aga30101 20.01.07, 22:01 jesli bierzecie te tabletki -> bio C.L.A. ... to prosze napiszcie mi czy dzialaja. i jak szybko widac efekty?? nie stosowalam, ale jak dzialaja to chyba bede je łykać. thx za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: bio C.L.A. ?? 20.01.07, 23:30 wlasnie wlasnie...mialam napisac... bio cla sprzezony kwas linolowy przez osoby uprawiajace cwiczenia fizyczne ulatfia utrate mast ciala szczegolnie tluszczowej zapobiega jednoczesnie utracie masy miesni ktora czesto wystepuje u osob stosujacych ograniczenia kaloryczne tak jest na opakowaniu napisane czy pomaga to nie wiem bo dopiero biore od paru dni ale dam znac jak cos;] Odpowiedz Link
aneeczka2 Re: bio C.L.A. ?? 26.01.07, 00:52 bralam przez 3 miesiace i szczerze nie polecam jesli chcesz schudnac. owszem jest mniejsze laknienie i niby nie chce sie slodyczy, ale zamiast utraty tluszczu on zamienia sie w miesnie. moze na ciebie podziala inaczej, ja chodzilam 2 razy w tyg na aerobik, ale na takiej zasadzie dziala. polecam thermo fat burner, np olimpu, podnosi cisnienie przez cos metabolizm sie przyspiesza, jest 2 razy tansze niż Bio C.L.A i widac efekty. Bez ruszenia nawet palcem 3kg poszly w dol. Odpowiedz Link
ceres9 Re: bio C.L.A. ?? 26.01.07, 07:58 hmm skoro tak mowisz to po co kusic los...odstawiam Odpowiedz Link
grosssek Re: bio C.L.A. ?? 26.01.07, 16:50 ja zażywam bio cla od czerwca regularnie 6 tabletek dziennie...styczeń to 8 miesiąc...po którym wg zaleceń powinno odstawić sie te tabletki...hmmm uwagi:czuję, że tłuszcz ze mnie faktycznie spłynął, ciągle się odchudzam, a więc to może dzięki temu?ale fakt faktem, że wyglądam jakoś tak zdrowiej, niz np moja kolezanka, która po tych dietach wgąda jak oświęcim, poza tym na bank bio cla zredukowałam celulit, nawet wydaje mi się że bruzda na czole mi się wygładziłaćwicze tak sobie jak mozna to w ogole nazwać gimnastyką, podsumowując pomimo tych powiedzmy jakiś efektów nie polecam bo to naprawdę duzo kosztuje...no cóż ja musiałam spróbować Odpowiedz Link
aga30101 Re: bio C.L.A. ?? 26.01.07, 18:13 a jesli chodzi o te tabletki... thermo fat burner -to jak długo je stosujesz? i czy po nich nie masz laknienia na slodycze? ja juz bylam 2 tygodnie na SB ale przez slodycze, niedawno ja zakonczylam ale od poniedzialku biore sie od nowa i mam nadzieje ze wytrwam, az zejde na moja wymarzona wage. kiedys zazywalam chrom ale nic nie pomogl, chcialabym takie tabletki po których chudne i nie mam ochoty na slodycze? jak mozesz to napisz cos wiecej o tych tabletkach. thx pozdrawiam buziaki ;* Odpowiedz Link
grosssek Re: bio C.L.A. ?? 26.01.07, 23:19 biore te tabletki od czerwca...naprawde moim zdaniem nie opłaca sie, chociaz mam fajną skórę taka napieta, ale nie wiem czy to dzieki tym tabletkom czy ogolnie przez diety??co do słodyczy to wiem jedno im mniej ich jesz tym mniej ci sie chce je jesc, i nic lepiej nie pomaga ..nawet chrom!powracajac do cla to zielona herbata w nimm zawarta tzn tych tabletkach na pewno pobudza i oglnie nie czuje sie cżłowiek zmulony podczas diety. Wiem, z echciałabys usłyszec, z ete tabletki to rewelacja itd mysle ze po 8 mieisacach moge ci uczciwie powiedziec-jezeli chcesz zredukowac celkę, i czuc sie napieta..mi wielce miesnie nie urosły , mam tylko fajna skóre, to kup to sobie, ale chudnac po tym nie bedziesz no chyba ze bedziesz stosowac dietke:0 tak jak ja to robiłam czyli 2 w jednym!pozdrawiam Odpowiedz Link
aneeczka2 Re: bio C.L.A. ?? 27.01.07, 09:50 wiesz ja kocham slodycze i czasami potrafie ich nie jesc przez 2 tyg a potem zjesc 3 czekolady na raz, wiec trduno mi powiedziec czy to tabletki czy po prostu silna wola. na pewno fat burner ogranicza laknienie, w sensie chce ci sie mniej jesc ale z cukrami i slodyczami roznie to bywa, zalezy od organizmu. nie ma chyba takich tabletek ktore zastapilyby czekoladke czy cukiereczki. mimo wszystko polecam i radze sprobowac.po 1 opakowaniu juz bedziesz wiedziec czy ci odpowiadaja czy nie. a tak na margniesie to nawet podczas 1 fazy mozna jesc cukierki Alpen Liben czy jakos tak(0%cukru) wiec mozesz schrupac pare jak bardzo bedzie chcialo ci sie slodkosci. pozdrawiam i trzymam kciuki !! Odpowiedz Link