Gość: Asia IP: *.sfwenergia.com.pl 07.04.08, 13:58 Czy był ktoś na torze wyścigowym Monza w czasie Grand Prix F1? Chcemy się wybrać z mężem w tym roku i nie wiem jak wygląda organizacja parkingów i tego typu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niezalogowana Re: Monza IP: 193.189.73.* 08.04.08, 15:06 witaj, parkingi są wokół toru, ale wtedy są wielkie korki przed i po wyścigu w samej Monzie, nie wiem jak wyglądają autostrady dojazdowe. My samochód zostawiliśmy w mediolanie, gdzie nocowaliśmy, na sam tor mozna dostać się pociągiem z mediolanu a później specjalnymi autobusami spod dworca bezpośrednio na tor. W niedzielę kursują specjalnie pociągi darmowe i zatrzymują się niedaleko wejścia na tor. Bilety na trybuny najlepiej kupic sobie wcześniej przez internet. A jeśli chcecie same wejściówki, to można kupić w kasach przed wejściem na tor. Atmosfera boska! Koniecznie weźcie sobie coś ochronnego na uszy, mam na myśli jakies wielkie słuchawy, najgorszy huk w czasie startu! Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Monza IP: *.sfwenergia.com.pl 08.04.08, 15:30 Dziękuję bardzo za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Re: Monza IP: 193.189.73.* 08.04.08, 15:36 dużo informacji można znaleźć na www.monzanet.it/eng/come_raggiungerci.aspx Odpowiedz Link Zgłoś