monnia3 12.09.08, 10:28 Czyżby już lato od nas odeszło soebie w siną dal? dziś jest jesiennie ale tak negatywnie...zimno i przeszywający wiatr trzeba sie rozgrzać ...kawą (w pracy niestety nie ma innych mozliwości) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 11:53 Myślałam, że tylko od morza tak wieje.. W stolicy również. Przynajmniej nie tylko mnie podwiewa Niestety na to wygląda, że koniec lata( Tym razem Monia chyba sukienki bedziesz musiała schować.. A wieczorkiem rum na rozgrzanie lub grzane winkoD Odpowiedz Link
monnia3 Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 12:41 ravenheart1 napisał: > albo mężczyzna ;P Jedno może iśc w parze z drugim Odpowiedz Link
monnia3 Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 12:41 Sukieneczka zostaje na wesele tylko... wieczorkiem to mam inne rozgrzewki Odpowiedz Link
monnia3 Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 13:01 Za tydzień to pierwsze może być miłym wstępem.byle z umiarem Odpowiedz Link
debest3 Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 15:28 a kto się weseli?...aaa i komu koniec lata? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 15:47 Weseli się rodzinka a lato sie ma ku końcowi jak widac za oknem (chyba nie tylko moje odczucia) ale juz niedlugo swieta...i sylwester ) Odpowiedz Link
mylutka77 Re: Koniec lata?:/ 12.09.08, 18:05 Fajnie, a potem styczeń, luty i znowu maj ))) Odpowiedz Link
maks_meks Re: Koniec lata?:/ 16.09.08, 18:01 Już po pracy, więc można się rozgrzewać Ruuummm )) Odpowiedz Link
monnia3 Re: nie no :) chyba nie :) 17.09.08, 22:12 Aura za oknem wskazuje jednoznaczenie pogoda listopadowa a nie wrzesniowa od tygodnia... Odpowiedz Link
mylutka77 Re: nie no :) chyba nie :) 18.09.08, 13:20 A u mnie w domu dalej straszny ziąb. Właśnie zjadłam już gorący rosołek, a dalej zobaczymy ) Odpowiedz Link
bettina75 U mnie swieci sloneczko :)) 18.09.08, 13:33 ....wiec przesylam Wam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuza wiazanke jego promieni, zeby Was wszystkich ogrzaly i rozjasnily buzie ))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mylutka77 Re: U mnie swieci sloneczko :)) 18.09.08, 14:08 Dzięki w imieniu wszystkich ))))) Chyba troszką doleciało do mnie tych promyków, bo słoneczko przebija się przez chmury Odpowiedz Link
khinga Re: U mnie swieci sloneczko :)) 18.09.08, 14:29 Moje słoneczko teraz świeci dla innych.. Pada deszcz, ciemno, ponuro Przynajmniej nie tak zimno, jak wczoraj Odpowiedz Link
mylutka77 Re: U mnie swieci sloneczko :)) 18.09.08, 14:41 Ha Ha już się nacieszyłam, to była tylko chwila. Właśnie zaczęło padac od nowa buuuuuu. Odpowiedz Link
monnia3 Widmo jesieni... 28.10.08, 23:06 Tak żywe niegdyś błękity Cieniami zaszły szaremi, Jakiś duch mgłami spowity Zimną dłoń kładzie na ziemi. Przez mgieł przejrzyste zasłony Przegląda postać widziadła, Wzrok jakby mgłami zaćmiony, Twarz chłodna, smutna, wybladła. Na czole wieniec sczerniały Kropelki sączy wilgotne... Po kwiatach, co się rozwiały, Zostały ciernie samotne. Tak płynie z schyloną twarzą, Roznosząc ciszę złowrogą, A łzawe spojrzenia rażą Sennością, smutkiem i trwogą. Przyciska do ziemi łona Dłoń skrzepłą - ziemia się wzdryga, Lecz tchem grobowym rażona, Martwieje - głuchnie - zastyga. A.Asnyk Odpowiedz Link
teletoobis Re: Koniec lata?:/ 29.10.08, 15:14 A w Bararii na jutro snieg zapowiedziany. Trza wymienic opony na zimowe... Odpowiedz Link