Gość: Marco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:38 Czy znacie taki przypadek zeby komuś ukradli we Włoszech samochód. Na polskich rejestracjach oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pielgrzym Re: Kradzież samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:44 witam:-) nie wiem ale widzialem w italii duzo dziwnych rzeczy , pelno samochodow szyby potwierane wlasciciela nie ma i chyba malo kto tym sie przejmowal, sami doszlismy do wniosku ze chyba nie kradna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Kradzież samochodu 06.09.06, 08:25 Kradna, kradna. Zalezy od miejsca i marki samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
makda Re: Kradzież samochodu 06.09.06, 08:49 Zdarzyc moze sie wszystko. Ja jezdzilam we Wlsozech 4 lata na polskich rejestracjach i nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Kradzież samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:07 Byłam we Włoszech 6 razy, a w tamtym roku włamano się do naszego samochodu, wyłamujac drzwi, rozgrzebano wszystko,ale chyba ktoś ich spłoszył ,ponieważ skradziono nam tylko gaśnicę.Obok naszego samochodu stały dużo droższe auta.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano Re: Kradzież samochodu IP: *.di.uniba.it 06.09.06, 15:09 ja jeżdże już drugi rok i bez problemów (i to w bari gdzie miasto jest uwazane za centrum zla i zlodziei) Odpowiedz Link Zgłoś
nune1 Re: Kradzież samochodu 06.09.06, 16:01 Jak pisałam,byłam 6 razy,ale dopiero rok temu mnie taka przykrość spotkała. W tym roku byłam nad przepieknym Jeziorem Garda i było wszystko ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Kradzież samochodu 06.09.06, 23:00 Widziałem samochód z polską rejestracją wywożony z jednej z uliczek Sieny na lawecie, w nieznanym kierunku, ale to chyba nie byla kradziez...... :-) Odpowiedz Link Zgłoś