Dodaj do ulubionych

z Rzymu do Florencji

IP: *.24.net.pl 24.03.07, 20:36
Mam pytanie (jak każdy;)). Czy ktoś wie, ile może kosztować bilet na pociąg
Trenitalia (nie Eurostar) z Rzymu do florencji, chodzę po stronach Teenitalia,
ale nijak nie mogę zobaczyć ceny, chociaż znalazłam połączenia...
Dziękuję za pomoc:)
A może ktoś zna tańszy środek lokomocji do Florencji?
Obserwuj wątek
    • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:42
      Wciśnij BUY a potem wybierz taryfę.
      Mnie wyszło 26,50E (Euronight, taryfa STANDARD)
      • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:47
        Pociąg Regionale, jedzie 3,5h, kosztuje 14,90 2kl bez zniżek.
        • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 20:49
          już próbuję... dziękuję:)
          Mam nadzieję, że zobaczę to "buy"...
      • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 20:57
        nie widzę tego "buy"... Może ja chodzę po innych stronach niż ty?...
        • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:13
          skróciłem:
          tiny.pl/cs6w
          na tej stronie przyciskasz symbol koszyka albo wybierasz konkretny pociąg i
          potem buy
          • Gość: bdzibdzionka. Re: z Rzymu do Florencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:19
            Po naciśnięciu koszyka należy wybrać taryfę STANDARD
          • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 21:24
            Dziękuję... byłam na tej samej, ale pod buy było no... a jak weszłam od
            Ciebie... pokazał się koszyczek... fajnie:)
            • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:28
              Opcja no pokazuje się w momencie jak do odjazdu danego pociągu pozostaje zbyt
              mało czasu na zakup biletu via internet.
              • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 21:31
                To dziwne, bo szukałam połączeń na sierpień...
                • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:36
                  Fakt. Być może system nie działa także ze zbyt dużym wyprzedzeniem, ale w końcu
                  bilet na pociąg to nie apartament:)
                • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:38
                  Skorzystałaś z info o biletach w Rzymie?
                  • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 21:39
                    A jakim info?
                    • Gość: pidżi Re: z Rzymu do Florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:45
                      Pytałaś w sąsiednim wątku:)
                      • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 21:48
                        ach.... staram się zdobyć jak najwięcej wiadomości:)... do sierpnia mam jeszcze
                        trochę czasu:)
          • Gość: alinka Re: z Rzymu do Florencji IP: *.24.net.pl 24.03.07, 21:26
            ależ ze mnie gapa... pewnie nie można jeszcze rezerwować na sierpień;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka