vojager29 11.06.08, 07:28 jak przezywaja twoi blizcy "wloska kleske", czy podobnie jak nasi rodacy czy spokojniej i bardziej na poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: do linn_linn IP: 212.160.190.* 11.06.08, 08:25 Blizcy? To jest kleska. Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 11.06.08, 08:51 jeszcze nic straconego, statystyki mowia, ze druzyna, ktora przegrywa pierwszy mecz zostaje mistrzem, Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: do linn_linn 11.06.08, 09:05 Na razie trzymaja nerwy na wodzy. Zal mi tylko 2 braci mojego malzonka, ktorzy mieszkaja w Holandii. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 11.06.08, 09:27 mimo wszystkich mankamentow, lubie wloska pilke i jestem pewien, ze Italia wyjdzie z grupy a tam bedzie juz gra KO, widze Italie w polfinale, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brus Re: do linn_linn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:51 Nie wyjdzie, Wyjdzie Rumunia... Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 14.06.08, 07:54 pech, rozumiem niezadowolenie ekipy wloskiej, bramka Lucca Toni byla jaknajbardziej regularna a zmodifikowana interpretacja przepisu o Offside mowi: "lepiej pozniej niz przeciw druzynie atakujacej", niestety, ciagle sa sedziowie, ktorzy interpretuja przepis zanim zachodzi sytuacja przestepstwa, innymi slowy nadgorliwcy ladny i ciekawy mecz ale chyba jakies fatum wisi nad Wloska pilka nozna ale nie wszystko jeszcze stracone Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez ostatnio oskarzyli pieknego Silvio o przegrana z 11.06.08, 16:07 Oranje:)) Wlosi to niesamowity narod w udowadnianiu roznych i rozniejszych prawd:) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: ostatnio oskarzyli pieknego Silvio o przegran 14.06.08, 08:25 Moze Cie to zdziwi, ale my mamy wiele wspolnych cech z narodem wloskim. Niestety raczej tych negatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: ostatnio oskarzyli pieknego Silvio o przegran 14.06.08, 10:37 wiem o tym, kibice sa nieobliczalni, czasami takze politycy jak polski premier Tusk, "ktory jako kibic by zabil sedziego ", to jest nieobliczalne, takie slowa biorac je nawet z przymrozeniem oka, nigdy nie powinny pasc z ust premiera, przecie to tylko sport a nie wojna o przetrwanie narodu Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Gratulacje 18.06.08, 07:22 do niedzieli Wlosi moga uspokoic nerwy, ladny mecz w cwiecfinale maja duze szanse pokonac Hiszpanie, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: do linn_linn 18.06.08, 08:08 No i jednak Rumunia nie wyszla. A w rodzinie mojego malzonka wczoraj wszyscy byli zadowoleni. Lacznie z frakcja holenderska :)) Jednak potwierdzilo sie, to co mowie zawsze: teraz zostali mi tylko Wlosi do kibicowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasky Re: do linn_linn IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.08, 12:04 Nie chciejcie, aby włosi zdobyli mistrzostwo jeśli się wybieracie na wakacje i chcecie odpocząć ;P 2 lata temu, po DWÓCH miesiącach od zdobycia przez Włochy tytułu, w miejscowości nadmorskiej Bibione, tak uroczyście kibicowali (niemalże w każdą noc: "Italiani,siamo campioni del mondo"), że nie dało się spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 18.06.08, 16:45 a ja nikomu zle nie zycze a wiec Wlochom takze mistrzostwa a co do swietowania to proponuje, zebys nigdy wiecej nie pil taniego podgrzewanego wina w Bibione bo ci sie pozniej w glowie przewraca i masz bol glowy az do dzis, Wlosi byli juz kilkakrotnie mistrzem swiata i Europy wiec dla kibicow to zadne nowum, swietuja co najwyzej do powrotu pilkarzy do Italii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasky Re: do linn_linn IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.08, 18:08 heh wyluzuj ;) Bardzo lubie włoskią piłkę i włoskich kibiców. Moja wcześniejsza wypowiedź miała inne znaczenie niż zrozumiałaś. Nie wiem jak było w 1968 i 1982, bo mnie jeszcze nie było na świecie a tym bardziej we Włoszech, ale w 2006 roku było tak jak napisałem. I było to sympatyczne, aczkolwiek spać i tak było ciężko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 18.06.08, 18:16 dobrze zrozumialem i ci poprostu nie wierze, mistrzostwo dla Wlochow nie jest zadnym kuriozum i choc bardzo lubia pilke to az tak dlugo sie tym nie zajmuja, stad o tym winie Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 22.06.08, 09:45 no i dobrze, nie powinnas bawic sie w Turkow, kibicowac nalezy tym z ktorymi jest sie emocjonalnie zwiazanym, Ty np. jestes chyba zwiazana z Italia, maz, dzieci prawie Italiano ? trzymam kciuki za Italie i choc nie jestem emocjonalnie z nimi zwiazany to im kibicuje, i to od dawna, o wiele wczesniej zanim Ty zawitalas do Italii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: do linn_linn 23.06.08, 10:32 nie martw sie, Ferrari wygrywa a to dla wielu Italiano powod do wiekszej dumy niz calcio, Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarpatrasova Re: do linn_linn 23.06.08, 11:19 Ale fajna dyskusja się zrobiła:) Ciekawa jestem zatem, co napiszecie dziś, bo ... Włosi odpadli;/ Gwoli ścisłości - też im kibicowałam. No i - za kim teraz jesteście??? Odpowiedz Link Zgłoś