: kemping w okolicach Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:33
      proponuje hotele: www.hotelplaya.it - tansze niz kampingi pod Rzymem i nad
      samym morzem - w wakacje to wazne!
      ps mozna pisac po polsku: info.polonia@hotelplaya.it
      • marek.lawicki Re: kemping w okolicach Rzymu 30.03.06, 14:15
        dzięki za info
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka