mrouzo 29.01.08, 15:29 Pod warunkiem, że się nie jest Polakiem. polonia.wp.pl/country,0,wid,9607970,wiadomosc.html?title=Napadli-go-i-okaleczyli%2C-bo-by%B3-Polakiem Ja jestem u siebie, a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Fajnie jest na emigracji 29.01.08, 20:53 mrouzo napisał: > Ja jestem u siebie, a Wy ? Czyzbys liczyl na to, ze nikt ci geby nie obije wieczorowa pora? Jak juz zaczna to najlepiej zamiast policja, ratunku krzycz: jestem Polakiem, jestem u siebie, jestem lemologiem, mam zolte papiery z Australii hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Strach byc Szwedem ... 01.02.08, 22:36 W Szwecji to strach byc Szwedem! Oskoczy Cie dziesieciu 12-14 letnich czarnowlosych chlopaczkow, zabiora komorke, markowa kurtke i markowe buty, a na pozegnanie jeszcze skopia ... Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: Fajnie jest na emigracji 02.02.08, 05:34 > Ja jestem u siebie, a Wy ? Jestes u siebie ale co to za u siebie to widac. Przesuwaja toba jak ostatnim pionkiem. Z kierowniczego stanowiska przeniesli cie na mautkie stanowski, nawet nie mini kierownicze jestes teraz podlegla ostatniemu w rzedzie i to wszystko w tej samej firmie. Musza miec niezly ubaw ci, ktorzy patrza na ciebie. A my jak najbardziej jestesmy u siebie. Nikt nas nie przesuwa w dol a jak juz, to w gore. I bardzo jestesmy zzadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouzo Re: Fajnie jest na emigracji 02.02.08, 11:52 wacek_z_portu napisał: A my jak najbardziej jestesmy u siebie. Nikt nas nie przesuwa w dol I bardzo jestesmy zzadowoleni. ========= No właśnie. Bo wy jesteście i zostaniecie zawsze na dole, poniżej czarnych i latynosów. Najważniejsze znać swoje miejsce. Gratuluję świadomości, azbeściak. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: Fajnie jest na emigracji 02.02.08, 17:04 Rozumiem, ze ciezko pani zrozumiec, ze pania tak pomiataja i dlatego stara sie pani odgryzc z nadzieja ze komus za granica jest gorzej. Przykro mi pania rozczarowac. Pomiatanie ludzmi to typowo polska specjalnosc. W Kanadzie gdzie mieszkam nikt mna nie pomiata a azbestu, to ja nigdy w zyciu nie widzialem. Moj dol jest duzo, duzo wyzszy niz pani najwieksze wzniesienie. Wstyd, niby wyksztalcona osoba a malpe z siebie robi. Nie ma pani zadnego poziomu i dlatego wlasnie pania pomiataja, bo to co pani soba reprezentuje, to jest powierzchowne i bardzo latwe do zdemaskowania. > No właśnie.Bo wy jesteście i zostaniecie zawsze na dole, poniżej czarnych i latynosów.Najważniejsze znać swoje miejsce. Gratuluję świadomości, azbeściak. Uspakaja pania pisanie takich bzdur? W pani wieku zastanowilbym sie nad wizyta u psychiatry, zwlaszcza jezeli miala juz pani wczesniejsze klopoty ze zdrowiem psychicznym albo jezeli ma pani kogos w rodzinie z demecja starcza. W menopauzie choroby psychiczne bardzo sie nasilaja a czasami przychodza i juz nie chca sobie isc... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 zyje w melbourne od 1985 i jak dotad nikt mnie .. 02.02.08, 12:54 nie napadl,okaleczyl, zaczepil, nie mi sie nie zdarzylo....!!! nikt tez nie zapytal, czy jestem polakiem, zeby mi dac w morde, albo wbic noz w plecy...inaczej , w melbourne, zapomnialem o warunkowosci bycia polakiem...na szczescie chyba... !!! mrouzo napisał: > Pod warunkiem, że się nie jest Polakiem. > > > polonia.wp.pl/country,0,wid,9607970,wiadomosc.html?title=Napadli-go-i-okaleczyli%2C-bo-by%B3-Polakiem > > Ja jestem u siebie, a Wy ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-j7 Re: Fajnie jest na emigracji 02.02.08, 19:44 Opamietaj sie kobito!!!Zaden zdrowy nie strawi twojej propagandy.Miej odrobine szacunku dla naszej inteligiencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Re: Fajnie jest na emigracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 22:59 Daj im spokoj , to przygarniete znajdy . Jednak nigdy nie zrzekną się naszego obywatelstwa , taką niestety mają mentalnosc krzywego ryja . Wszędzie na krzywy ryj , podwiesic sie pod inny naród ,podwiesic sie pod polskie forum , zero honoru . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrw Re: Fajnie jest na emigracji IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 03.02.08, 05:50 sama do siebie piszesz po nocach? Dobrze to z toba nie jest. Co do meritum tego watku- jestem jak najbardziej u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
annika.p Re: Fajnie jest na emigracji 03.02.08, 05:50 Rozlalo sie to czerwone gowno nawet tu, na to forum. Kobieto, zajmij sie czyms pozytecznym a nie obrazaniem ludzi i szkalowaniem. Czy juz az tak nisko upadlas, ze zarabiasz w taki sposob? Wiekszosc emigrantow chetnie oddala by swoje obywatelstwo ale procedura jest tak upierdliwa, ze nie ma sensu tego robic, znam takich, co probowali i dali sobie spokoj. Z tym honorem to jest tak, ze cala ta technologia, z ktorej tu korzystasz plus ogromna ilosc serwerow i innych pomocy do tego forum jest na amerykanskiej licencji. Nawet ludzie, ktorzy sie tym wszystkim zajmuja sa trenowani w USA. Wiec kto tu nie ma honoru??? Raczej tacy jak ty, ktorzy uwazaja, ze cos jest teraz polskiego. Polska to jest teraz wylacznie produkcja oscypkow. Tak nisko Polska upadla. Nie mowie tu oczywiscie o tandetnich sprzedawczykach, jak ty, ktorzy ublizaja ludziom w zamian za mala oplate. To jest jeszcze gorsze niz jawna prostytucja. Rozumiem, ze nie jestes w stanie zarabiac na zycie wlasnym cialem, bo sie nie nadaje, to chociaz prostytuujesz sie mentalnie. To forum to tylko z z imienia jest polskie. Zreszta przeznaczone jest nie dla takich jak ty, ktorzy obrazaja ludzi tylko dla zamieszkalych poza Polska ludzi idla tych, ktorzy maja zamiar wyjechac. A ty na sile tu wchodzisz, chociaz kazdy wie kim jestes. Trzeba naprawde bardzo sie nienawidziec aby takz zarabiac na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc tulipek Re: Fajnie jest na emigracji IP: *.dsl.bell.ca 27.02.08, 06:09 Jest bardzo fajnie nawet wspaniale byc na emigracji tylko dla normalnych ludzi.Dlaczego polacy z polski wlaza tutaj i swoimi wrednymi wypowiedziami zasmiecaja to forum.Skoro nas az tak niena widza z zazdrosci to po co tu wchodza.WSPANIALE JEST BYC EMIGRANTEM - RZECZ CUDOWNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fajnie jest na emigracji IP: *.dsl.bell.ca 27.02.08, 06:10 amnika wielkie dzieki nareszcie ktos normalny bierze sie za tych glupich polaczkow z polski.Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
brahmin Jest nawet coraz fajniej 28.02.08, 23:19 www.wiadomosci24.pl/artykul/polacy_w_anglii_zyjemy_jak_szczury_59616.html Ex prezydent się jednak nie mylił. Odpowiedz Link Zgłoś