joanna_1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 19.10.04, 23:09 tak skromnie pod koniec poproszę o odwapnienie zastawek serca u mojego psa on tak kocha wszystkich, niech jeszcze trochę pożyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 20.10.04, 03:43 Odpowiadasz na : joanna_1 napisała: > tak skromnie pod koniec poproszę o odwapnienie zastawek serca u mojego psa > on tak kocha wszystkich, niech jeszcze trochę pożyje Proponuje skonsultowac to z psem, bo moze on juz ma dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.10.04, 09:16 Rybko złota, pacowita jak pszczółka jesteś. A ja nieufna jak kot i troszke leniwa. CZekałam i czytałam zyczenia-marzenia wahając się... POproszę jednak dziś,bo wiary mi już brak: 1.proszę o mój własny wreszcie dom, nieduży ale ciepły 2.proszę by mój Ukochany znalazł drogę do spełnienia swego Marzenia 3.proszę by mój syn odnalazł w sobie spokój i otworzył się na miłość CZary-mary takie, lecz kto wie co się wydarzy. Dziękuję i życzę Ci sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 06:20 scrivo napisała: > Rybko złota, pacowita jak pszczółka jesteś. > A ja nieufna jak kot i troszke leniwa. > CZekałam i czytałam zyczenia-marzenia wahając się... > POproszę jednak dziś,bo wiary mi już brak: > 1.proszę o mój własny wreszcie dom, nieduży ale ciepły > 2.proszę by mój Ukochany znalazł drogę do spełnienia swego Marzenia > 3.proszę by mój syn odnalazł w sobie spokój i otworzył się na miłość > > CZary-mary takie, lecz kto wie co się wydarzy. > Dziękuję i życzę Ci sukcesów. Domek juz w krotce, do marzen droga prosta, kochaj syna, to czasami wystarczy. Za zyczenie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
joanni Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.10.04, 09:24 Rybko, proszę Cię, żeby mój mąż WIEDZIAŁ że mnie kocha i żeby wrócił... A gdybym jeszcze mogła, tak w drodze wyjątku, prosić o express w tej sprawie, bo 6 miesięcy to strasznie długo ;( No i zapraszam do stawu - bo mam taki, co prawda niewielki, ale własny. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Joanni 20.10.04, 09:46 Oj, Jo, weźmiesz złotą Rybke do stawu i zostanie tam na zimę, pod wodą skutą lodem? Spójrz ile tu tęsknoty za spełnionymi marzeniami. Daj rybce jeszcze troszkę czasu żeby mogła wywiązać się z obietnic. I poczekaj odrobinę w kolejce. Twój mąż WIE, że cię kocha, pewnie tylko potrzebuje czasu, jak każdy, by nabrać pewności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanni Re: Joanni 20.10.04, 09:57 Ale ja tylko .. rybkę.. tak na weekendzik.. czy na łyżwy.. na chwilkę... Przecież Jej w ŻYCIU bym nie zostawiła na taki ziąb.. I oby Twoje słowa się spełniły (może wtedy miałbyś szansę na asystenka Złotej Rybki?) O wyniku powiadomię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Joanni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:09 joanni napisała: > Ale ja tylko .. rybkę.. tak na weekendzik.. czy na łyżwy.. na chwilkę... > Przecież Jej w ŻYCIU bym nie zostawiła na taki ziąb.. > > I oby Twoje słowa się spełniły > (może wtedy miałbyś szansę na asystenka Złotej Rybki?) > O wyniku powiadomię. Rybka nie potrzebuje wiecej personelu... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:07 joanni napisała: > Rybko, proszę Cię, żeby mój mąż WIEDZIAŁ że mnie kocha i żeby wrócił... > A gdybym jeszcze mogła, tak w drodze wyjątku, prosić o express w tej sprawie, > bo 6 miesięcy to strasznie długo ;( A dlaczego ten biedny czlowiek jeszcze tego nie wie? Czyzby ktos nie dosc sie staral? :) > No i zapraszam do stawu - bo mam taki, co prawda niewielki, ale własny. Przykro nam, ale trojkaty nie sa przewidywane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanni Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.10.04, 10:20 Oj - chyba podpadłam. To się tłumaczę - chciałam dobrze, staw mam ładny, miły wypoczynek zapewniony. Dla Rybki i Asystenta. I ich przyjaciół. A starać - to się bardzo ktoś starał i wyciągał rękę nie raz. Ale ten drugi ktoś stwierdził, że nie wie, czy mnie jeszcze kocha i się wyprowadził. I myśli. Szósty dzień myśli, a dla mnie to cale wieki. Dlatego prosiłam o expresik. Ale ok, już się ustawiam w kolejeczce... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:25 oanni napisała: > Oj - chyba podpadłam. To się tłumaczę - chciałam dobrze, staw mam ładny, miły > wypoczynek zapewniony. Dla Rybki i Asystenta. I ich przyjaciół. > > A starać - to się bardzo ktoś starał i wyciągał rękę nie raz. Ale ten drugi > ktoś stwierdził, że nie wie, czy mnie jeszcze kocha i się wyprowadził. I myśli. > > Szósty dzień myśli, a dla mnie to cale wieki. Dlatego prosiłam o expresik. > Ale ok, już się ustawiam w kolejeczce... :) Kochasz go? Daj mu myslec. Jesli nie jest (nie jest?) z tych niedopieszczonych, co to by chcieli, zeby pazurami o nich walczono, daj mu tyle czasu ile mu trzeba. Niech sie dowie, jak go kochasz. Czas i tak nie istnieje :) A Ty jakies drzewka posadz w miedzyczasie :)) Rybka faktycznie niech do stawu wskoczy. Za duzo pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Spelniam wszystkie zyczenia- 20.10.04, 10:20 No i zapraszam do stawu - bo mam taki, co prawda niewielki, ale własny. > > Przykro nam, ale trojkaty nie sa przewidywane ;) No, nie wiem czy rybka wie i czy jej się podoba taki PR jaki uprawiasz, asystentko. Twardo bronisz dostępu do szefa. Zazdrosnaś o posadę czy co? Rotacja na stanowiskach rzecz zwyczajna, przychodzi lepszy a tańszy pracownik i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:27 > No i zapraszam do stawu - bo mam taki, co prawda niewielki, ale własny. > > > > Przykro nam, ale trojkaty nie sa przewidywane ;) > No, nie wiem czy rybka wie i czy jej się podoba taki PR jaki uprawiasz, asysten > tko. Twardo bronisz dostępu do szefa. ja tylko dbam o dobro ludzkosci ;))) > Zazdrosnaś o posadę czy co? > Rotacja na stanowiskach rzecz zwyczajna, przychodzi lepszy a tańszy pracownik i ale ja jestem za friko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 06:23 joanni napisała: > Rybko, proszę Cię, żeby mój mąż WIEDZIAŁ że mnie kocha i żeby wrócił... > A gdybym jeszcze mogła, tak w drodze wyjątku, prosić o express w tej sprawie, > bo 6 miesięcy to strasznie długo ;( > > No i zapraszam do stawu - bo mam taki, co prawda niewielki, ale własny. Dzieki za staw. Wie Twoj maz, wie. Wstydzi sie przyznac przed samym soba. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
joanni Re: Spelniam wszystkie zyczenia 21.10.04, 08:47 Rybko Złota, a może w takim razie jakiś hokusik-pokusik? Żeby już wrócił, bo ja tak bardzo bardzo tęsknię.. Albo może zechciałabyś chociaż puknąć go w czółko? Serdecznie dziękuję, pozdrawiam (i czekam na efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 20:07 Odpowiadasz na : joanni napisała: > Rybko Złota, a może w takim razie jakiś hokusik-pokusik? Żeby już wrócił, bo ja > > tak bardzo bardzo tęsknię.. > > Albo może zechciałabyś chociaż puknąć go w czółko? > > Serdecznie dziękuję, pozdrawiam > (i czekam na efekty :) OKi, walne go w leb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:20 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > Prosze wpisywac sie na liste, trzy zyczenia dla kazdego ,i bez jaj, spelnie > najglupsze nawet zyczenie. Termin spelniania zyczen 6 miesiecy. Czyzby marzec sie zalapywal? ;D (wyglupiam sie, prosze sie nie denerwowac... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: :))))))) IP: 80.72.37.* 20.10.04, 18:39 Złota Jibko!!! Ja to jednak wolałabym Filipa, nie konopie:))))) Może to jeszcze przemyślisz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: :))))))) IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 06:28 Odpowiadasz na : Gość portalu: kate napisał(a): > Złota Jibko!!! > Ja to jednak wolałabym Filipa, nie konopie:))))) > Może to jeszcze przemyślisz?:> Bedzie dobrze, zobaczysz. Zaopiekuj sie konopiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: :))))))) IP: 80.72.37.* 20.10.04, 19:18 aha i jeszcze jedna sprawa....:> mozesz zalatwic Rudego ze szpitala orłowskiego dla mojej kolezanki Katarzynki??? Zakochala sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:17 Rybka jest wyjechana, a ja ludzi nie zalatwiam, bo mi sie garnitur upaćka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOSNA Tylko spelnij te zyczenia ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:53 1. Chce dostac wszystkie plyty edurom do wszystkich klas gimnazjum 2. chce zeby moja mama byla zawsze zdrowa 3. chce dostac mikroskop najlepszy :) Ssasasasas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Tylko spelnij te zyczenia ! IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 06:26 Gość portalu: SOSNA napisał(a): > 1. Chce dostac wszystkie plyty edurom do wszystkich klas gimnazjum > 2. chce zeby moja mama byla zawsze zdrowa > 3. chce dostac mikroskop najlepszy :) > Ssasasasas Alez cala przyjemnosc po mojej stronie. Spelniam Twoje zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamień Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.stacje.agora.pl 21.10.04, 14:45 1. chcę, żeby Piotr był zdrowy 2. chcę żeby Piotr był zdrowy 3. chcę żeby Piotr był zdrowy... i żeby był ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 20:09 Odpowiadasz na : Gość portalu: kamień napisał(a): > 1. chcę, żeby Piotr był zdrowy > 2. chcę żeby Piotr był zdrowy > 3. chcę żeby Piotr był zdrowy... i żeby był ze mną... Zobaczysz, bedzie zdrowy, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pracki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:08 Droga Złota Rybko czy możesz sprawić abym znalazła pracę? P.S.Jak się da to przyspiesz termin realizacji.Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.10.04, 19:17 Jeszcze raz naprawde sie zakochac, tym razem szczesliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 20:10 Gość portalu: Marta napisał(a): > Jeszcze raz naprawde sie zakochac, tym razem szczesliwie... Nie ma czegos takiego, kazde zakochanie konczy sie nieszczesliwie, wczesniej lub pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.10.04, 20:55 Milo ze chociaz pozbawiasz mnie zludzen, thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.10.04, 21:42 Gość portalu: Marta napisał(a): > Milo ze chociaz pozbawiasz mnie zludzen, thx Milo jest pozyc zludzeniami, ale na dluzsza mete zludzenia okradaja Cie z realnosci. Po co Ci zludzenia? Zakochanie zawsze prowadzi do katastrofy.... Nie mysl, ze w Twoim wypadku bedzie inaczej.Ale wiedzac,ze zakochanie i tak konczy sie katastrofa, mozesz isc na calosc, to jest bardzo mile uczucie, zgarniasz cala pule, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parszywy Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:50 1. Spelnicz wszystkie zyczenia ludzi na swiecie 2. NIech wszysyc beda szczesliwi 3. A dla siebie chce druga polowke mojego ,ja'' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.10.04, 22:21 A czemu parszywy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.10.04, 22:21 Parszywemu trudno bedzie odnalezc druga polowke swojego ja;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:27 Gość portalu: Parszywy napisał(a): > 1. Spelnicz wszystkie zyczenia ludzi na swiecie > 2. NIech wszysyc beda szczesliwi > 3. A dla siebie chce druga polowke mojego ,ja'' :) zaczniemy od ostatniego - na poczatek bacznie sie rozgladaj, bo napewno jest tam, gdzie sie niespodziewasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: 80.72.37.* 21.10.04, 23:37 Jibko złota!!! ja z tym Rudym dla Katarzynki to nie żartuje... Ostatnio miała wypadek w pracy...wielka żelazna krata spadła jej na głowę i omało nie zabila. W szpitalu spotkała młodego lekarza...Rudy się zwie:))) i zakochała sięw nim, zresztą ona jemu chyba też wpadla w oko.. historia jest dośc skomplikowana a finał jest taki że nie mogą się spotkać..Jibko...spraw żeby byli razem!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flower Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:52 i'd like to be a rich king if i only could :) thanks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:19 Gość portalu: flower napisał(a): > i'd like to be a rich king if i only could :) > thanks if you could, yes you would but you can't, to be blunt... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 07.11.04, 12:14 Gość portalu: flower napisał(a): > i'd like to be a rich king if i only could :) > thanks Krolem? czego? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_lucky Re: Spelniam wszystkie zyczenia 05.11.04, 11:03 Rybka się nie wyrabia...olała mnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:31 Utknęła w kanałach:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 07.11.04, 12:28 Gość portalu: Rybak napisał(a): > Utknęła w kanałach:( Rybka nie utyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki nie olala, nie olala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:11 Zajeta widocznie. Ale asystentka jest poki co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_lucky Re: nie olala, nie olala... 06.11.04, 01:14 Wraca nadzieja i radosc:) A kto ladniejszy: asystentka czy rybka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: nie olala, nie olala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:12 mr_lucky napisał: > Wraca nadzieja i radosc:) > A kto ladniejszy: asystentka czy rybka? rybka! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 07.11.04, 12:24 mr_lucky napisał: > Rybka się nie wyrabia...olała mnie :-( Wszystko o co prosiles, bedzie Ci dane...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 zyczenia Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.04, 11:07 1. niech on wreszcie wroci 2. dobra praca 3. chce jeszcze troche wiecej silnej woli ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:12 Gość portalu: 3 zyczenia napisał(a): > 1. niech on wreszcie wroci > 2. dobra praca oboje sa juz w drodze... > 3. chce jeszcze troche wiecej silnej woli ;-))) obywatelko...wylecz sie sama ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 07.11.04, 10:16 Zeby nasze spotkanie ( w rzeczywistosci a nie w necie ) nie okazalo sie porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 07.11.04, 12:19 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Zeby nasze spotkanie ( w rzeczywistosci a nie w necie ) nie okazalo sie porazka > . Zawsze zwyciazasz.Porazka nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranek Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:45 A ja nie wierze zlotej rybce. Wszystko blaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 07.11.04, 16:55 czlowieku malej wiary, czy nie wiesz, ze wszystko sie stanie Tobie wg wiary Twojej...gdybys wiedzial, jak wielkim oceanem jest zycie i ze wszystko, wszystko jest mozliwe, absolutnie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczor Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:31 slowa, slowa, slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:19 Gość portalu: wieczor napisał(a): > slowa, slowa, slowa... A slowo cialem sie stalo. Ty kiedys tez byles tylko idea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butterfly Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:00 CHCE: - cofnąć czas (+moje ciało i życie z powrotem+) - znać swoją drogę - być inna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 07.11.04, 17:02 Gość portalu: Butterfly napisał(a): > CHCE: > - cofnąć czas (+moje ciało i życie z powrotem+) > - znać swoją drogę > - być inna ... - jezeli chcesz byc inna, to badz...nie musisz cofac czasu, nawet nie wskazane - swoja droge znasz, tylko myslisz, ze powinna byc inna...nic bardzo mylnego...ale na swojej drodze znajdziesz wszystko, czego pragniesz...i jeszcze wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 07.11.04, 17:07 zlota rybko, spraw aby to co moze sie stac, a o czym nie moge mowic, nie stalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:00 Złota Rybko oto moje 3 życzenia: 1)otworzyc mały przytulny sklepik ,dochodowy 2)zdrówko dla mojej kochanej rodzinki 3)żebym w końcu miała pieniądze na przyjemności o których marzę od lat. Ciekawe czy się spełnią, ale wiem że po latach zastoju moje dawne marzenia ożyły w moim sercu i głowie, a to dla mnie jak bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:17 Gość portalu: Gdynianka napisał(a): > Złota Rybko oto moje 3 życzenia: > 1)otworzyc mały przytulny sklepik ,dochodowy > 2)zdrówko dla mojej kochanej rodzinki > 3)żebym w końcu miała pieniądze na przyjemności o których marzę od lat. > Ciekawe czy się spełnią, ale wiem że po latach zastoju moje dawne marzenia > ożyły w moim sercu i głowie, a to dla mnie jak bajka Hej, zobaczysz jak szybko spelnia sie Twoje marzenia, tylko nie zdradzaj ich znowu, bo to tak, jak bys zdradzila sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:11 Wszystkiemu, czego sie boimi nadajemy energie skierowana przeciwko nam... Jedynym sposobem zabezpieczenia sie przed ta energia, jest pokochanie tego, co sie nam zdarza - pokochanie zycia, nawet gdy boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka w siec Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:21 rybaku mam jedno życzenie wrzuć mnie z powrotem skąd mnie złowiłeś wprawdzie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ale przecież wiesz, że mnie nie z rzeki wyłowiłeś wrzuć mnie więc smiało z powrotem a ja.... masz jakieś życzenie też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:25 Gość portalu: zlota rybka w siec napisał(a): > rybaku > mam jedno życzenie > wrzuć mnie z powrotem skąd mnie złowiłeś > wprawdzie nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki > ale przecież wiesz, że mnie nie z rzeki wyłowiłeś > wrzuć mnie więc smiało z powrotem a ja.... > masz jakieś życzenie też? No rybaku, czekamy na Twoja odpowiedz. I na Twoje zyczenie, jezeli je masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:50 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > No rybaku, czekamy na Twoja odpowiedz. I na Twoje zyczenie, jezeli je masz. CzekamY? Nie, nie, to nie moja bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:48 Juz dawno Ciebie wypuściłem, nie zauwazylas? Siec juz jest tylko w Twojej glowce. Wracaj gdzie Cie ciagnie. Zyczenia moje juz spelnione. Szerokich wod zycze :)))))))) i horyzontow tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:23 bólu nie da się pokochać to wbrew naturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:27 Ale mozna nauczyc sie z nim zyc... Pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:27 Odpowiadasz na : Gość portalu: etta napisał(a): > bólu nie da się pokochać > to wbrew naturze Bolu nie, ale przyczyne bolu tak. Pokochanie przyczyny zmienia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:27 Zlota rybko, czy mnie tez przysluguje zyczenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:29 Trzy nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:32 a mozna sie wszystkich zrzec na czyjas korzysc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:36 Nie, nie ma takiej potrzeby, gdyz Wszechswiat jest nieograniczony w swej majetnosci i szczodrosci i dla kazdego starczy wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:42 hmmm... :) skoro tak mowisz, to pewnie tak jest to co ja mam w takim razie zrobic, zeby moje marzenia sie spelnily? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.chello.pl 08.11.04, 17:51 to samo co ja chciec i probowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:55 Ale co ja mam probowac, jak nic ode mnie nie zalezy hihi? Dobra, bede dwa razy mocniej chciala, moze sie wyrowna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.chello.pl 08.11.04, 17:59 jak nic od Ciebie nie zalezy to znaczy ze twoje marzenia polegaja na oczekiwaniu konkretnych zachowan od konkretnych osob. jak bedziesz dwa razy bardziej chciala to tez sie spelnia, ale dopuszczasz wtedy, ze ktos moze miec marzenia z Toba w roli glownej... nie zawsze po Twojej mysli... powodzenia tak czy inaczej krish the prophet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:05 Zawsze ktos moze miec marzenia ze mna w roli glownej, coz moge poradzic? Ino moge zyczyc spelnienia na miare moich mozliwosci... heh. > powodzenia tak czy inaczej djekuju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.chello.pl 08.11.04, 18:19 nie zrozumialas mnie ja wierze w trzecia zasade dynamiki w ujeciu krishowym wyjasnie Ci to za pomoca metafury: wyobraz sobie ze masz moc wplywania na swiat i chcesz spelnic swoje marzenia oczekujac od kogos jakis zachowan nie wiadomo czy zbieznych z jego ogladem rzeczywistosci i udaje sie - sytuacja tak sie ulozyla ze ten ktos to robi nie wiadomo, czy jest to dla niego dobre ale moga byc inni ludzie z moca i nie wiesz czy kiedys nie zrobisz rzeczy moze zlych dla Ciebie bo inni beda chciec a swiat sie tak ulozy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:49 Ech, Krish, jesli ktos mi zyczy szczescia, to jak to moze byc dla mnie zle? :) Nie kombinuj... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.chello.pl 08.11.04, 18:58 nie rozumiesz czy w swoich marzeniach zyczysz tylko komus szczescia? to gdzie Ty w tych marzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:10 > czy w swoich marzeniach zyczysz tylko komus szczescia? tak, oczywiscie > > to gdzie Ty w tych marzeniach? nigdzie przeciez! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.chello.pl 08.11.04, 19:12 tak czy inaczej zdecydowanie zycze Ci szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 17:53 Gość portalu: gf napisał(a): > hmmm... :) skoro tak mowisz, to pewnie tak jest > > to co ja mam w takim razie zrobic, zeby moje marzenia sie spelnily? ;) Po pierwsze, sprawdz czy nie sa sprzeczne ze soba. Czesto zdarza sie, ze ludzie maja marzenia nawzajem sie wykluczajace. Po drugie, ustaw priorytety. Nie rozpraszaj sie na glupstwach. Po trzecie, nigdy przenigdy nie daj sobie wydrzec marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:57 Rybko, ale Ty mowisz o marzeniach, ktorych spelnienie zalezy ode mnie... :) A co z reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 18:03 Odpowiadasz na : Gość portalu: gf napisał(a): > Rybko, ale Ty mowisz o marzeniach, ktorych spelnienie zalezy ode mnie... :) > A co z reszta? reszte zostaw reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:06 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > Odpowiadasz na : > Gość portalu: gf napisał(a): > > > Rybko, ale Ty mowisz o marzeniach, ktorych spelnienie zalezy ode mnie... > :) > > A co z reszta? > > reszte zostaw reszcie hmmm...pewnie tak :( <-mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 08.11.04, 17:56 nie kłam mojego nie spełnilaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 18:55 Gość portalu: ... napisał(a): > nie kłam mojego nie spełnilaś Potraktuj siebie powaznie i przyjrzyj sie swoim uczuciom. Gdybym byla Twoim marzeniem, ucieklabym od Ciebie gdzie pieprz rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:46 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > Gdybym byla Twoim marzeniem, ucieklabym od Ciebie gdzie pieprz rosnie. ... i to byloby najlepsze co mogloby ja spotkac...:))))) gorzej dla mnie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 08.11.04, 23:50 Odpowiadasz na : Gość portalu: pieprz napisał(a): > Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > > > Gdybym byla Twoim marzeniem, ucieklabym od Ciebie gdzie pieprz rosnie. > > ... i to byloby najlepsze co mogloby ja spotkac...:))))) > > gorzej dla mnie...:( bedzie dobrze, zobaczysz:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 00:51 wszystko do czasu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 09.11.04, 01:13 Gość portalu: pieprz napisał(a): > wszystko do czasu... :) jakiego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
isabele Re: Spelniam wszystkie zyczenia 08.11.04, 19:50 Mam tylko jedno zyczenie; zeby sie wszystkim zyczenia z tego watku ziscily:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:56 To niemozliwe - wiele z nich jest sprzecznych, a zaszlosci jeszcze nie zostaly spelnione - zlota rybko - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.home.cgocable.net 09.11.04, 05:14 Zlota rybko, wyczaruj mi te malenka chalupke z oknami bez szyb, do ktorej zagladaja buszaste rododendrony.A od oceanu niech powiewa lekka bryza. Siedze sobie w polcieniu palmy i patrze jak swiatlo zalamuje sie na grzbietach fal. Bujam sie na hustawce, ale moze byc i hamak upleciony z konopii. Czytam ksiazke o swoich przygodach i slucham muzyki oceanu. Moj przyjaciel siedzi w zapadlym fotelu,na ganku, zrobionym z pni palmowych, z nosem w ksiazce o przygodach starych marynarzy.Nasz wilczur lezy na boku z rozdziawionym pyskiem, klapiac od czasu do czasu na przelatujacego motyla. Duszno jest od zapachu tych rododendronow, moga byc tez orchidee, bladorozowe i biale. Pna sie po pniu palmy jak bluszcz. Uff.. to mi wyczaruj zlota rybko.. :) Wiem, ze czas nie istnieje, musi wiec istniec marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Spelniam wszystkie zyczenia 09.11.04, 08:42 Gość portalu: Renka napisał(a): > Zlota rybko, wyczaruj mi te malenka chalupke z oknami bez szyb, do ktorej > zagladaja buszaste rododendrony.A od oceanu niech powiewa lekka bryza. Siedze > sobie w polcieniu palmy i patrze jak swiatlo zalamuje sie na grzbietach fal. > Bujam sie na hustawce, ale moze byc i hamak upleciony z konopii. Czytam ksiazke > > o swoich przygodach i slucham muzyki oceanu. Moj przyjaciel siedzi w zapadlym > fotelu,na ganku, zrobionym z pni palmowych, z nosem w ksiazce o przygodach > starych marynarzy.Nasz wilczur lezy na boku z rozdziawionym pyskiem, klapiac od > > czasu do czasu na przelatujacego motyla. > Duszno jest od zapachu tych rododendronow, moga byc tez orchidee, bladorozowe i > > biale. Pna sie po pniu palmy jak bluszcz. > Uff.. to mi wyczaruj zlota rybko.. :) > Wiem, ze czas nie istnieje, musi wiec istniec marzenie. też bym tak chciała-tylko bez tego dusznego zapachu od rododendronów z mojego niku wynika, że złota rybka musiałaby spelnić co najmniej 100 razy takie życzenie ale kilka takich złotych rybek.... i czas zamieni się w marzenie o... spełnianiu życzeń :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Spelniam wszystkie zyczenia 09.11.04, 09:02 rybka... fajna praca mi sie kroi (tfu tfu prze lewe ramie!!!! zeby nie zapeszyc) niech sie uda co? i niech nic sie nie spieprzy !!! dzieki z gory 100 slonecznych jesiennych buziakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
ty.ja Re: Spelniam wszystkie zyczenia 09.11.04, 09:48 p.galli napisała: > rybka... fajna praca mi sie kroi (tfu tfu prze lewe ramie!!!! zeby nie zapeszyc > ) > niech sie uda co? i niech nic sie nie spieprzy !!! > dzieki z gory 100 slonecznych jesiennych buziakow:) no to ja się ustawiam pierwsza po ten pierwszy buzisłonecznik :))) bylebym nie musiała czekać ,aż mi choć jeden jego buziaczek wyrośnie mi na...dopiero na wiosnę i tylko wtedy, kiedy go sobie sama posadzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 09.11.04, 12:24 p.galli napisała: > rybka... fajna praca mi sie kroi (tfu tfu prze lewe ramie!!!! zeby nie zapeszyc > ) > niech sie uda co? i niech nic sie nie spieprzy !!! > dzieki z gory 100 slonecznych jesiennych buziakow:) Takim jak Ty, wszystko sie uda, wczesniej czy pozniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 09.11.04, 10:51 ja nie rybka, ale Ci powiem, Renko nie wiem, jak jest z tym czasem, moze i nie istnieje ;)) ale to, o czym marzysz istnieje, i co najlepsze, nie wymaga niczego od Ciebie, by istniec a jeszcze lepiej mozesz sie tam znalezc, dzis lub jutro, jesli tylko zechcesz... Wiem, ze piszesz z Kanady chalupka kosztowac cie bedzie 500-1000 dolarow... bilety, musisz do tego dodac... bedziesz stapac delikatnie po kruchych koralach, omijajac chabrowe rozgwiazdy, moze uzbierasz pare wspanialych wodorostow...lub skorupiakow, wpakujesz je do kieszeni, rozpalisz ognisko na plazy, przed chalupa, objesz sie do rozpuku, popijesz woda z kokosa zerwanego przez twojego ukochanego.... zapadniesz w przenila popoludniowa drzemke w cieniu kokosowego liscia.... tubylcy... beda Cie na rekach nosic :))) przyjma Cie czym chata bogata, a ze biedna jest, to dostapisz zaszczytu najswiezszego jedzenia na swiecie, kompletnie zwalajacej z nog uwagi, szacunku...beda Cie traktowac jak ksiezna... bo krolami zaiste sa! Gdyby Ci kiedys powrocic z tamtad przyszlo, to poczucie bycia kims wyjatkowym nigdy Cie nie opusci... To wszystko jest w zasiegu reki mozesz to miec dzisiaj nawet... to tylko od Ciebie zalezy. to jest osiagalne znacznie latwiej niz american/canadian suburbian home..... jedyne 5 nie 355 tysiecy.... jak widac nawet rybki o to prosic nie musisz ale moze wolisz ... widziec twoje marzenie jako nieosiagalne ..the choice is yours... ba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 09.11.04, 12:30 Odpowiadasz na : Gość portalu: ba napisał(a): ale moze wolisz ... > widziec twoje marzenie jako nieosiagalne > > ..the choice is yours... > > ba Widzisz Renko...the choise is yours.:) Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx Re: Spelniam wszystkie zyczenia 09.11.04, 15:39 A ja chcę Rybko, żeby wszyscy, którzy coś obiecują wywiązywali się ze swoich obietnic, bo jak zaczna sie wywiązywać to będzie oznaczało, że ja i jeszcze duuużo inych osób dostanie to co miało obiecane. Poza tym chcę żeby zima w tym roku nie przyszła i żeby jesień trawała do wiosny. Da się zrobić??? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: zlota rybko i ba! IP: *.home.cgocable.net 11.11.04, 04:18 Jasnie wielmozne stworzenia spelniajace ludzkie zyczenia! Podajcie mi natychmiast adres tego miejsca gdzie mam byc noszona na rekach :))) Chce dokonac wreszcie prawidlowego wyboru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: zlota rybko i ba! IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 11.11.04, 07:55 > Jasnie wielmozne stworzenia spelniajace ludzkie zyczenia! > Podajcie mi natychmiast adres tego miejsca gdzie mam byc noszona na rekach :))) > Chce dokonac wreszcie prawidlowego wyboru :)) jest pare takich adresow... ale musisz to brac z przyleglosciami nie takie troche tego, troche tamtego... wybierz sie na ...na przyklad takie Wyspy Salomona albo Cook Islands Albo na Tonge.. tylko nie badz gloopia, nie przez jakiegos "travel agenta" zapakuj plecak, pare dolarow w kieszeni gadaj z ludzmi dziel z nimi ich zycie (na ile sie da) Ps. Najprawdopodobniej wybuduja Ci chalupke w kilka dni, do wylacznego uzytkowania moze nawet za darmo... tylko nie miej roszczen do ziemi... bo ziemia (dzialka znaczy sie) wg nich nie nalezy do nikogo mozesz z niej korzystac, nie mozesz jej sprzedac... nie zartuje Renko... Ale do paru niewygod przyjdzie Ci sie przyzwyczaic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ale tam sa ludozercy, tzn byli kiedys.. IP: *.home.cgocable.net 12.11.04, 05:50 Na wyspach Cooka to przeciez tego kapitana Cooka zjedli ludozercy ! To ja mam im na zupke wystarczyc? Dla calego plemienia? Pewnie.. najpierw mnie beda na rekach nosic, potem utucza w klatce, a potem zjedza..Taka biala tluscioszke, mniam mniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: 80.72.37.* 10.11.04, 04:15 1) chce mojego wykladowce od postpowania administracyjnego 2) chce fajnego faceta dla mojej kolezanki K. 3) chce zebys spelnila rybko te zyczenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:38 > 1) chce mojego wykladowce od postpowania administracyjnego a jak zamierzasz z nim postepowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 10.11.04, 17:51 Gość portalu: czarna mamba napisał(a): > 1) chce mojego wykladowce od postpowania administracyjnego > 2) chce fajnego faceta dla mojej kolezanki K. > 3) chce zebys spelnila rybko te zyczenia :))) Ale wy dziewczyny nudne jestescie z tymi facetami, ale co mam robic, sluzba nie druzba. Idz do tego wykladowcy i powiedz mu, ze go kochasz. moze nie da sie zlapac, ale na pewno dwoi nie postawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.aster.pl 10.11.04, 22:27 a Rybka o mnie zapomniala :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybak Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 11.11.04, 10:43 alexxx napisała: > o mnie też...:( bzdura, pamietam przeciez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 11.11.04, 10:45 alexxx napisała: > o mnie też...:( nonsens, zlota rybka pamieta zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.aster.pl 11.11.04, 14:04 To co ze mną ? Mój post sprzed 3 tygodni został pominiety :( Czy mam zbyt nieosiągalne życzenie ? ... zreszta i tak nie dla mnie tylko dla koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 11.11.04, 14:33 Gość portalu: kate napisał(a): > To co ze mną ? Mój post sprzed 3 tygodni został pominiety :( Czy mam zbyt > nieosiągalne życzenie ? ... zreszta i tak nie dla mnie tylko dla koleżanki Czasem zdarzaja sie pomylki, nawet mnie...przepraszm, napisz jeszcze raz. Chyba, ze Ty od Filipa jestes, to juz cos sie w tej sprawie robi, ale Ty tez nie siedz z zalozonymi recami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka21 Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.devs.futuro.pl 11.11.04, 14:33 1.znaleść swoją drugą połówke,i byc z tą osobą szczęśliwa 2.by moja rodzina była zdrowa,i szczęśliwa 3.by nie było przemocy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.aster.pl 11.11.04, 15:06 o wlasnie, a co z tym transportem konopii ? chyba poczta polska zawiodla ;) teraz moj "zaniedbanego" post: "Jibko złota!!! ja z tym Rudym dla Katarzynki to nie żartuje... Ostatnio miała wypadek w pracy...wielka żelazna krata spadła jej na głowę i omało nie zabila. W szpitalu spotkała młodego lekarza...Rudy się zwie:))) i zakochała sięw nim, zresztą ona jemu chyba też wpadla w oko.. historia jest dośc skomplikowana a finał jest taki że nie mogą się spotkać..Jibko...spraw żeby byli razem!!! :))))" to tyle w drodze przypomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybczyński Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:03 1.zamień wszystkie jeziora i rzeki w wódkę 2. morza i oceany 3. daj jeszcze pół litra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybczyński Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:07 Gość portalu: rybczyński napisał(a): > 1.zamień wszystkie jeziora i rzeki w wódkę > 2. morza i oceany > 3. daj jeszcze pół litra rybko nie kantuj miałaśspełniać wszystkie życzenia a nie tylko ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 11.11.04, 20:13 Odpowiadasz na : Gość portalu: rybczyński napisał(a): > Gość portalu: rybczyński napisał(a): > > > 1.zamień wszystkie jeziora i rzeki w wódkę > > 2. morza i oceany > > 3. daj jeszcze pół litra > rybko nie kantuj miałaśspełniać wszystkie życzenia a nie tylko ładne rybczynski, nie moge spelnic Twoich dwoch pierwszych zyczen:) pol litra prosze bardzo, Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybczyński Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 01:07 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): rybczynski, nie moge spelnic Twoich dwoch pierwszych zyczen:) > pol litra prosze bardzo, Twoje zdrowie! tobie też życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:03 chciałabym 1. być szczęśliwa 2. żeby moi bliscy byli szczęśliwi 3. żebyś Ty - Rybko była szczęśliwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 11.11.04, 18:11 Gość portalu: mia napisał(a): > chciałabym > 1. być szczęśliwa > 2. żeby moi bliscy byli szczęśliwi > 3. żebyś Ty - Rybko była szczęśliwa :-) Popros o cos jeszcze, masz takie ladne prosby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.aster.pl 12.11.04, 00:01 spotkali sie ... przypadkiem, na ulicy :) jedno zyczenie spelnione Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx Re: Spelniam wszystkie zyczenia 18.11.04, 15:13 Rybko, to jakas lipa chyba jest...czekam, czekam i ...nic... Ehhh...chyba prawdziwe Zlote Rybki juz tylko w bajkach sa...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe to nie prawda! :) 18.11.04, 19:25 alexxx napisała: > Rybko, to jakas lipa chyba jest...czekam, czekam i ...nic... > Ehhh...chyba prawdziwe Zlote Rybki juz tylko w bajkach sa...szkoda... Rybka jest najprawdziwsza w swiecie!!! gdzie masz te zyczenia, bo nie widze...? :) asystentka Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx Re: to nie prawda! :) 19.11.04, 09:33 A bardzo proszę: Re: Spelniam wszystkie zyczenia alexxx 09.11.2004 15:39 "..A ja chcę Rybko, żeby wszyscy, którzy coś obiecują wywiązywali się ze swoich obietnic, bo jak zaczna sie wywiązywać to będzie oznaczało, że ja i jeszcze duuużo inych osób dostanie to co miało obiecane. Poza tym chcę żeby zima w tym roku nie przyszła i żeby jesień trawała do wiosny. Da się zrobić??? :):):)..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: to nie prawda! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:13 alexxx napisała: > A bardzo proszę: > > Re: Spelniam wszystkie zyczenia > alexxx 09.11.2004 15:39 > "..A ja chcę Rybko, żeby wszyscy, którzy coś obiecują wywiązywali się ze swoich > > obietnic, bo jak zaczna sie wywiązywać to będzie oznaczało, że ja i jeszcze > duuużo inych osób dostanie to co miało obiecane. a co Ty tak o swoje dbasz, Mała, hę? ;) Poza tym chcę żeby zima w tym > roku nie przyszła i żeby jesień trawała do wiosny. Da się zrobić??? > :):):)..." > nie, bo są tacy, co chcą na narty ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx Re: to nie prawda! :) 20.11.04, 12:54 "...a co Ty tak o swoje dbasz, Mała, hę? ;)..." Bo jakos nikt inny o moje nie chce zadbac.:( A poza tym gdybys spelnila to zyczenie to wszyscy mieliby lepiej, nie tylko ja. A na narty to w gory sie jezdzi, a ja jestem z nizin...a po co komu zima na nizinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: to nie prawda! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:01 alexxx napisała: > "...a co Ty tak o swoje dbasz, Mała, hę? ;)..." > > Bo jakos nikt inny o moje nie chce zadbac.:( a czego potrzebujesz? :) > A poza tym gdybys spelnila to zyczenie to wszyscy mieliby lepiej, nie tylko ja. nieee...serce jest od tego, zeby czasem bolalo... :) > A na narty to w gory sie jezdzi, a ja jestem z nizin...a po co komu zima na > nizinach? a z tych nizin to jakies pociagi moze w swiat odjezdzaja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx Re: 20.11.04, 19:47 Droga Asystentko, Migasz sie jak mozesz. Potrzebuje na cito zebys spelnila moje zyczenia, a Ty co? :):):) Zime moge odpuscic, ale reszty nie! Poza tym na razie byly tylko dwa zyczenia, wiec trzecie mam zalegle. A trzecie jest takie zeby wszyskim wszystkie zyczenia sie spelnily. W tym moje ofkors:):):) PS. By the way: Droga Asystentko, mam powazne podejrzenie, ze niektore sprawy nie sa przekazywane Rybce i stad te opoznienia oraz zaniedbywanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:52 alexxx napisała: > Droga Asystentko, > Migasz sie jak mozesz. > Potrzebuje na cito zebys spelnila moje zyczenia, a Ty co? > :):):) > Zime moge odpuscic, ale reszty nie! > Poza tym na razie byly tylko dwa zyczenia, wiec trzecie mam zalegle. A trzecie > jest takie zeby wszyskim wszystkie zyczenia sie spelnily. W tym moje > ofkors:):):) Alez Alexx...jak mozna zyczyc swiatu, zeby mu bylo tak nudno...? ;))) > PS. By the way: Droga Asystentko, mam powazne podejrzenie, ze niektore sprawy > nie sa przekazywane Rybce i stad te opoznienia oraz zaniedbywanie tematu. Czujesz sie zaniedbywana? no wiecie ;) a ja tak sie staram! ;D No, faktycznie rybka zajeta nieco... wiec ja sama Panstwa zalatwiam - jak umiem hihi Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx Re: 21.11.04, 11:53 No i znowu sie migasz! Swiatu nie bedzie nudno, a nawet jesli, to bedzie znudzony ale szczesliwy (bo mu sie wyszystko udaje (a wlasciwie nie wszystko tylko trzy rzeczy, bo zyczenia sa TYLKO trzy). No to sama widzisz, ze jest jeszcze masa miejsca na niespodzianki. Bierz sie do roboty Asystentko! :):):) PS. Zadam natychmiastowego przekazania spraw pilnych Zlotej Rybce.:):):):), albo udostepnienie ksiazki zyczen i zazalen:):):):) Pozostaje z powazaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.devs.futuro.pl 19.11.04, 22:58 Rybko Rybko prosze o to, zebysmy i my i nasi bliscy dozyli starosci w zdrowiu i szczesciu. Prosze o sile, bym mogla uwiezyc we wlasny potencjal i o srodki na to, by zyc godnie i zapewnic szczescie innym. Zycze Ci zawsze wód czystych i przejrzystych. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:16 Gość portalu: tez rybka napisał(a): > Rybko Rybko prosze o to, zebysmy i my i nasi bliscy dozyli starosci w zdrowiu i > > szczesciu. Tak wlasnie bedzie. Nie martw sie niepotrzebnie na zapas :) > Prosze o sile, Alez ja masz! tylko sie przyjrzyj uwaznie sobie... z czuloscia :)) > bym mogla uwiezyc we wlasny potencjal i o srodki na > to, by zyc godnie i zapewnic szczescie innym. > Zycze Ci zawsze wód czystych i przejrzystych. > Dominika dziekuje w imieniu rybki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ny325.east.verizon.net 20.11.04, 18:11 Gość portalu: tez rybka napisał(a): > Rybko Rybko prosze o to, zebysmy i my i nasi bliscy dozyli starosci w zdrowiu i > > szczesciu. Prosze o sile, bym mogla uwiezyc we wlasny potencjal i o srodki na > to, by zyc godnie i zapewnic szczescie innym. > Zycze Ci zawsze wód czystych i przejrzystych. > Dominika Nie baw sie w dostarczyciela szczescia, to nie jest skuteczna metoda uszczesliwiania. Odpowiedz Link Zgłoś