Gość: SkrawekZalakarosz IP: *.bsb.vectranet.pl 24.09.08, 13:06 Czy ktos byl i czy moze podac ewentualne namiary, chodzi rownierz o samo miejsce jak tam jest, bende bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piasek Re: San Benedetto del Tronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 15:33 Byłem cztery razy (wynajmowałem dom lub mieszkanie - niestety robiłem to przez znajomych więc namiarów w necie nie podaję, nie wiem czy by sobie tego życzyli). Jak tam jest ? Dla mnie i rodziny jest OK (stąd kilkakrotny pobyt). W tym roku 2 tygodnie totalnego byczenia się na plaży (bo już prawie wszędzie w okolicy - kilka zabytkowych miasteczek - i na miejscu byliśmy). Ps. Jeśli to nie problem to podaj swoje GG (moje jest gdzieś na forum), wtedy można pogadać o szczegółach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: San Benedetto del Tronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 19:09 Witaj, byłam 4 lata temu, bardzo mi się podobało, ladne plaże, aleja wysadzana palmami( ponad 7 tys.!!!), można zwiedzić okolice, super, byliśmy w apartamentach z TUI, ale Neckerman, też miał oferty, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrawek Re: San Benedetto del Tronto IP: *.bsb.vectranet.pl 29.09.08, 10:25 Bardzo wszystkim dziekuje za wszelkie informacje , to jest opcja na wakacje 2009, mieszkam w b - Bialej i kiedys zobaczylem oferte na ten kawalek Wloch w Czeskim biurze podrozy bardzo mi sie ten rejon spodobali dlatego szukam duzo wczesniej informacji z pierwszej reki, jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: San Benedetto del Tronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 19:46 Witaj, jedż, będziesz na pewno zadowolony z tej miejscowości i okolicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś