Dodaj do ulubionych

Emigracja do Francji.

15.02.14, 18:44
Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad emigracją do innego kraju, bowiem, jak wiadomo, w Polsce o pracę trudno. Największe "szansę" mam na emigrację do Francji, ponieważ mieszka tam kilku znajomych, więc znalezienie mieszkania i pracy będzie ułatwione. Zaczynam gimnazjalną naukę, więc mam wiele czasu, aby nauczyć się języka francuskiego, do zdobycia wykształcenia także mam potencjał. Tu mam pytanie: Czy w ogóle emigracja do Francji ma prawo bytu dla osoby, chcącej podjąć pracę prawniczą?
Obserwuj wątek
    • dg56 Re: Emigracja do Francji. 21.02.14, 20:33
      Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć? Bardzo proszę, zależy mi na odpowiedzi.
      • nativeau Re: Emigracja do Francji. 05.03.14, 15:40
        co, qrva, naogladales sie filmow LA Law, czy moze Firma (z tomkiem krusem)? Na prawo masz szanse, zostac prawnikiem juz nie. Nie masz tez szans na prace jako prawnik. Masz jeszcze jakies pytania?
    • koincydencja87 pomoc w wypełnieniu ankiety 06.05.14, 09:00
      Witam,
      Jestem studentką Finansów i Rachunkowości. Aktualnie piszę pracę licencjacką związaną z emigracją zarobkową. Jeżeli znaleźliby Państwo chwilę czasu- proszę o wypełnienie anonimowej ankiety- moje-ankiety.pl/respond-64049.html
      Z góry dziękuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka