ivonnka1 12.11.07, 09:45 Proszę o poradę gdzie i z jakim biurem na Sardynię lipiec 2008. Z dziećmi blisko plaży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pinky Re: Sardynia IP: *.pke.pl 14.11.07, 13:57 Ja też szukam ale apartamentu w czerwcu i czuję że nie dostaniemy odpowiedzi .To jeszcze dziewiczy dla polaków teren. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Sardynia IP: *.ghnet.pl 14.11.07, 18:41 Nie tak dziewiczy do końca.Trudne pytanie "gdzie"? Sardynia jest największą wyspą włoską,stąd żeby powiedzieć "gdzie "należy wiedzieć :jak masz zamiar tam się dostać ,czyli w jakiej części staniesz na lądzie (samolot :Alghero ,Olbia a może południe- Cagliari? A może przypłyniesz promem ? Jakie masz zasoby finansowe, bo na przyład wybrzeże Costa Smeralda jest drogie a południe tanie ?No i czego oczekujesz: plaży z tłumem turystów czy zacisznej zatoczki. Rodaków spotyka się na Sardynii dosyć często,a pytanie postawiłaś zbyt ogólnikowo.Powinnaś poszukać trochę w przewodnikach lub internecie o tej wyspie ,a na pytania o konkretach dostaniesz odpowiedzi. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: Sardynia IP: *.pke.pl 15.11.07, 10:24 Ja przypłynę z Korsyki i będę dysponował samochodem.Ale lubie mieszkać blisko morza .Kasa średnia bo to przecierz tylko spanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Sardynia IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 04.07.08, 13:26 Witam.Szukam domku,apartamentu nad samym morzem do wynajecia w Porto Cervo w okresie 22-29sierpnia.Bylabym wdzieczna za pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted2222 Re: Sardynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 18:58 Może to się przyda zainteresowanym tą piekną wyspą. Byliśmy na Sardynii 2 razy, samochodem. Noclegi campingi w bungalowach lub mobilehome albo hotele. Z Korsyki można dopłynąć z Bonifacio do St. Teresa di Galura albo z Propriano do Porto Torres. Wakacje 2003 –Sardynia i Korsyka Na Sardynię dopłynęliśmy z Piombino a władowaliśmy w Olbii. Pierwszą bazą był camp Tavolara, kilka kilometrów na południe od Olbii. W pobliżu świetna piaszczysta plaża oraz możliwości wycieczek na wyspy Maddalena ( z przystani w Palau) z ich rajskimi plażami oraz na Costa Smeralda. Po paru dniach pojechaliśmy na południe wyspy przez Oristano, San Givanni di Sinis, nuragi i Cagliari do Villasimius, Droga z Cagliari do Villasimius dostarczyła dużo niezapomnianych wrażeń, zwłaszcza kierowcy, ale warto było bo Capo Carbonara to piękna okolica z najszerszą na wyspie plażą. Noclegi hotel Ancora Plaża ta leży między morzem a płytką laguną o niemal gorącej wodzie. Po paro dniowym pobycie z wycieczką do Cagliari pojechaliśmy z powrotem na północ w okolice Porto Torres. Noclegi na campie Li Nibari . Wycieczka z przystani Stintino na wyspę Asinara z auto –safari po wyspie warta jest ceny. Dzikie krajobrazy wyspy, która była przez wieki kolonią karną a obecnie jest niezamieszkana. Ruiny więzień, miasteczka i stacji kwarantannowej tworzą niezwykły klimat jak z filmu Papillon. Dziewicze plaże i błękitne zatoki oraz stada zdziczałych koni, kóz oraz białe osły a także przyjazne dziki urozmaicają niezwykły krajobraz. ( gdy byliśmy tam na wyspie nie było gastronomii a do picia tylko woda z leśnych źródełek). Sardynię opuściliśmy przez St Teresa di Galura promem na Korsykę. St Teresa jest położone na wzgórzach nad wąskim fiordem. Iwarte jest odwiedzin. Wakacje 2006- Trzy wyspy – Korsyka, Sardynia i Sycylia. To był nasz drugi pobyt a Sardynii i Korsyce a trzeci na Sycylii. Tą trasą płynąłem ostatnio a zatrzymałem się w Alghero na campie La Mariposa na przedmieściach – dobra baza do wycieczek po zatoce i na Capo Cacciaa i Groty Neptuna a nawet dalej, na wyspę Asinara (koniecznie !) Camp ma niewielką piaszczystą plażę i ładny widok na stare miasto. Wieczorne spacery bulwarem, ale jest też połączenie autobusem. Z Alghero pojechaliśmy do Cala Gonone nad zatoką Orosei. Droga wiodła przez miasteczko Bosa gdzie jest ładna piaszczysta plaża oraz położone w górach Nuoro. Po drodze obejrzeliśmy ruiny nuragi Sabina. Po drodze Warto nadłożyć drogi i odwiedzić San Givanni di Sinis – ruiny greckie oraz przepiękne piaszczyste plaże oraz liczne laguny (byliśmy tam poprzednio). Nocleg na campie o tej samej nazwie, wycieczka łodzią po zatoce z plażowaniem na plażach dostępnych tylko od strony morza. Malownicze góry tuż nad brzegiem morza są mekką wspinaczy skałkowych. Następnym etapem była wyspa Sant Antioco, Droga przez Sardynię prowadzi przez dzikie góry, „0” turystów. Po drodze minęliśmy Iglesias i leżące w jego okolicy kopalnie srebra. St Antioco jest to okolica słabo zagospodarowana turystycznie z ładnymi plażami i dzikim krajobrazem. Miejsc noclegowych niewiele ale znaleźliśmy bardzo sympatyczny hotelik w małej osadzie nad morzem. Uroku dodają miasteczka St.Antioco oraz położone na sąsiedniej wysepce Isola di St. Pietro, jakby przeniesione z Ligurii - Carlofonte. Liczne piaszczyste plaże z płytką wodą. Ostatni etap prowadził przez miasteczka Nora i Pula do Cagliari. Ta część wybrzeża ma też liczne piaszczyste, łatwo dostępne plaże oraz ruiny miast greckich. Z Cagliari popłynęliśmy na Sycylię. Użyteczne linki Promy www.traghetti.com/ Sardynia www.sardegna.com/index.php?LINGUA=EN www.mondosardegna.net/index.php Campingi www.campinglinibari.com/ , www.camping- tavolara.it/, www.lamariposa.it/, www.campingcalagonone.it/ Fotki fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,27484486,27484486.html?f=91&w=27484486&a=27484486 fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,26178071,29146423.html?f=91&w=26178071&a=29146423 fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,26178071,27674627.html?f=91&w=26178071&a=27674627 Miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monyykaa Re: Sardynia IP: 87.204.81.* 28.11.07, 20:53 wszystkich ktorzy byli na sardynii prosze o wypelnienie mojej ankiety! www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/6337/atrakcje-turystyczno-rekreacyjne-sardynii.html Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Sardynia IP: *.ingbank.pl 29.11.07, 16:37 Sardynia to duża wyspa i ma wiele możliwości. Okolice Alghero czy też Costa Smeralda sa ładne ale bardzo drogie : 200Euro za 3 os pokój z HB za noc. Dlatego lepiej coś poszukac bardziej na południe. jak z dziećmi to tak jak ja byłem czyli hotel i dobrze aby miał te 4 włoskie gwiazdki, które odpowiadają trzem europejskim. Mój hotel był w Cala Gonone, piekne widoki, skały góry ale i piaszczyste zatoczki, np. Orosei beach ale z dostępem samochodem ok 15 minut. 3 posiłki (bufet) dziennie przez tydzień na początku września 2007 to wydatek ok 1000 Euro (2 os dorosłe, dziecko 9 lat i dziecko3 lata). Basen (zimny, plaża, kort. Oczywiscie bez dojazdu. Dojazd własny plus pobyt 7 dniowy w hotelu i pozostałe 7 dni w podróży (Graz, Wenecja, Florencja, Korsyka(2 dni), Cagliari, alghero, Stintino (polecam pięknie) czyli razem 2 tygodnie z noclegami w min. 3* hotelach to wydatek ok. 12 tys zł. Niemało ale warto, inny świat niż Włoski kontynent. Właśnie tam wielu Włochów ucieka ze swoich miast i komplementuje sardynię za dobry kliemta, ciepłą i czystą wodę, kuchnię itd. Dlatego ceny nie sa niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
michele1 Re: Sardynia 15.12.07, 13:32 Mieszkam od wielu lat na Sardyni.Jesli chcesz wiadomosci to napisz mi dokladniej.Na pobyt na wyspie trzeba przeznaczyc 2 tygodnie zeby wypoczac i poznac sardynie powierzchownie.Najleprzy okres to -+ od 20 czerwca do 20/31 lipca.Cala Sardynia jest piekna.Najlepiej miec samochod i podzielic pobyt na 3 bazy noclegowe: 1)Cagliari i okolice 2)Ogliastra (Nuoro i okolice)3)czesc polnocna wyspy,Costa Smeralda, La Maddalena z grobem Garibaldi no i nie moze brakowac calego dnia na przeplyw do wyspy Asinara.Ceny na Sardyni sa dosyc wysokie i noclegi rowniez.Najpiekniejsze plaze sa na poludniowo wschodnim wybrzezu, natomiast najciekawsza i charakterystyczna jest Ogliastra.Na Sardyni jest stosunkowo duzo Polek i widzi sie czasami samochody na polskich rejestracjach.A si biri.(do widzenia w dialekcie sardynskim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon M. Re: Sardynia IP: *.gprs.plus.pl 09.11.08, 17:51 Witam, Znalazłem Twój post poszukując informacji o Sardynii, zamierzamy sie tam wybrać rodzinnie (żona, ja + dwójka dzieci)samochodem. Interesują nas tanie noclegi tam, gdzie stosunkowo dziko, ładne plaże, no i tanio. Nie wiem, czy te warunki są do spełnienia jednocześnie :-). Chcemy też zrobić wycieczkę na Asinarę, ale ponieważ mamy auto, nie stanowi problemu przejechać z południowo zachodniego krańca np. na północ, zwłaszcza, że droga podobno urokliwa. Czy możesz nam cos doradzić? Byłbym bardzo zobowiązany. prosze pisz na maila storazy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info@americanhotdo Re: Sardynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 18:24 Bonasera Michiele! wybieram się w przyszlym roku camperem na Sardynię napisz mi coś na temat campingów luxusowych i bezpieczeństwie.Napisz mi na adres. info@americanhotdog.com.pl www.americanhotdog.com.pl Grazzie Andrea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Sardynia IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.07, 15:23 Biura nie polece, poniewaz jestem milosnikiem indiwidualnej turystyki. Ale chetnie przekaze kilka informacji, moze ktos skorzysta. Wlasciwie planowalismy z zona na 2008 ponowny wyjazd na Sycylie, gdzie bylismy tydzien w lutym tego roku. Wyjazd ( wylot) planowalismy tym razem na maj (cieplej) i jak na razie nie znalazlem super ofert samolotowych na Sycylie. Gdy jednak natknalem sie na EasyJet na oferte na Sardynie w maju za 137,92 € ( Berlin-Schönefeld-Olbia-Berlin Schönefeld)na dwie osoby, to nie zastanawialismy sie za dlugo i natychmiast zamowilem bilety. To bylo 10.12.07 - sadze, ze w tym kierunku mozna jeszcze dostac tanie bilety. Drugi temat kwatera.Znalazlem mieszkanie ,ktore wlsciwie jest na 2 osoby za duze, ale czy sa w nim 2 czy 4 osoby, cena jest taka sama. Mieszkanie 80 m,taras 30, cena koncowa ze sprzataniem za okres 17.05- 01.06.08 wynosi 630,00 €.Mieszkanie znajduje sie w Siniscola.Zamowilem. Wlascicielka : Helene Gehl di Maria Tel.:0039-0784-877325 (Fax: 879506) Samochod : jak i na Sycylie zamowilem w AutoEurope, dostalem potwierdzenie, Cena za ten okres: 345,55 €. Teraz zajme sie lektura mojego grubego przewodnika po Sardyni i czasami zajrze tutaj, moze ktos tez podzieli sie swoimi informacjami, ktore i nam sie przydadza. Zycze wszystkim milego urlopu na Sardyni. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Sardynia... 15.12.07, 19:06 > i czasami zajrze tutaj, moze ktos tez podzieli sie swoimi > informacjami, ktore i nam sie przydadza. A może zacznij od przejrzenia Forum - sam pisałem o Sardynii wiele razy, np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=39457223&v=2&s=0 Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
chris-5 Re: Sardynia 02.02.08, 03:56 Paweł, a czy móglbyś podać mi link do strony, na której znalazłeś kwaterę? Też jestem zwolennikiem indywidualnych wyjazdów i chyba również zdecyduję się na Sardynie z cała rodzinką ok. 20-22.06...ale tylko na jakieś 7-10 dni...jestem na etapie wyszukiwania kwater ;-) ...czy może znasz jakieś fajne miejsca na pobyt z 3 dzieci (koniecznie plaża piaszczysta, płytka woda itp ;-))w jakim regionie poszukiwać mieszkania? dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Sardynia IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.08, 13:06 www.ferienhausmiete.de/ferienhaus_suche1000.php?region=199 Strona jest rowniez po polsku. Poniewaz lece na Sardynie pierwszy raz, to niestety chris-5,ale na pozostale pytania nie moge udzielic zadnej informacji. Sprawdzilem ceny biletow (easy jet z Berlin-Schönelfeld do Olbi i z powrotem,termin: 19.06.08-27.06.08).Cena dla dwoch doroslyc i trojki dzieci (powyzej 2 lat ,poniezej 14)344,80 €. (www.easyjet.com) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Sardynia IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.09, 11:42 Witam, Sardynia to świetny wybór .Byłam tam z mężem i dzieckiem 2 lata temu w lipcu.Lecieliśmy też z Easy jetem.Na lotnisku mieliśmy zarezerwowany samochód, a noclegi na północy,w miasteczku Stintino . Plaże-(w Stintino-La Pelosa) niesamowite z białym piaskiem i niesamowitym kolorem wody - nigdy więcej takiej nie widziałam nigdzie.Miasteczko urokliwe.Polecam wycieczkę do Castelsardo z przepięknym starym miastem i zamkiem na szczycie wzgórza, warto się też wybrać promem na Korsykę do miasteczka Bonifacio-stare miasto wiszące na wysokim klifie- nieziemski widok z morza.Prom wypływa z Santa Teresa di Gallura- kosztuje parę euro-naprawdę warto.Na pewno kiedyś tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Sardynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 15:06 Zależy jaką formę wypoczynku lubicie - hotele czy campingi. Ja mając 2 dzieci preferuję campingi, zazwyczaj jeździmy z Eurocampem. Na Sardynii byłam na campingu Baia Blu la Tortuga. Sporo przestrzeni, bezpośredni dostęp do szerokiej plaży (gruby piasek). W okolicy sporo do zobaczenia, można też zrobić sobie wycieczkę na Korsykę do Bonifacio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: Sardynia IP: *.pke.pl 07.02.08, 15:00 Ja szukałem apartamentów w grudniu i był duży wybór ale okazało sie że wychodzi tak samo jak w neckermanie hotel z HB.Termin koniec czerwca.Wcześniej było duzo postów z linkami do stron o noclegach.Prom auto i 2 0s w internecie kupiony też wyszedł niedrogo w grudniu tak że dodatkowo kupiłem kabine na nocny rejs zamiast noclegu.Potem prom na korsyke i z korsyki go genui nocny z kabina za wszystko 300 eu.Jeśli poza sezonem to szukajcie w interhomie ale wszyscy ostatnio rezerwują zimą. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Sardynia IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 22:29 Aśka - zadowolona byłaś z eurcamp-u? ja jadę na ten sam Camping z nimmi. Czy plaża jest mocno zatłoczona? i może głupie pytanie czy widziałaś tak wedkarzy? ps. jak mozesz to odezwij sie na mojego maila: dsamolej@onet.eu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Do Daniela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:51 Danielu, jakoś przeoczyłam Twój post. Przepraszam. Nie wiem czy już byłeś, czy wakacje dopiero przed Tobą. Ja byłam zadowolona. Camping jest dość duży ale spokojny. Zadbana, czyste łazienki. Można zresztą wypożyczyć sobie na okres pobytu własną kabinę. Nie pamiętam ile to kosztuje. Camping położony jest wśród wysokich pinii, cykady cykają na okrągło. Plaża wspaniała, szeroka i raczej luźna. Camping leży poza miejscowością i na plaży są w zasadzie tylko jego goście. Są fajne skałki w wodzie, a przy nich rozmaite kolorowe żyjątka morskie. Wędkarzy nie kojarzę, po prostu nie zwracałam uwagi. A z Eurocampu jestem zadowolona, byłam juz kilkakrotnie z nimi na wakacjach. Niezbyt zadowolona byłam tylko raz - z pobytu na na Istrii. Jeśli coś Cię jeszcze interesuje - pytaj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANIEL Re: Do Daniela IP: *.gprs.plus.pl 19.07.08, 10:27 Czesc Aśka dziekuję za info . Jedziemy dopiero na początku sierpnia.:). Jeśli chodzi o Chorwację to mogę podać Tobie super namiary na wyspę Rab ( jedno z dwóch miejsc gdzie są piaszcyste plaże) Co do Eurocampu to jeszcze raz wielkie dzieki i odezwę się po powrocie. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sardynia IP: 149.156.67.* 26.04.08, 22:25 Witam! ja jako student spedziłem 6 miesiecy na sardyni w miescie sassari! przez ten czas udało mi sie stosunkowo dobrze zwiedzic wyspe! proponuje ci wybrzeze zachodnie okolice Alghero bo costa smeralda na wschodnim wybrzezu jest droga i przereklamowana! Olbia i okolice to miejsce dla osób z grubymi portfelami! natomiast zachód jest bardziej spokojny i urokliwy z wieksza iloscia miejsc do zwiedzania! takich jak castel sardo, Bosa, santa chiristina, a perła jest alghero! polecam! moze taniej bedzie na własna reke! najtaniej wychodzi połaczenie z przesiadka w london stanstet do alghero !! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gradac Re: Sardynia IP: *.daminet.pl 25.05.08, 23:36 czy możesz podać link połaczeń lokalnych (pociąg/autobus). Ja przylatuję do Olbi i muszę dostać się do Castelsardo prawdopodobnie przez Sasari. Przylatuję w 8 osób w tym 4 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia 26.05.08, 09:24 Z ta Olbia nie zgodzilabym sie. Sa tam rozne miejsca. Mozna wybrac. Ja akurat jezdzilam z wloskim biurem, z dojazdem z Wloch, wiec nie podaje namiarow. Wiem jednak, ze mozna cos znalezc. Np.wynajmujac mieszkanie. Dla wyjazdow w sporym gronie moze to wyjsc nawet tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
3sardynka Pomocy, mamy mało czasu :) 10.06.08, 16:49 W najbliższy piątek, tj. 13 czerwca lecimy 15 osobową grupą na Sardynię, lądowanie w Olbii, a camping w Palau. I dopiero teraz uswiadomilismy sobie z przerażeniem, że nie wiemy jak tanio i bez przesiadek dostać się z Olbii do Palau. Jest to ok. 40 km ale ceny na Sardynii są powalające i dlatego myslimy zeby skoprzystać z jakiego miejscowego PKSu. A moze jest tam tak, jak u nas w Zakopanem, ze pod dworcem stoją busy i czekają na podróżnych? Czekam na jakies wskazówki, bo inaczej tylko autostop nam pozostanie :) Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Pomocy, mamy mało czasu :) 10.06.08, 17:25 Tu cos znalazlam: it.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080321054023AAotRBW Nie wiem czy aktualne, ale cos bedzie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
3sardynka Czasu coraz mniej :) 11.06.08, 15:01 Dzięki za pomoc, znalazłam pod tym linkiem kolejny do rozkładu jazdy. Mamy więc już kilka alternatyw, zobaczymy jak to będzie wyglądało w realu w piątek. Obawiamy się jeszcze tylko jednej rzeczy, której nie dogadaliśmy wcześniej z właścicielami campingu, a mianowicie czy w naszych bungalowach będzie pościel czy mamy się zaopatrzyć w śpiwory. Wiecie może jakie są standardy takich domków 20euro/dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Czasu coraz mniej :) 11.06.08, 15:29 A maja jakas strone w necie? Chyba powinny byc informacje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
3sardynka Re: Czasu coraz mniej :) 11.06.08, 16:23 Zadzwoniliśmy do Campingu i mamy już potwierdzone info - pościel jest!!! Dzięki za szybkie odpowiedzi - obiecuję jakąś relację po powrocie. Zobaczymy czy nasze przypuszczenia co do pięknych plaż, gorących nocy i wysokich cen się sprawdzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Czasu coraz mniej :) IP: *.77.classcom.pl 11.06.09, 22:27 Hej,w którym campingu się zatrzymałaś? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urek Re: Sardynia IP: *.gprs.plus.pl 16.06.08, 20:47 Witam ja lecę ze swoją kobietą zy itaki hotel Club Castello rejon Golfo Aranci tydzień ze sniadaniem 2250 osoba z przelotem - trochę drogo ale lądujemy po środku wyspy a nie na dole w Calgarii. A propo sardynia jest mocno skolonizowana przez naszych szczególnie Olbia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sardynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 14:12 jak oceniasz pobyt w clubie castello? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_tw Re: Sardynia 19.07.08, 18:25 Antavia ma w ofercie Sardynie - bylam z nimi tam na obozie, ale wczasy też mają. Camping Sos Flores - bezpośrednio przy plazy. Moze warunki rewelacyjne nie są, ale dla samego pobytu na Sardyni... naprawde warto :) Samolotem - Itaka - tylko z Warszawy i dość drogo bo około 2700 za osobę w HB za tydzień na lastach. PS dobrze, ze Sardynia nie jest jeszcze opanowana przez turystów... dłuzej zachowa swój urok :) w szczegolnosci jesli chodzi np o plaze dostepne tylko od strony morza. bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczorynka Re: Sardynia IP: 83.238.245.* 14.11.08, 10:24 Prosiłabym o wypełnienie ankiety dotyczącej wyjazdów do Włoch z Biurem Podróży. Oto link do ankiety: www.ankietka.pl/survey/show/id/17641/wlochy-z-biurem-podrozy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Sardynia IP: *.ai.com.pl 08.06.09, 11:22 Witam, Mam do odstąpienia rezerwacje w hostelu w cetrum Alghero na termin 10-16czerwca (6noclegów) ponieważ nasi znajomi zrezygnowali. Zarezerwowany: pokój 2os. z łazienką za 20euro za dobę- jest to bardzo okazyjna oferta zainteresowanych prosze o kontakt na adres ewelewe5(at)poczta.fm (podam więcej szczegółów) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś