leslaw201 19.05.06, 19:31 W niedziele laduje w Faro, moze ktos pomorze znalezc jakas tania miejscowke na kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assim Re: noleg w Faro 20.05.06, 14:29 hej, idziesz do punktu turystycznego (posto de turismo) na lotnisku i prosisz o mapke i pomoc w znalezieniu noclegu do kwoty X. gdyby na lotnisku punkt nie dzialal jest jeszcze jeden w centrum na rua da misericordia. dobra metoda z noclegiem to tez chodzic po miescie i pytac we wszystkich "pensao" albo "residencial" o wolne pokoje, wywieszki beda na budynkach. czyli jednak wybrales portugalie, moge zapytac dlaczego? to raczej nietypowy wybor, w hiszpanii jezyk jest latwiejszy, latwiej o prace i o dobre zarobki. pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw201 Re: noleg w Faro 22.05.06, 11:52 Milo ze sie odezwales... Siedze sobie w Faro przed darmowa maszynka i pisze pare slowek do Ciebie.Nocleg za 11 euro w schronisku,to jest tu chyba najtaniej.Pytasz dlaczego Portugalia.Wiem o tym ze tu jest trudno,ale czyz zycie nie smakuje lepiej jak jest zdobyte a nie podane? Jestem w Faro dlatego bo bilet byl najtanszy, 165 euro,Air Berlin. Ale mysle ze los tak chcial abym tu wyladowal.Jutro ide szukac szkoly abym mogl rozpoczac nauke,mam 35 lat mam nadzieje ze nie za pozno ta decyzja.A moze teraz wlasnie do niej dojrzalem.Wieze w to ze tak ma byc i na pewno nie zmienie decyzji.Kasa w zyciu jest wazna,ale dusza wazniejsza,jest to wartosc nie oceniona.Jezeli wiesz gdzie moglbym znalezc dobre miejsce do nauki i uciec na dwa miessiace tylko w edukacje to chetnie wyslucham Twej rady.W moim wypadku informacja jest bezcenna. Bardzo pozdrawiam... bede tu jutro. Odpowiedz Link Zgłoś