Dodaj do ulubionych

samochodem do wloch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:16
za 2 tygodnie wybiaram sie samochodem do wenecji (dokladnie na prom do grecji)
ale pytania mam odnosnie przejazdu do wloch. gdzie jakie bramki,gdzie
tankowac,ceny benzyny i autostrad.nie wiem nic:)jakie sa dodatkowe
niespodzianki w stylu kamizelek odblaskowych w austrii.bardzo prosze o
pomoc.jedziemy we dwie z kolezanka:))
Obserwuj wątek
    • Gość: linn_linn Re: samochodem do wloch IP: *.chello.pl 17.06.06, 11:57
      sprawdź se w wyszukiwarce, hehe
      • kapitan_kloss Re: samochodem do wloch 17.06.06, 12:52
        Mógłbyś ciole jeden nie podszywać sie pod linn_linn ?
        • radioaktywny Re: samochodem do wloch 17.06.06, 12:55
          Nie ma tygodnia, aby nie pojawialy sie te pytania wiec warto skorzystac z
          forumowej przegladarki. Znajdziesz odpowiedzi na WSZYSTKIE dreczace cie pytania.
          Ewentualnie na piechotke przejrzyj tematy watkow cofajac sie w czasie.
          Pozdrawiam
          • Gość: linn_linn Re: samochodem do wloch IP: *.chello.pl 17.06.06, 13:05
            no przecież to właśnie napisałam, hehe, zawsze to pisze hehe
            • linn_linn Re: samochodem do wloch 17.06.06, 15:38
              Jestem niestety jestem we Wloszech, wiec od razu widac, ze to nie ja wyslalam.
    • Gość: asia Re: samochodem do wloch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:51
      Którego wyjeżdżacie bo my 30 czerwca i kierujemy się na Wenecje.Najlepiej jechać
      przez Wiedeń nocą albo wcześnie rano.Na Czechy i Austrię trzeba wykupić
      winietki,we Włoszech autostrady płatne.Kamizelki obowiązkowe w Austri.Od 6-12 zł
      w marketach.
      • radioaktywny Re: samochodem do wloch 19.06.06, 10:32
        W kwestii unikniecia ruchu na drogach to ja proponuje podroz w niedziele. Nie ma
        w tym dniu ruchu ciezarowego, a przejazd przez Wieden praktycznie bezbolesny.
      • Gość: magdusija Re: samochodem do wloch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:01
        dokladnie w nocy z 30/1 chce jechac przez bratyslawe i zakladam spokojna jazde.
        2lipca rano mam prom do grecji ale chce pozwiedzac wenecje.a skad wy jedziecie?
        • Gość: asia Re: samochodem do wloch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:27
          My wyjeżdżamy wieczorem około 18:oo 30 czerwca i jedziemy przez Czechy i
          Austrie( przejscie w Cieszynie).Wyruszamy z okolic Łodzi.Myśle że trasa przez
          Czechy i Austrie jest lepsza.Jeżeli chcecie możecie do nas dołączyć.Pozdrawiamy!!!
    • radioaktywny Re: samochodem do wloch 23.06.06, 17:27
      Tu mozna sobie dokladnie zaplanowac trase i ocenic, ktora droga jest krotsza,
      szybsza, itp.
      map24.interia.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka