IP: *.ols.vectranet.pl 19.07.07, 21:24
qulqa odpowiedz, bo jesteś najlepszym źródłem informacji!
Obserwuj wątek
    • Gość: qulqua Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 15:40
      Gosiu, odpowiedzialam pod 'pomarancze i mandarynki'.
      Sorki za milczenie - urlopowalam :)
    • Gość: qulqa Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 15:45
      Popatrz prosze na stronke

www.camping.it/english/cartina.asp
      • Gość: gosia Re: qulqa IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.07, 17:04
        Wielkie dzięki qulqa za informacje.Mam nadzieję,że mile spędziłaś
        urlopowanie.Ja trochę cykorzę, bo w zeszłym roku byłam w Hiszpani i w Cadyksie
        nie znalazłam noclegu i musiałam w nocy szukać go na autostradzie i nie było to
        przyjemne po całym dniu podróży i zwiedzania .My jesteśmy trochę zwariowani i
        chcemy zobaczyć i zwiedzić jak najwięcej ale namiot wykluczamy.Jeszcze raz
        wielkie dzięki,a jakbyś w wolnej chwili mogła mi coś jeszcze podpowiedzieć to
        baaaardzo prooooszę!!!
        • Gość: qulqa Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 17:21
          Urlop byl super - thx :)
          Moze nieoceniona linn_linn czy jakas inna osoba, mieszkajaca na stale we
          Wloszech podrzucilaby adres jakiejs strony z domkami do wynajecia? Mialabyc
          Gosiu wtedy pelen przeglad mozliwosci noclegowych wzdluz trasy Twojego
          przejazdu. Ja spalam glownie w namiocie, ale z doswiadczen moich znajomych
          wystarczylo zjechac z autostrady do jakiejkolwiek miejscowosci i zapytac ludzi
          w pierwszej lepszej knajpce czy parku o spanie (z rozmowek polsko -
          wloskich!!!!) - zyczliwosc Wlochow byla ogromna i zawsze cos lamanym angielsko -
          migowym podpowiedza :)
          Swoja droga wrzucilabym na Twoim miejscu do bagaznika malutki namiot, spiwory i
          karimaty - duzo miejsca nie zajma, a jako Ostateczna Deska Ratunku moga sie
          przydac :)
          • Gość: gosia Re: qulqa IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.07, 17:59
            dzięki qulqa ,ale wiesz na namiot to my chyba jesteśmy trochę za starzy.Kiedys
            to tylko jeżdzilo się z namiotem,ale teraz to trochę człowiek przywykł do
            powiedzmy luksusu.Dzięki za wszystko,a jak Ci wpadnie coś do głowy to się
            odezwij.Fajnie jest tak rozmawiać z ludżmi,którzy potrafią coś pomóc,a nie
            tylko kłócić i obrażać się na forum.Myślę ,że forumowicze powinni wzorować się
            na Tobie.
            • Gość: qulqa Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 18:38
              Nie przesadzajmy :)
              Dla mnie wzorem na wloskim forum jest nieocenuiona linn_linn - zawsze pomocna i
              znajaca biegle wloski i tamtejsze realia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka