Gość: Gość IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 12:41 Witam!w drugim tygodniu września wybieram się do Kalabrii (dokładnie Santa Maria del Cedro).Proszę o info na temat pogody (czy można liczyć na słońce?) i ewentualnie cen jedzenia. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efa3 Re: Kalabria we wrześniu IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 18:01 Ja Równiez wybieram się na poczatku wrzesnia na południe Włoch , wiesz gdzie się zatrzymasz ? czy jedziesz w ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kalabria we wrześniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 22:35 Hej,nie jadę w ciemno,zatrzymujemy się u znajomego,oreintujesz się może jakiej możemy oczekiwać pogody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniese1 Re: Kalabria we wrześniu IP: *.26-151.libero.it 27.08.03, 22:39 Zapraszam do odwiedzenia naszej willi:www.calabria.oferty.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kalabria we wrześniu IP: 213.199.204.* 28.08.03, 10:06 Też jadę na początku wrzesnia na Kalabrie. Na stronie Wirtualnej P.(można wchodzić ze strony głównej) jest serwis pogodowy gdzie ja sobie sprawdzam pogodę w tym regionie. Wystarczy zaznaczyc gdzie się jedzie (miasto, albo region) a pogoda jest podana na 3 dni z wyprzedzeniem. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
efa3 Re: Kalabria we wrześniu 28.08.03, 10:44 Ja również w ten sposób sprawdzam pogodę , na razie jest tam upalnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kalabria we wrześniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 11:26 Dziękuje za info, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Kalabria we wrześniu IP: 217.96.60.* 22.10.03, 12:45 Wiem, że się troche spóżniłam, bo pewnie już wróciłeś. Ja byłam w S.Maria del Cedro do połowy września br. i moim zdaniem wieczory są bardzo zimne (w prównaniu z sierpniem), a słońce nie opala już tak szybko. Byłam w tej miejscowości ( i okolicznych np. Scalea itp.) prawie 2 miesiące, poznałam tam wielu ludzi, może mamy wspólnych znajomych :-) Chętnie podzieliłabym się wrażeniami, jeśli jesteś zainteresowany: crash002@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś