Gość: Norbi IP: *.udn.pl 13.03.06, 20:05 Przekopałem całe forum ale nie znalazłem wiele na ten temat. Wybieram się do Rzymu i szukam namiarów na fajne i co ważniejsze tanie miejsca gastronomiczne w Rzymie. Z góry dzięki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Jedzenie w Rzymie 13.03.06, 22:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=22839447&a=22864252 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavia Re: Jedzenie w Rzymie IP: *.chello.pl 14.03.06, 16:17 www.menudiroma.com/ita/Anteprima.asp?idZona=3 oto spis lokali gastronomicznych w Rzymie wybrałam tylko z centrum masz tam info cenowe, menu oraz -co ważne!! dni i godz.otwarcia zrób sobie plan zwiedzania z mapą i potem dopasuj lokale zgodnie ze swoimi możliwosciami finansowymi jesli masz pytania o konkretne miejsca-chętnie podpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Jedzenie w Rzymie 14.03.06, 17:17 Gość portalu: Norbi napisał(a): > Przekopałem całe forum ale nie znalazłem wiele na ten temat. Wybieram się do > Rzymu i szukam namiarów na fajne i co ważniejsze tanie miejsca gastronomiczne > w Rzymie. Z góry dzięki za wszelkie informacje. W co bardziej turystycznych miejscach sprawdzaj ceny przed zamówieniem czegokolwiek.Nawet jeśli miejsce wygląda niepozornie. Możesz niechcący wypić espresso za 8 eur. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Jedzenie w Rzymie IP: *.meganet.pl 15.03.06, 00:57 tanie na Zatybrzu. Odpowiedz Link Zgłoś