Dodaj do ulubionych

Można JEŚĆ DUŻO??

21.11.07, 20:23
No wieć ja nie chce schudnąć, bo waże 164 i waze 49 ale chcialabym
zaczac sie tak odzywiac. Waze tyle poniewaz sie odchudzam malo
jedzac. Chcialabym przejsc na taki tryb odżywiania bo chcialabym
jesc duzo i nie tyc. Czy na tej diecie tak bedzie? Od razu mowie ze
mam duzo sklonnosc do tycia. Zjem pare dni wiecej i juz widac. a I
NIE MAM DOBREJ PRZEMIANY POTRAFIE PARE DNI SIE NIE ZALATWIAC
Obserwuj wątek
    • malec Re: Można JEŚĆ DUŻO?? 22.11.07, 14:11
      czesc
      moim zdaniem przy takim wzroscie wazysz ciut za malo...na tej diecie ( bo rok
      temu na nie bylam wytrwale-teraz przed swietami zaczynam na nowo-siedzacy tryb
      pracy od 2 mies. mam i torche sie nazbieralo) nigdy nie prztyłam. Moim zdaniem
      sprobuj - zaczynamy miec problem z nadwagą bo nawet normalnego chleba kupic nie
      mozna wszystko jest bardzo przetwazane, brakuje nam skladnikow odzywczych itd...
      samo wyeliminowanie chleba (w moim przypadku jedna bulka, druga i jeszcze
      trzecia...) to duzo, i ziemniakow. Jestem 3 dzien na diecie i teraz przypomina
      mi sie jak sie dobrze czulam smile Nawet jezeli przytyjesz 2-3 kg to na taki wzrost
      to jest ok. Ale nie podejrzewam przytycia - poza tym pamietaj ze głdzenie sie ma
      wiele ujemnych skutkow i ogolnie nie sprzyja naszemu dobremu samopoczuciu.
      • sarenkamloda Re: Można JEŚĆ DUŻO?? 22.11.07, 16:15
        Ale nie przytyje nawet ja będę jadła bardzo dużo typu na sniadanie
        jajecznica z 3 jajej obiad dwa udka z kurczaka w miedzy czasie
        twarozek jakas paczka orzeszkow na kolacje mlet itp?
        • madziuus Re: Można JEŚĆ DUŻO?? 22.11.07, 16:41
          to zalezy jak do tej pory sie odzywialas. mowisz ze jesz mało dlatego tak dobrze
          wygladasz, ale byc moze masz strasznie spowolniona przemiane materii to wtedy
          mozesz przytyc i na sb jak zaczniesz jesc duzo wiecej niz do t ej pory
        • czarnaksc Re: Można JEŚĆ DUŻO?? 22.11.07, 18:48
          ja na tej diecie schudlam 15 kg w 2 miesiace. , chcialam tylko z brzucha spasc .
          tak ok 6kg
          atu az tyle
          teraz jestem za chuda i zle sie z tym czuje , chcialabym przytyc spowrotem ale
          boje sie zeby nie w brzuchu. i tez jestem na tej diecie od 10 dni od nowa . i
          przytylam 5 kg ale nie w brzuchu . czyli jak sie je w tej diecie duze ilosci to
          mozna przytyc, jeszcze chce przytyc ze 2 _ 3 kg i bedzie oki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka