Gość: infantka IP: *.mlyniec.gda.pl 16.11.06, 18:28 hej, czy jest ktos ktos sie strasznie nudzi i wyskoczylby na kilka dni na poczatku grudnia do Verony? i z drugiej strony, czy ktos ma jakies namiary na tanie noclegi?:)) pzdr serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.italia-italia.pl Re: verona 18.11.06, 01:57 Werona do tanich nie należy, przynajmniej w sierpniu jak byłem. O nocleg było dość trudno, jednak nie sadzę by w grudniu było podobnie. Znalazłem coś co nazywało się "locanda", trochę było, nazwijmy to swojsko, ale zaletą była lokalizacja - centrum, ze 500 m. od areny i względnie niska cena - 50 Euro za pokój dwuosobowy. W podobnej cenie był hotelik, jeszcze bliżej areny prowadzony przez 3 starsze włoszki, ale miał komplet chętnych więc o jego urokach nie mogłem się przekonać. Nazw nie pamiętam, jesli uda mi się znaleść namiary, to dopiszę. pozdrawiam ********************** www.italia-italia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielgrzym Re: verona IP: *.uci.agh.edu.pl 23.11.06, 23:56 witam:-) jak dla mnie Werona to jedno z najladniejszych miast w rejonie Veneto to jest jednej czesci połnocnych wloch , calkiem mila wycieczka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś