14.05.06, 23:11
Mam pytanie do dziewczyn bardziej zaawansowanych w diecie. Jak wpływa ona na
cerę i ogólny wygląd? widać jakieś zmiany?
i jeszcze jedno czy przy diecie wskazany jest jakiś konkretny ruch ( tak jak
żarcie jest konkretne) czy chudnie się bez dodatkowego ruchu
dzięki za odp.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • piaget11 Re: SB a cera 15.05.06, 10:44
      cera się poprawia! jemy przecież dużo warzyw i mało tłuszczu i -pijemy dużo
      wody - wypłukujemy toksyny z organizmu smile
      ćwiczyć nie trzeba, ale wiadomo, że przy ćwiczeniach chudnie się
      "ładniej"
      • alisa83 Re: SB a cera 15.05.06, 22:02
        na poczatku strasznie mi sie pogorszyla,jedna znajoma powiedziala mi ze to
        wychodza przez skore toksyny.ale teraz zdecydowanie mi sie poleprzyla,mam ladna
        gladka i duzo mniej wypryskowsmile)
        • ishja Re: SB a cera 15.05.06, 22:44
          A po jakim czasie Ci się polepszyła i w której fazie teraz jesteś?
      • alisa83 Re: SB a cera 15.05.06, 22:03
        a co do cwiczen..schudlam 11 kilo bez zadnego wysilku fizycznego!!!
        • alisa83 Re: SB a cera 16.05.06, 17:31
          jestem ponad 3 miesiace na dsb,miedzy 1 a druga faza,podjadam slodycze z
          fruktoza i gorzka czekolade,ale staram sie trzymac 1 fazy.poleprzyla mi sie
          dopiero niedawno,a na poczatku bylo strasznie.duzo wiecej niz zwykle mialam
          wypryskow po tym jak zaczelam stosowac diete,ale teraz jest bardzo ladniesmile
        • melisa82 Re: SB a cera 18.05.06, 11:19
          Mama kolezanki schudla ok 25 kg bez cwiczen, tylko stosujac SB, ale z
          grzeszkami. Musze dodac, ze wizualnie ubylo jej jakies 10 lat i gdy na nia
          patrze to wierze, ze i mi sie uda zrzucic te 14-16 kg wink ja jestem strasznym
          leniem, i jeszcze nie lubie nudnych zajec, wiec wlaczam sobie jakis film i hulam
          hopem jakies pol godziny dziennie.
          • alisa83 Re: SB a cera 19.05.06, 20:30
            ja tez jestem leniem..czasami sie potrafie zmobilizowac i wtedy chodze 3 razy w
            tygodniu na aerobik,ale jak zaczynalam diete w lutym to bylo zimno i nie chcialo
            mi sie ani cwiczyc ani wylazic z domu,wiec siedezialam przed tv lub kompem,na
            dodatek mam siedzaca prace niestetysad ale o cud...schudlam juz 13 kilo!!nic nie
            robiacsmile))tobie tez sie napewno uda!!!
            • ishja Re: SB a cera 19.05.06, 21:26
              Hey
              odnośnie tych toksyn to czytałam że one nie śą wypłukiwane z organizmu tylko
              powstają na skutek trawienia białek bez węgli, więc to nie tak, że wypłukiwane
              są te stare tylko powstają nowe na tej diecie.
              nie wiem jakie są Wasze obsrewacje z własnego doświadczenia, dlaTEGO PROSZĘ O
              wASZE ZDANIE.
              PODZR
              • alisa83 Re: SB a cera 19.05.06, 21:32
                hmm..mozliwe..ale jednak moja cera sie poprawilasmile skora ogolnie jest taka
                gladka,jedwabista..przyjemna w dotyku.stosuje od czasu do czasu kremy na
                cellulitis,ale jednak jestem przekonana ze to dzieki dsbsmilezadne kremy bez diety
                nie zrobia skore taka.skora pokazuje jak sie odzywiamysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka