Gość: ania145 IP: *.chello.pl 01.06.08, 22:31 witam czy moglibyście polecić mi jakieś namiary na kwatery agroturystyczne w Toskanii (ale nie nad morzem:).z góry dziękuję za pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroczny123 Re: wakacje w Toskanii 01.06.08, 23:09 Byłem tam w zeszłym roku www.homelidays.com/gambassi-terme/apartment-flat11353en1.htm było bardzo fajnie. Sam środek Toskanii. Blisko do San Gimiliano, Sieny, Florencji, regionu Cianti, Volterry, Pisy, Lucci i wielu, wielu innych miasteczek Toskańskich. Apartament jest obok miejscowości Certaldo (z fajną starówką). W mieście są sklepy i supermarkety sieci Coop gdzie można w miarę tanio zrobić niezbędne zakupy. Plecam stronę www.homelidays.com jest tam mnóstwo ofert wynajmu kwater w całej Europie i nie tylko. W tym roku skorzystałem z niej po raz drugi (tym razem Francja). Gra się na niej w otwarte karty. Osoby, które wynajęły kwaterę mogą o niej zamieścić opinię, włąściciele kwater mogą również ocenić wynajmującego. Odpowiedz Link Zgłoś
shelley Re: wakacje w Toskanii 03.06.08, 09:38 ja moge polecic sliczny toskanski domek w gorach, jezeli jedziesz samochodem i lubisz mieszkanie poza miastem to polecam www.tufi-toscane.info/subps/inhoud_eng.html . Bylismy pod koniec kwietnia, domek jest sliczny, polozony w gorach, 5 km od miasteczka Gerfalco Odpowiedz Link Zgłoś