Gość: kowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:30 Wybieram się do tego hotelu w czewrwcu,ale nigdzie nie mogę znależć onim informacji.Bardzo proszę o pomoc.,może ktoś z Was tam byl lub coś wie na temat hotelu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.szwajcarska.pl 17.04.07, 12:40 I tu jeszcze nasz mediterraneo1978, stefanek a teraz kowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
mediterraneo1978 Re: Sycylia, hotel Arenella 17.04.07, 12:52 Nie, Ewelina, nie ja, rozpędzasz się. Ja natomiast żegnam się z tym forum o czym już napisałem. Życzę Ci, Ewelino, mniej upierdliwych rozmówców. Przepraszam za czas, który straciłaś na kłótniach ze mną i że może kosztowało Cię to trochę nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.szwajcarska.pl 17.04.07, 13:04 Żegnasz się? A co się stało? W końcu kupiłeś te wycieczkę? To świetnie! Mam nadzieję, że opowiesz potem jak było. Nie straciłam czasu i nie kosztowało mnie to żadnych nerwów ponieważ lubię to forum i lubię tu pisać a Tobie chciałam tylko uświadomić, że tu są zwolennicy wyjazdów indywidualnych, czego Ty nie rozumiesz i masz pretensje do innych, że Ci nie odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowall Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:16 Ewelino ja naprawdę proszę o pomoc i jestem tu pierwszy raz.Z opisu Tui podoba mi się ten hotel ale chciałabym coś więcej wiedzieć bo jeszcze mam dylemat czy ten czy Naxos Beach, chociaż ten wydaje się mniejszy. Jeśli możesz coś powiedzieć również o okolicy będę wdzięczna.Bardzo proszę również inne osoby które posiadają na ten temat informację.Decyzję muszę podjąć do 23 bo ma być to prezent .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdam110 Re: Sycylia, hotel Arenella 17.04.07, 14:44 Znalazlam cos na waklacje.pl forum.wakacje.pl/wlochy/hotel_club_arenella_family-406154.html&szukaj_w=body&select=arenella&sort=#ftw Odpowiedz Link Zgłoś
magdam110 Re: Sycylia, hotel Arenella 17.04.07, 14:48 wpisz w wyszukiwarke nazwe hotelu. Myslalam ze link jest bezposredni do opisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:46 Dziękuję za linka, to chyba jedyna wypowiedż o tym hotelu.Trochę zmartwiło mnie to odludzie.Planuję wyjazd tylko na tydzień,wypożyczenie samochodu na 2 dni i fakultet na Etnę.Lubimy z meżem dużo chodzić,ale jak nie ma gdzie to troche smutne,przebywanie cały dzien w hotelu to mordęga.Może Ktoś mi coś podpowie fajnego w sprawie hotelu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:09 Zapomialam napisac ,że wybieramy się w czerwcu w pierwszej połowie,lubimy pływać,z tego co wyczytałam o temperaturze wody to w granicach 19 st.Prosze osoby które były w tym terminie i pływały o informację.Może Ktoś zaproponuje mi inny hotel w którym był i spędził mile czas.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś