zawszeartur.n 18.12.08, 16:39 Witam. Palnuje w przyszłe wakacje udac sie do tego ośrodka. Czy ktoś go zna? Prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globtroter.org Re: Villaggio ai Pini 18.12.08, 16:44 W jakiej miejscowosci? Takich osrodkow w Italii jest minimum kilkanascie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeartur.n Re: Villaggio ai Pini 18.12.08, 16:51 zawszeartur.n napisał: > Witam. > Palnuje w przyszłe wakacje udac sie do tego ośrodka. Czy ktoś go > zna? Prosze o informacje Adriatyk Górny , Caorle/Altanea Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: Villaggio ai Pini 18.12.08, 17:04 Niestety nie znam :( Myslalem, ze moze chodzi o Golfo dell Asinara na Sardyni. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
skrajnica Re: Villaggio ai Pini 22.07.15, 12:45 Byłem , odpocząłem , widziałem i wróciłem . Mogę wszystko opisać jak kogoś interesuje np. podróż , zakwaterowanie , pobyt , zwiedzanie i wykwaterowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Villaggio ai Pini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:47 ja też zamierzam tam się udać od 4 lipca czy ktoś był już w tym ośrodku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Villaggio ai Pini IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 19:49 Również wybieram się tam z rodziną 4 lipca. Mam pytanie: czy planujecie w czasie drogi jakiś nocleg, a jeżeli tak to gdzie?. (Bratysława czy Wiedeń) Odpowiedz Link Zgłoś
loxx Re: Villaggio ai Pini 24.05.09, 17:33 A ja z kolei mam wyjazd od 27.06; i już tydzień tam będę jak Wy będziecie jechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Villaggio ai Pini IP: *.play-internet.pl 09.03.15, 12:21 Osobiście polecam jest extra byliśmy bardzo zadowoleni i chyba w tym roku tez tam nas wywieje 4 lipca ;) blisko morze a w ośrodku nie da sie nudzic tylko jest bardzo głośno jak ktoś ma malutkie dziecko to może być kiepsko bo tam jest raczej imprezowo :) muzyka głośna i zabawy w wodzie ... aquaaerobic z synem ćwiczyliśmy ostro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skrajnica Re: Villaggio ai Pini 13.06.15, 12:19 Witaj. Jedziemy pod koniec czerwca . Do tej pory co czytałem recenzje to była mowa o zabawach tylko dla dzieci. Widocznie coś się zmieniło. Ale ja mam pytanie o to jaką zabrać pościel pojedyńcze czy podwójne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwit Re: Villaggio ai Pini IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.15, 18:27 Byliśmy na przełomie czerwca i lipca 2014 głośno nie było no chyb że ktoś mieszka przy basenie ale ośrodek jest duży u nas nie było głośno. Basen teren, apartamenty super, morze takie sobie. Boiska atrakcje bardzo fajnie polecam. Pościel my zapomnieliśmy i dali nam ,spaliśmy pod prześcieradłami kołder tam nie ma jeśli dobrze pamiętam to koce jakieś były no i poduszki ale było ciepło i z nich nie korzystaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś