Dodaj do ulubionych

Centralwings - Warszawa-Rzym

IP: *.szwajcarska.pl 23.06.06, 23:14
Ja z nimi lecę a Wy? Nie wiem, może panikuję ale zaczynam się trochę obawiać.
Opóźnienia w tanich liniach są częste ale bardzo niekorzytsnie opisali
Centralwings :( Raz już z nimi leciałam, w jedną stronę lot się opóźnił ale
nie robiłam z tego afery ale teraz to już nie wiem :(

wiadomosci.onet.pl/1344884,11,item.html
Obserwuj wątek
    • corrina Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 24.06.06, 23:21
      ja lecialam do rzymu i spoznienie bylo ok 3 godzin
      • aani Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 24.06.06, 23:52
        Rany. Ja planuje nimi wracac z Rzymu w sierpniu, z przesiadka w Warszawie na
        LOT. Jednak roznica w cenie jest spora miedzy nimi a LOTem czy Alitalia. W
        dodatku planuje w miedzyczasie cos zalatwic w Warszawie, dlatego Skyeurope mi
        nie pasuje, bo zawsze przylatuje po poludniu. Zaczynam sie wahac :/
        DOmyslam sie, ze loty z Bolonii tez maja takie opoznienia?
        • bonalisa Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 26.06.06, 09:18
          Latałam parę razy z Bolonii i do Bolonii z CentralWings (ostatnio pod koniec
          kwietnia) i nie było żadnych opóźnień.
          • Gość: che Re: Centralwings - Warszawa-Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:58
            Lecialem z nimi 3 x z Bolonii zawsz 2-3 godzinne opoznienie.
            Bilety nie byly tanie, tzn low costowe.
            • Gość: Akna Re: Centralwings - Warszawa-Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:40
              Moja koleżanka dla 3 osób (2 os. dorosłe+małe dziecko) kupiła bilety do Bolonii
              za nieco ponad 200 zł ale kupowała w marcu na sierpień. A Ty na pewno nie
              kupowałaś wczęsniej więc były drogie.
        • aani Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 26.06.06, 11:05
          Dzieki, wlasnie widze, ze w czwartki leci z Bolonii do poludnia. Moze, jesli
          sobie zaplanuje spory zapas, uda mi sie jakos zdazyc?
          Z Rzymu planowo jest w te przedpoludniowe dni kolo 12, moge nie zdazyc zalatwic
          spraw w Wawie do 16. I troche mnie przeraza Ciampino - pare razy tam kogos
          odprowadzalam i odbieralam, koszmarny hangar. BLQ w Bolonii jest jakies w miare
          cywilizowane?
          • aani Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 26.06.06, 11:46
            Wlasnie obejrzalam netowo BLQ
            Nie ma porownania z Ciampino, i nie grozi ugotowanie zywcem w razie opoznienia -
            fajnie :)
            • Gość: Akna Re: Centralwings - Warszawa-Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:43
              Ugotowanie żywcem?
              • aani Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 26.06.06, 14:48
                Taki przyklad: wieczor, na zewnatrez 39 stopni, schody i drzwi do hali odlotow
                obklejone koczujacymi podroznymi, w hali odlotow jakies 50 stopni, niezmiernie
                dyskretnego powiewu klimy mozna sie domyslac tylko bezposrednio pod nawiewami.
                Ludzi duzo, pare rozrzuconych w poprzek hali rzadkow krzesel / siedzen. Przed
                stanowiskami odpraw kilku linii po kilka / kilkanascie osob. Przed stanowiskami
                Centralwings klebiacy sie tlum, Kolejka wije sie przez prawie caly terminal.
                Samolot do Wawy.
                Dla mnie to oznacza gotowanie zywcem.
                Hala przylotow sprawia lepsze wrazenie. I mniejszy tlum.
                • aani Re: Centralwings - Warszawa-Rzym 27.06.06, 00:31
                  Ups
                  wlasnie sie dowiedzialam, ze Ciampino sie rozbudowuje i stalo sie znacznie
                  bardziej ucywilizowane. To sie poprawiam. Moja naoczna wiedza ;) pochodzila z
                  sierpnia ub. r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka