IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 19:32
Wiecie dlaczego wiekszosc mlodych ludzi zaczyna palic papierosy? Nie, nie
dlatego zeby wygladac ze juz jest sie doroslym. Tylko dlatego, zeby zabic
nieprzyjemny zapach z jamy ustnej. Powaga...
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka czego to niektórzy nie wymyślą w roli wymówki ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:34
      rzuć te cholerne pety i to prędko!
      • Gość: ryb Re: czego to niektórzy nie wymyślą w roli wymówki IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 19:41
        Sam bylem zaskoczony jak to przeczytalem. Ale podejrzewam, ze jest to nastepny
        podstep niepalacych, bo wychodzi teraz na to, ze pale po to zeby zabic fetor z
        mojej jamy ustnej, co absolutnie nie jest prawda. hihihi:)
        • Gość: Oleńka a dlaczego palisz? serio pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:42
          przecież wiesz, ze cena jest wysoka :(
          • Gość: ryb Re: a dlaczego palisz? serio pytam IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 19:53
            Co ma wisiec nie utonie...tak moja babcia mowila. Zaczerpneta to z jakiejs
            literatury. Bardzo trafne zreszta.

Pale bo lubie palic. Chociaz jak ostatnio nakrzyczeli na mnie w szpitalu i
            zaczeli wszystko zwalac na papierosy i grozic ze to dopiero poczatek...to
            zdalem sobie sprawe ze oni tak naprawde nie wiedza co mi sie stalo. Ale, moze
            powinienem przestac...Pomysle o tym. :)
            • m.malone Palę bo lubię palić!!!!! 25.01.04, 21:35
              Ryb:) I to powinno wystarczyć.
              Ja zreszta też
              dymne pozdrowienia
              MM
              • Gość: ryb Re: Palę bo lubię palić!!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 21:44
                No wlasnie :))) No to po papierosku :)
                • jmx "Palę... 25.01.04, 22:40

...bo muszę ale sobie to racjonalizuję i mówię, że lubię bo to lepiej
                  wygląda i poprawioa samopoczucie - ja rządzę papierosami a nie one mną."
                  • Gość: ryb Re: "Palę... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 22:45
                    ...bo ja rzadze nimi, to ja po nie jade o 3 nad ranem na stacje benzynowa. To
                    moj wybor :))
                    • jmx eureka 26.01.04, 01:15

A nocne spacery służą zdrowiu. Więc - palenie poprawia zdrowie ;-)
                      • m.malone Re: eureka 26.01.04, 01:21
                        No widzisz:)))
                        To nie papierosy kupują Ryba, tylko Ryb papierosy:P
    • Gość: Imagine Re: Palenie IP: *.adsl.navix.net 25.01.04, 20:14
      pieprzysz.
      • Gość: ryb Re: Palenie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 20:18
        3 po 3...tak sie mowi? Zreszta nie musisz mi wierzyc...
    • cossa Re: Palenie 25.01.04, 20:21
      a gdzie to przeczytales? ;)
      to o Brytyjczykach czy tak ogolnie? ;)

pozdr.cossa
      • Gość: ryb Re: Palenie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.01.04, 20:34
        Jechalem metrem i wpadla mi do reki jakas lokalna gazeta, zrobili ankiete
        wsrod 16 latkow. Niestety byly tam juz gotowe odpowiedzi. Az 63.5% zakreslilo
        ta odpowiedz. Nastepne 20 cos % to bylo zeby rodzicom na zlosc zrobic...Ale,
        tylko 3% przyznalo sie ze pala nalogowo.

Widzisz jak demokracja nauczyla ich klamac :)
    • bperczak Nikotyna poprawia pamięć 25.01.04, 22:26
      • Gość: Maryla Re: Nikotyna poprawia pamięć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 22:52
        I to mnie pocieszyło:-) choc na pamiec dobrze wpływa, czy aby na pewno
        czy tylko na zapamietanie "papierosy musze kupić"?:-))))))juz teraz
        wiem dlaczego mąż mówi ze pamietliwa jestem , to paierosy!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka