Dodaj do ulubionych

Witam sie...:(

01.11.11, 08:03
Dzien dobry, ze smutna minka, bo od tygodnia jestem na SB, dzis sie zwazylam i nie schudlam nawet grama...sad(((((( Nie wiem co robie zle, wyeliminowalam wegle, jedynym grzechem jaki mi sie zdarzyl w tygodniu byl maly kawalek tortu, ktory zjadlam na urodzinach synka. Zle, ale chyba takie cos nie mzoe wplynac na zupelne zahamowanie chudniecia? Jem 5 niewielkich posilkow dziennie, biegalam 2 razy...co sie dzieje? I fazy nie mozna przedluzac w nieskonczonosc, w zasadzie za pare dni powinnam konczyc, no ale jak tu konczyc cos, co nie dalo efektow? Staram sie byc pozytywnie nastawiona, ale troche ciezko o motywacje w takiej sytuacji....

Z drugiej jednak strony poczytalam sobie jadlospisy forumowiczow, sniadanie jogurt 0%, lunch brokul z oliwkami, przekaska- pestki dyni, obiad -ryba i salata, wybaczcie krytyke, ale to nie jest SB, to jest glodzenie sie, a od tego sie zawsze chudnie, na poczatku....Jem sporo ryb, ale to sa glownie ryby wedzone. Moze to zle? Zalamalam sie.
Obserwuj wątek
    • serce34 Re: Witam sie...:( 01.11.11, 09:48
      Witaj Zuza...

To,ze waga jeszcze nie ruszyła u Ciebie to nie znaczy,ze nic sie nie dzieje. Dobrze mówisz,ze niektore jadłospisy sa jak głodzenie sie,,ok.Ale wez pod uwage,ze jednemu wystarczy troszke,,,a drugi musi dosłownie dobrze zjesc.

Jak znam zycie i Twoj metabolizm,,,to pewnie popusci za jakis czas.Skad wiem?ano...mi po 2 tyg chyba jakos dopiero 1kg poszedl.Ale ja sie waga nie kierowałam,,,dla mnie ciuchy były centymetrem.Serio. A,ze sie zwazyłam raz czy dwa..babska rzeczwink

A widzisz,,sama piszesz,,,duzo ryb wędzonych..a po az tyle?Toz to tłuszcz,,,a do tego pewnie te ryby polewaja jeszcze,,tak robia ,,,bleee.
      Czytałas ksiązke o diecie?Warto ją od dechy do dechy na spokojnie "zjesc".
      Kazdy orgaznim jest inny...jedna schudnie 3kg w ciagu 10 dni,,druga po miesiącu tylko 1kg.
      Nie mozesz posilkowac sie efektami innych,,,mówie szczerze.
      A ciagniecie 1 fazy prowadzi do postoju wagi,,metabolizm ma w nosie wpołprace.
      Jak nie masz ksiazki,,to wejdz na strone SB..Wynotuj co potrzeba z produktów.Moze zrob mix 1 fazy z 2...to sie oplaca.Ja sama tak jadłam i więcej odnotowalam pozytku niz strat.

I oczywiscie RUCH.Bo sama dieta to wiesz...Zrobisz jak zechcesz...ja skresliłam tylko prae słow.
      A moze wpisz sie w listopad do dziewczyn.Pisz co jesz kazdego dnia..bedzie Ci łatwiej.
      I wage schowaj...pozdrawiam,,,glowa do góry
      • 1dycha Re: Witam sie...:( 01.11.11, 11:16
        Zuza, może zacznij wpisywać dokładnie co jesz w wątku listopadowym, to może ci wyłapiemy jakieś pułapki smile
        • zuzkainc Re: Witam sie...:( 01.11.11, 16:41

Dzieki dziewczyny, tak zrobie. Gdybym cos zauwazyla po ubraniach, to w ogole na wage bym nie patrzyla, ale niestety dzinsy jak byly przyciasne, tak i sa uncertain Bardzo duzo przytylam w ciazy i juz drugi rok probuje zrzucic wiszace mi jescze 7 kg. Probowalam i tego i owego, udaje mi sie czasem zejsc ze 2 kg, ale wystarczy weekend lepszego jedzenia i welcome back sad Juz nie mam pomyslu, na pewno problemem jest ze ja nie lubie pic, wiec wlanie w siebie zalecanych kilku litrow wody dziennie dla mnie graniczy z cudem. No ale staram sie jak moge...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka