pierans 25.02.04, 16:06 stolik nakrywam serweta, dzbanki z a) kawo, b) herbato, keks jest i makaroniki ile filizanek ustawic i kto jaka sherry pije a) slodka kordial, b) wytrawna panowie Zabke Lipfroga, pewnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:17 maczany w sherry wg smaku kury, chyba, ze kura woli okruszki, wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:35 U mnie dzis przed stolowka byl wiec protestacyjny. Zwiazki zawodowe nie chca fuzji, albo fuzji ale na naszych warunkach. Ja, jako kfiatek do kozucha pozostaje indyferentny, nie mnie, excuse le mot, chca fuzjonowac tylko Ich. Jak tylko wlaczyli glosnik to przyszla zawieja, powialo lodem od Norwegii i wogole niemilo sie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:53 Anene, ja juz wychodzilem. Po obiedzie. Mamy w stolwoce tydzien pod haslem Fish4fantasy, naprawde :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 17:01 Roznie. Tu sie ryby inaczej nazywaja, wogole. Mintaj to tu robi za lososia morskiego, tytuloman jeden. Ale blekitka nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 17:11 Seabass? Ony sie nie przedstawiaja z angielska, wiec nie wiem, ale nie podejrzewam. Ten sibaz to cos duzego tunczykowatego? Nene nasza kateringowka musi dbac o szercholderwalju wiec jak jest losos nie-morski (salmon, lachs, lax) to juz jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:15 naogladal sie zamkow z ciurami i udzielilo mu sie to tu masz zabke L, fotel, serwetke na kolana i talerzyk z keksem pokonwersujmy zatem czy NO cwiczyla ostatnio nowe receptury? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:20 NO zawsze cwiczy nowe receptury. Jednakze jako ze legly wraz z pierworodna ostatnio na gardlo, wiec ja przez krotki czas zarzadzalem kuchnia. Zauwazylem ze to powoduje to szybkie zdrowienie hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:24 yhyhyhy! przypaliles wode na herbate? mizaly dosc musli i parowek? pozwol, ze druga zabke zaserwuje - btw podoba mi sie odmierzanie whiskow zabkami Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:28 Nie nie. Ja jestem dosc sprawny kuchennie, troche kwestia wyksztalcenia, wszak. Myle tylko ze moj sposob doprawiania zle sluzy temu mikorbu co powoduje zapalenie gardla. A teraz zadam pytanie Anchan : Hofstadera 'Goedel, Escher, Bach' 'Mind's I' mam/czytalam/mam zamiar? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:33 1 b 2 c Czy mogę się wcześniej zwolnić z podwieczorku. Ponieważ że obchodzę dziś kwadratową rocznicę ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:36 zabierz troche keksa i makaronow to sie ucieszy, bo jak wiadomo przez ż do s ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:40 No, bierz i lec. A wracaj jutro. Hehe, to juz nas jest 3 hofstadpersony! A jaki przekroj przez wyksztalcenie tej populacji, chi chi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:44 nieadekwatny czesciowo, bo ty sie kwalifikujesz tematycznie Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 16:57 Loszkur, A jest bardziej? wszechstronnie utalentowana z niej A jest w takim razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 17:00 Znaczy ja bylem za gupi zeby i tylko sobie przez rok to samo juz jako mgr tego pierwszego. NO bardziej, ale politechnicznie i poznansko. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Podwieczorek 25.02.04, 17:02 poznansko, powiadzasz, czy NO z tamtad wzglednie stamtad? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 25.02.04, 17:07 Nene. Edukacyjnie z Piotrowa i okolic. Generycznie to z granicy Warmii i Mazur. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Podwieczorek 26.02.04, 08:47 O! cyklista dojechał bezpiecznie (ale szambo zgasło) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 26.02.04, 08:55 Z azbestu poddanego torturom niejedno mozna wyciagnac? Wrrrrrr... Krasnoludki z firmy Cambridge Software kreca ukladem wspolrzednych jak szewc skora, znowu mi macierz obrotu wpadla pod stol. Nie nie to, niech elektryczni optymalizuja, nie bede sie schylal. Chyba wole isc sie o podatek wyklocac. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Podwieczorek 26.02.04, 10:09 Z agrestu poddanego torturom niejedno można wycisnąć. Wizualizujesz to sobie? Ciągi dziś dziwnie ograniczone a co ideał to trywialny. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 26.02.04, 10:53 Patrz, azbest mi sie agrestem pomylil. A masz niebieskie srubki? 'Trzymaj nogi razem! Nie swoje, osle, krolewskie! ' Tak tak idealy trywialne, a zbiory puste, tylko kres dolny im widac gdzies w nieskoczonosci. Acha, i tak w duchu dziewiarstwa: cos mi sie zbiega ostatnio niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Podwieczorek 26.02.04, 11:44 brezly napisał: > To ja chetnie. A Cordonec tyra? az dech zapira Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 26.02.04, 12:51 Ale wyglada ze moze czasami tluc majoliki, biedny mis. Swoja droga, Frufrus, jak wizualizejesz wycieranie sobie geby niedzwiedziem? Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Podwieczorek 26.02.04, 13:13 yyy, w sensie ze sobie tu o nim mowimy, majac na mysli jego? czy ze futro jako takie milo mizia? czy czochranie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podwieczorek 26.02.04, 13:33 Sens w, to wybierasz w opcji 'Ze co?' na panelu wizualizatora. Wtedy naciskasz 'Dalej, kurcze', wyswietla sie 'Czego, kurde?' (chyba ze Fontach wybierzesz Wlasciwosci, tam pod Namiary, wciskasz Kurtuazja i ustawiasz 'Mozliwie Duza' jako default, to wtedy sie zapyta 'No?'), naciskasz 'Dalej, dalej', po jego 'Koniecznie, cholera?' wciskasz 'Chcesz kopa?' , klikasz 'Dobra dobra' i ustawiasz Sens z podanej listy. Jak nie bedzie wlasciwego na liscie, to trzeba doinstalowac, ale uwazaj na rozszerzenie bo te z rozszerzeniem .metaf i .art moga sie gryzc jak buforze wizualizatora siedza jakies wczesniejsze wizualizacje z rozszerzeniem .fuj, .biz lub .gov i wtedy trzeba Zabke w przystawce wymienic albo Piniogrinio. Mnie wogole .gov nie chodzi jak na przystawce wizualizatora jest sziraz, takie mam ustawienia. No, i zaczalem wizualizowac wizualizator, ja przy tobie Frufrus ciagle w metamanie wchodze. Jak Krab jaki, no. Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Podwieczorek 26.02.04, 15:16 Ja musze autorytatywnie stwierdzic, ze nie uzywam wizuali.gov nieinie. nie ma takiego peryferium, ktore by mnie wspomoglo wew tym. chiba, ze pirackie jakie, no ale to nielegal. w moim - nie ma takiej opcji po prostu. aczkolwiek wizualizator jako taki - chodzi bosko. ostatnio namietnie (hyhy!) obsluguje pliki .hyhy wzglednie .hihi lub .bwaha + toner z bialego moldawskiego. > No, i zaczalem wizualizowac wizualizator, ja przy tobie Frufrus ciagle w > metamanie wchodze. Jak Krab jaki, no. ze tez na to nie wpadlam! "Gupia ja" ze zacytuje piosenke. aaa, bardzo mi milo, barrrdzo, a sprzezeniem zwrotnym - ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Podwieczorek 25.02.04, 17:22 znaczy załapię się na coś jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Podwieczorek 26.02.04, 00:08 To ja moze kubki pozmywam i pozamiatam. Bede mial poczucie uczestnictwa, razem z Poniewczasem. Odpowiedz Link Zgłoś