Dodaj do ulubionych

Temp. morza, sierpien, Armacao de Pera/Portimao

IP: *.acn.waw.pl 14.07.11, 09:08
Witam, chcialam podpytac osoby, ktore byly na pocz. sierpnia w rejeonie Armacao de Pera oraz Portimao jaka jest tam orientacyjna temp. wody w morzu. Tzn. czy zmarzlak (czyli ja) moze spokojnie troche poplywac, czy raczej bedzie jeden wielki dygot zebami z zimna. Moze ktos odkryl jakas szczegolnie ciepla zatoczke w okolicach zachodniej części plazy Armacao de Pera. Bylabym bardzo wdzieczna za informacje, bo jestem juz w takiej despearcji, ze sie zastanawiam czy nie wziasc pianki !
Oczywiscie wszystkie linki do portalow informujacych o temp. wody juz przejrzalam, znalazlam nawet fajne info informujace na bieżaco o temp. wody w morzach Europy
link: www.weatheronline.pl/weather/maps/forecastmaps?LANG=pl&UP=0&R=0&MORE=0&MAPS=wasser&CONT=euro&ZEIT=201107140654&LAND=___®ION=0002&GEBIET=0004
i z nich wynika, ze niestety nie jest za cieplo :( - dla mnie cieplo- to min. 25/26 stopni. Mam tylko nadzieje, ze przy brzegach i w jakis zatoczkach moze jest troche cieplej.
Dzieki za kosntruktywne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • o.kalamata Zimno, zimno, zimno 14.07.11, 14:42

Woda jest zima, byla zimna i bedzie zimna. To otwarty Atlantyk. Byc moze jednak gdy
      pytanie padnie po raz tysieczny i otworzy sie link z pogoda po raz tysieczny woda ociepli
      sie. Nadzieja umiera ostatnia. Znam ciepla zatoczke na Morzu Srodziemnym, podac?
    • grekan Re: Temp. morza, sierpien, Armacao de Pera/Portim 15.07.11, 01:01
      Najlepiej zmien kierunek; 27-28*C temp. wody znajdziesz na Cyprze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka