Gość: Meggy IP: *.ath.bielsko.pl 04.02.08, 11:05 Witam, znalazłam ofertę tej firmy do San Mauro Mare, hotel Conti. Ktoś był? znacie firmę? www.iwtravel.com.pl/offer_46_2329.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: 80.54.168.* 06.02.08, 07:23 Znam ten hotel. Ogólnie wszytko jest OK. Hotel godny polecenia. Jeśli natomiast chodzi o położenie, ma jedną poważną wadę. Przy samym hotelu znajduje się linia kolejowa o której nic nie jest napisane w ofercie do której link podałaś. A jest ona odzielona od hotelu tylko ulicą... Ja byłem w CONTI z ALMATUREM w czasie objazdówki po Włoszech. Mają oni też ofertę wypoczynkową na riwierze adriatyckiej. www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=CIWGPolecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: 80.54.168.* 06.02.08, 07:24 Poprawny link: www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=CIWG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 23:15 Witam byliśmy z tym biurem podróży w wakacje 2007, biuro sprawdzone miła obsługa, godne polecenia w tym roku też się wybieramy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.chello.pl 03.06.08, 09:18 równiez hotel polecam, a do przejeżdżających pociągów idzie się przyzwyczaić(najgorsza pierwsza noc;)) poza tym miła obsługa, blisko do plaży, uwazam, że warto. miłego wypoczynku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 17:11 Hotelu nie polecam okna wychodza na tory kolejowe, pociag przezjezdza co 15 min, brak szklanek w pokojach, brak mozliwosci wykupienia sobie lodowki do pokoju... stare meble stare łóżka a lazienki remonotwane byly z dobre 15 lat temu. Okólnie nie wiadomo dlaczego ten hotel uznawany jest za *** Ogromnym atutem jest kuchnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:10 Bylam w tym hotelu,swietny hotel, super obsluga, wszystko super,jedzenie super urozmaicone, pojade tam w przyszlym roku,pociag wogole nie przeszkadza,jezdzi zadko i cicho,przyjechalam bardzo wypoczeta i zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 16:46 Super hotel mila obsługa tylko jedzenie srednie ale idzie sie przyzwyczaic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 08:01 Hotel przyjemny.Zaraz obok hotelu przebiega linia kolejowa ale jakoś nikomu na naszym turnusie to nie przeszkadzało.Klimatyzacja, TV, telefon w każdym pokoju.Obsługa dziennie sprząta pokoje. Bar nie jestem pewien ale chyba większość czasu zamknięty. Brak własnej plaży, trzeba chodzić na publiczną gdzie czasem było bardzo tłoczno.Jedzenie fatalne,ale to chyba wina szefa kuchni (młody szczaw bez doświadczenia).Jednakże pobyt bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
magda19853 Re: Hotel Conti - Iwtravel 01.09.08, 11:48 Do plaży publicznej bliziutko, 3 minuty drogi z hotelu. ale jak poszło się wcześnie, to miejsce było. Na naszym turnusie gotowała Włoszka, taka mała grubiutka. Ale jedzenie całkiem, całkiem. A że codzień makaron : przecież było napisane, że kuchnia włosko-polska,., więc wiadomo czym to pachnie. Do pociągów można sie przyzwyczaić, jakoś w nocy mało ich jeździło. Sam hotel fajny, czysto. Bar widziałam tylko 1 raz czynny : w dniu przyjazdu, podczas powitalnego cappucino . A podziękowania przedewszytkim dla Panów Kierowców , którzy szybki i BEZPIECZNIE nas dowieźli : P. Wojtka i Rafała do Włoch p. Zbyszka i Pawła / chyba, bo pilotka ich nie zdążyłą przedstawić :- )))/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.chello.pl 05.10.08, 20:50 dla mnie wczasy cudowne; co do tych uwag to pociągi faktycznie jeżdżą regularnie ale trwa to dosłownie dwie sekundy i po pewnym czasie nie zwraca się na nie uwagi; co do jedzenia to śniadania po polsku - codziennie to samo ale obiadokolacje to ogromne ilości smacznego włoskiego żarcia choć desery skromniutkie a wino trzeba dokupować (nie ma sensu - 1 km dalej supermarket z dużo lepszym i tanim); do plaży max 5 minut drogi, na plaży bezpłatnej zawsze da się znaleźć miejsce i nie rozumiem rzekomej przewagi płatnej z leżakami na leżaku i praktycznie bez słońca; pokoje czyste, codziennie sprzątane, łazienka włoska to znaczy na szczęście bez dziury w ziemi ale prysznic na ścianie bez kabiny, łazienka malutka; klima za darmo i bez zarzutów; komunikacja do Rimini bez problemu - lnia nr 4 ok. 40 minut drogi wzdłuż morza, a z Rimini pociągi do całej Italii; wycieczki z Hotelu, nie polecam Rzymu z przewodnikiem sprinterem miejskim no ale w parę godzin trudno inaczej, lepiej Florencja, polecam wycieczki na własną rękę, włoskie pociągi to inny świat (o ile się nie spóźniają) no i na koniec looooody genialne ale to akurat włoska specjalność - generalnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: editomi@interia.eu Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.centertel.pl 07.01.09, 01:13 ten szef kuchni to polak?czy wloch?prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriello Re: Hotel Conti - Iwtravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:37 Znam ten hotel, ale niestety nie mieszkałam w tym hotelu. Byłam z tego biura na turnusie kolonijnym i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Wszystko dokładnie tak samo jak w ofercie. Mieszkałam w hotelu Favorita w Cesenatico. O hotelu Conti słyszałam stąd, że mieliśmy niektóre wycieczki łączone z tamtejszymi wczasowiczami i myślę, że tez byli bardzo zadowoleni z pobytu. Naprawdę gorąco polecam biuro i oferty wycieczek :) Jeśli są jakieś pytania proszę śmiało pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś