Dodaj do ulubionych

"chyba cię zbanowali" :D

11.02.13, 20:12
tak mi powiedział syn jak nie mogłam dostać sie na te forum big_grin, na inne weszłam bez problemu.
mówię mu że to prywatne forum więc niemożliwe, a on: "no własnie, bo coś głupiego napisałaś i dostałaś bana" big_grin przecież Lidka to moja to moja forumowa przyjaciółka , no niemożliwe by było he he
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:22
      Ha ha ha, jaki ban ? smile
      Mnie wczoraj tez wszystko powariowo i nie tylko mnie.
      Lvova też w.czoraj miał kłopoty, a mój syn tez sobie ze mnie robi takie żarciki smile
      • zetka50 Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:29
        mnie to tylko ciekawi że na te forum nie mogłam się dostać, sprawdzałam inne i nawet prywatne-działały, a może że się często na takim pisze?
        Coś na gazecie zmieniali, a teraz "radź se sam" tongue_out
        • dwa-filary Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:35
          Miałam takie same myśli i nie mogłam nawet sprawdzić za co by mnie zbanowano big_grinbig_grinbig_grin
        • wirujacypunkt Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:38
          Ja tylko zamknęłam system,potem uruchomiłam od nowa, ale najpierw zresetowałam router i wszystko wróciło do normy, nie musiałam niczego zmieniać.
          • dwa-filary Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:42
            Nie resetowałam routera, bo dostęp do gazety i poczty gazetowej miałam, nie mogłam tylko wejść na fora, żadne mi się nie otwierało.Wszędzie tylko było: forum jest zlikwidowane lub nie masz do niego dostępu .Stąd me myśli o zbanowaniu smile
            • zetka50 Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:47
              jak sobie poradziłaś? czy sami odblokowali?
          • zetka50 Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:44
            robiłam cuda a i tak nic z tegotongue_out
            na innej przeglądarce działało forum ale muliło, dziś jestem na google chrom, zobaczymy jak bedzie na razie jest OK :]
            • wirujacypunkt Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 20:49
              U mnie tez wyskakiwały takie informacje, jak u Dwójeczki.
              Zrobiłam tak, bo właśnie syn mi poradził żeby tak zrobić, ale to chyba była jakaś nawalanka
              na Gazecie. Już wieczorem przed nawalanką laptop pracował mi nie tak, jak powinien pracować.
              • dwa-filary Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 21:07
                Nic nie zrobiłam, poszłam na spacer, a jak wróciłam to już było Oki
                • zetka50 Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 21:08
                  szczęściara ;]
                • wirujacypunkt Re: "chyba cię zbanowali" :D 11.02.13, 21:16
                  dwa-filary napisała:

> Nic nie zrobiłam, poszłam na spacer, a jak wróciłam to już było Oki

Z tego wniosek, że czasami jest dobrze pozostawić wszystko, swojemu własnemu biegowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka