medalion4 24.01.08, 12:03 Czy ktos słyszał coś o tym lekarzu. Podobno jest najlepszy w Mińsku. Zastanawiam sie czy nie zapisać się do niego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veronicae Re: Stomatolog Ziółkowski 24.01.08, 13:12 kilka lat temu nadbudowywał mi ułamaną jedynkę i zrobił to b.dobrze, nic się nie rusza do tej pory, a i kolor idealnie dobrany. Po poprzednich dentystkach średnio co 2 lata musiałam ten ząb poprawiać. Wtedy ceny były porównywalne z innymi dentystkami, teraz się nie orientuję. Odpowiedz Link
acid.j Re: Stomatolog Ziółkowski 24.01.08, 14:39 A mozna wiedzieć gdzie on przyjmuje, jakiś adres? Odpowiedz Link
monyka-1 Stomatolog Ziółkowski 28.01.08, 14:23 Kiedyś do niego chodziłam i jak na razie nic się nie dzieje, ale robił zęby mojej siostrze i chłopakowi. Siostra w koncu musiała wyrwać ząb a chłopak miał leczenie kanałowe bo Ziółkowski źle wyczyścił zęby i zaplombował. Jeśli jednak zdecydujesz się do niego iść to przyjmuje na warszawskiej na osiedlu ZA planetą. Odpowiedz Link