Dodaj do ulubionych

szukam noclegu w Rzymie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:49
Dla Dwoch osob na 4-5 noclegów. Ważne, aby nie był zbyt bardzo oddalony od
centrum i w cenie przystepnej. Mozecie cos polecic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wloszka Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.magnussonlaw.com 21.11.06, 15:32
      Jak zawsze w takich sytuacjach - moge polecic GOOGLE lub wyszukiwarke na forum.
      Temat walkowany miliony razy, zrednio co 2 temat wlasnie o tym...
    • Gość: Ewelina Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.szwajcarska.pl 21.11.06, 22:30
      Nie możemy ponieważ ten temat na tym forum jest przerobiony w 100%, wystarczy
      się trochę wysilić i odnaleźć te wątki i TYLKO przeczytać.
    • Gość: ina Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.orange.pl 22.11.06, 12:07
      hotele w Rzymie
      www.hcsbooking.com wystarczy w wyszukiwarkę wpisać kryteria przyjazdu
    • Gość: brysol Re: szukam noclegu w Rzymie IP: 193.201.167.* 29.11.06, 15:38
      polecam www.hotel-magic-rome.com właśnie dzis otrzymałam potwierdzenie
      rezerwacji z tego hotelu 55 euro za dobę,za dwie osoby z łazienką i śniadaniem
      blisko termini taniej chyba nie bedzie, nawet w hostelu bywa drozej.
      Dodam ze cena dotyczy okresu promocyjego.
      powodzenia w poszukiwaniach i zwiedzaniu
      pozdr
      • Gość: gosc Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:33
        hej

jak dlugo czekales na potwierdzenie rezerwacji?
        Czy pobierali od Ciebie dane karty kredytowej? Ja na razie tylko zlozylem
        rejestracje on-line, jednak danych karty nie chcieli...

pozdrawiam
        • Gość: brysol Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 18:26
          chyba dwa dni czekałam
          kartę oczywiście chcieli
          pozdr
      • sylvie08 Re: szukam noclegu w Rzymie 03.12.06, 10:39
        Brysol - mozna liczyc na wrazenia po powrocie?:) I kiedy jedziesz? Obejrzalam
        ten hotel i tez mi sie spodobal. Wszedzie blisko... Pozdrawiam.
        • Gość: Muminek Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:44
          Jeśli znacie angielski to poczytajcie sobie opinie o tym hotelu ( Hotel Magic )
          tu:
          rome-hotels.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g187791-d260774-r6153840-Hotel_Magic-Rome_Lazio.html

Tez chcialem tam zarezerwowac pokój, ale po tej lekturze ochota mi odeszła.
          Szukam dalej...
          • Gość: gosc Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:38
            no to mi sie juz tez odechcialo...
            • Gość: zmartwiona Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.06, 22:59
              powiedzcie,proszę co tam pisze-bo ja tylko władam polskim i niemieckim.A też
              byłam zainteresowana.
              • daisy123 Re: szukam noclegu w Rzymie 03.12.06, 23:33
                Wystarczy szukac, tzn. wpuscic w wyszukiwarke to co sie szuka i pozniej
                przeszukac to co sie pokazalo.W srode lece do Rzymu. Zarezerwowalam hotel 3
                gwiazdki, blisko dworca Termini dla 2 osob doroslych i dziecka (7 lat)za 60
                euro za dobe. Cena tego samego hotelu waha sie od 60 do 140 euro za dobe w
                zaleznosci od tego kto oferuje.
                • Gość: joan Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.canpack.com.pl 12.01.07, 11:26
                  Daisy - jak wrażenia z tego hotelu?
                  Jeśli polecasz podaj namiary.
                  dzieki
        • Gość: brysol Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 18:22
          jedziemy dopiero w lutym, pewnie że podzielę się wiedzą i doświadczeniami, a
          może ktos bedzie wcześniej? Trochę się zmartwiłam tym co piszą niżej, ale jakby
          nie było super luksusów nam nie potrzeba . Najważniejsze, żeby dobrze się
          bawić, a tak naprawdę skoro jedzie się na krotko, to szkoda czasu na dojazdy
          poza centrum.
          pozdr
          • Gość: pepe83 Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:11
            ja nocowałem u sióstr urszulanek na via casaletto płaciłem 50E za dobe za pokój
            2osobowy ze śniadaniem, do centrum jakieś 15 min autobusem, siostar dużo
            podpowie :) mysle ze warto tym bardziej ze sniadanie obfite starcza na pól
            dnia :) jak dla mmnie polecam w raie zainteresoawnia moge podac wiecej dnaych
            • Gość: kromine Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:52
              pepe, wybieram sie po raz pierwszy do rzymu - i mialabym parę pytań do
              Ciebie /o urszulanki tez../. Mozesz sie do mnie odezwać? kromine@gazeta.pl
              z góry dziekuje
            • Gość: Magda Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.net.pulawy.pl 29.12.06, 21:57
              Cześć jak może podać więcej informacji na temamt noclegu u sióstr urszulanek
              jak sie z nimi skontaktować i w ogóle to będę bardzo wdzięczna z góry dziękuje.
              mój e-mail madza@vp.pl
            • Gość: azskuki Re: szukam noclegu w Rzymie IP: 80.51.57.* 30.12.06, 14:43
              Jezeli mozna jakis kontakt do tych sióstr to też bym poprosił - azskuki@gmail.com
              • Gość: bociem Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 09:59
                jesli mozna pieknie prosic o namiary na nocleg u urszulanek to pięknie proszę ,
                oto moj adres brptas@poczta.onet.pl
                wielkie dzieki
            • blue25 Re: szukam noclegu w Rzymie 02.01.07, 11:50
              Witam,
              czy mógłbyś równiez do mnie podesłać namiary na Urszulanki przy via casaletto?
              Mail? telefon?

dziękuję
              Kasia
            • Gość: kromine pepe milczy.... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:46
              • Gość: Pietrek Re: pepe milczy.... n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:00
                www.sjk.pl/page.php?nr=adresy/adresy.php&id=it
    • Gość: mick Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.tktelekom.pl 03.01.07, 15:02
      Co wy z tymi urszulankami wcale nie jest tak tanio..w tej chwili poza sezonem
      można zarezerwować fajny hotel 3 gwiazdkowy za 120-140euro 2 osoby 2 noclegi w
      centrum
      • Gość: Johny Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:30
        A po co tak przepłacać? Wystarczy poszperać wśród B&B przy Termini i znajdzie
        się za połowe tego wystarczający pokój z łazienką.
        • Gość: Johny Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:34
          Sorry napisałeś za 2 noclegi - to ok. Masz racje też można znaleźć.
    • Gość: Asia Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:47
      Poszukaj tutaj:
      www.bookings.net/searchresults.html?aid=307083;sid=d64003d8cdefa712efd72b9fb5ba55ec;city=-126693;class_interval=1;ss_all=0;order=class_asc
      • Gość: megan Re: szukam noclegu w Rzymie IP: *.sdl.vectranet.pl 05.01.07, 21:00
        witaj,
        napisz cos wiecej, czy jezdzisz indywidualnie, czy na zorganizowane imprezy do
        Wloch? co polecasz?
        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka