Dodaj do ulubionych

do serce34

26.09.12, 15:31
hej kochana!

Pamietam jak kiedys pisalyamy, ja jezdzilam na rowerze do pracy i musialam dolaczyc wegle. Pisalas, że jestes na dwojce i jedynce na raz. Z jakimi rezultatami? Ja od tygodnia jestem na jedynce, ale poza wizualnym efektem, niestety na wadze to ja chyba niecaly kg zrzucilam, fakt, ze ja ciagle w ruchu, a od poniedzialu wracam po lecie na silownie, wiec powinno z kopytka pojechac
Obserwuj wątek
    • serce34 Re: do serce34 26.09.12, 22:27
      A hej hej...

Moze najpierw powiem takie słowa,ktore slysze od znajomych bokserów oraz zawodników startujących w zawodach bodybuilding. " mało co zwracaj uwage na kg,,patrz na ciało, na obwody jak sie zmieniaja.Waga moze nie drgnac dłuzszy czas...a w lustrze okaze sie,ze jakos tego tłuszczu mniej" .Podpisuje sie łapskami i kopytkami pod tymi słowami.

Jestem od dłuzszego czasu na menu bez węglowodanów,tzn tylko są one warzyw i płatkow owsianych. I powiem ,ze efekt jest niesamowity.Waga stoi na 56,6 kg i ani w dół. Cm ubywa bardzo duzo.Tłuszcz spalany jest tak, jak powinien. Ale jak napisałam w innym wątku,,,jestem na etapie rzeźby.

Tak zaczełam od pupy strony. Faktycznie ja mieszałam fazy. Zrzucałam 1kg na miesiac, wiec ksiazkowo i zdrowotnie jak najlepiej. Wiesz z tymi ww to trzeba obserwowac swoj organizm. Ja juz rok testuje na sobie ładowanie ww w góre lub w dół.

Tobie radze ...oczywiscie zrob jak uwazasz...mix fazowy. Zobaczysz jak Ci to idzie, rob aeroby , dołącz trening siłowy i pojdzie jak ta lala. Jak cos to pytaj -pisz na adres mailowy pod ten nick.
      • cholerrra Re: do serce34 27.09.12, 10:10
        ja znow sobie sama zaszkodzilam. Odcinajac wegle na jedynce (teraz juz tez otreby wycielam) zaczelam jesc nabial i super, bo wizualnie zmalalam,a an wadze wzroslam smile a juz 8 dzien sie katuje bleeee. niecierpie zarcia ktore jem i tak w kolko....chce robic to, co Ty, ale ze za 2 tygodnie mam slub siostry to musze niestety sie przemeczyc. od poniedzialku wracam na silownie wiec troche to spale, to teraz to ok 3 razy w tyg cos robilam i takie to nic...

ale zobacz to, nie wiem czy mi to pomoze przejsc metamorfoze potrzeba sukienkce weselnej...?
        davidkirschwellness.com/wellnesscompany/7DP/7-Day_Nutrition.pdf
        bo to taki nasz sb1 plan
        • serce34 Re: do serce34 27.09.12, 11:57
          Ulala...w tak krótkim czasie to raczej bedzie ciezko...nawet jesli to bedzie babeczka fitnesowa wink
          Ja bym nic nie cudowała. Piszesz,ze waga wzrosła..bo organizm sie broni.Metabolizm mysle,ze masz chyba nie teges.

A otreby to na co Ci? chyba,ze chodzi o zatkane jelita.One nie wnoszą nic do mięsni tak na marginesie. Co do nabiału,to polecam jesc go na noc z kieliszkiem oliwy z oliwek-co by sie wolniej wchłaniało to białko. Na początku ciezko sie zmusic wychlac oliwe- a warto.

Jedz mięso to chude.Słuchaj napisz do mnie mail..ja Ci podam nr gg i wtedy sie zgadamy.Oki?

serce34@gazeta.pl Czekam jak coś wink)
          • cholerrra Re: do serce34 27.09.12, 15:57
            napisalam smile

nie nie, otreby wylacznie jesli chodzi o jelita, ale przez 2 tyg chce jak najwiecej schudnac, znaczy na ile mi organizm pozwoli, by sie wbic w kiece, a potem to ja juz mogę powoli smile
            • serce34 Re: do serce34 27.09.12, 23:14
              Oj oj ,ja ja czytam takie rzeczy to az mnie nerw bierze. Ale ja zawsze powtarzam" Twoje ciało, Twoj organizm".

Otreby sa dobre,,ale flaczyska masz zapchane tym nie zarciem, lub zarciem bez ładu i składu.
              Jesz warzywa? bo ja do 1kg dziennie .I chlej te oliwe z oliwek,,smaruje dobrze jelita.Na zołądek jest zbawienna. Wiem co mowie,,bo ja mam bardzo wrazliwe flaki...a ta oliwa tylko pomogła.Skóra inna,,same zalety.

Mozesz rowniez maslo orzechowe zjesc-np .1 łyzeczke na noc.Ja wcinam duzo wiecej,,bo tak jak napisałam jade bec węgli.

Napisałam na gadu wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka