Gość: sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:30 witam, mam pytanko do Was. Nie wiem czy uda mi się wyrobić paszport do mojego urlopu nie wiecie czy można wyjechać na dowód osobisty? będę bardzo wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funghettino Re: wyjazd na dowód??? 21.07.06, 10:56 mozna. uprzedzam kolejne pytanie:mozna na stary i na nowy. na przyszlosc uzyj wyszukiwarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wyjazd na dowód??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:56 Dzwonilam do konsulatu i powiedzieli że można ale tylko na nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [shadow] Re: wyjazd na dowód??? IP: *.devs.futuro.pl 21.07.06, 13:04 Tydzień temu wróciłem z Sycyli. Lot samolotem. Bardzo wiele osób (mniej więcej 50%) posługiwało się dowodem osobistym i nie było żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: wyjazd na dowód??? IP: 217.96.4.* 16.08.06, 14:27 tak spkojnie na dowód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wyjazd na dowód??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 11:05 Co za głupkowate pytanie. Jesteśmy w Unii Europejskiej ale jak widać niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś