Dodaj do ulubionych

Triest z Joyce'em pod rękę

IP: *.fastres.net 29.07.08, 04:08
bylem tam przez miesiac. bardzo ladnie, choc troche za imperialnie jak na moj
gust no i poza tym strasznie tam nudno... za to przezylem prawdziwa bore.
warto sie tam wybrac wlasnie wtedy gdy bora zawieje: niezapomniane przezycie
Obserwuj wątek
    • Gość: kał Re: Triest z Joyce'em pod rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:47
      ale dyskretnie wkomponowany pomnik Joyce'a znajduje się w około pięciu miastach
      Europy, a poza nim żadnego o rzeczonym poziomie "dyskrecji" nie widzę na zdjęciach.
      • Gość: Mm Po co promowac ten kraj brudasow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:22
        ...caly czas psiocza na Polske, a sami sa podgatunkiem.
    • Gość: skl Re: Triest z Joyce'em pod rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 09:27
      ja przezylem bore na autostardzie w cro, z jednej strony przepasc 500 m i z drugiej przepasc 500 m, a autenm rzuca jak zabaweczką, ale mialem stres :-)
    • mistrz_ip Re: Triest z Joyce'em pod rękę 29.07.08, 11:10
      kocham to miasto
      mialam okazje tam mieszkac przez pol roku i nie zaluje ani dnia
    • Gość: buk Triest z Joyce'em pod rękę IP: *.univ.trieste.it 30.07.08, 11:01
      A ja tu mieszkam, w sumie ponad 2 lata. Początek: zachwyt, intesywność, tłok, ruch. Potem przychodzi kryzys: nieznośny hałas (skutery!!!), zero odpoczynku od cywilizacji (nawet w Val Rosandra ciężko być samemu). I jak czytam na stronach Gazety o architekturze, że u nas to trzeba gonić zachodni wzorzec "compact city" to mnie strzela. Ostatnio to mi nawet brakuje naszych "pasków" zieleni między chodnikiem a jezdnią. Choćby i nawet były pełne psich kup.
      • Gość: Danka Re: Triest z Joyce'em pod rękę IP: *.xdsl.centertel.pl 22.08.09, 10:49
        Czy jeszcze mieszkasz w Trieście?
    • bah77 Re: Triest z Joyce'em pod rękę... 31.07.08, 20:45
      Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia moich fotek z Triestu i okolic:

fotoforum.gazeta.pl/5,6,17318,bah77.html

Pozdrawiam

bah77
    • Gość: kkrzysiek Triest z Joyce'em pod rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 17:33
      kilka zdjęć zrobionych w zimie podczas krótkiej delegacji:
      www.ippt.gov.pl/~kkolanek/TRIEST/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka