ankaskakanka10 08.01.15, 13:52 2,8,13,23,44,....................................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brygada_ww Re: szczęśliwe numerki 08.01.15, 22:23 Podaj jeszcze jeden Anka, bo chce trafic szostke;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii wszystkie numerki sa szczęśliwe 08.01.15, 22:52 gora dol na boku na konika na pieska co szczegolnie Clarze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 08.01.15, 22:57 hansii napisał: > gora > dol > na boku > na konika > na pieska > > co szczegolnie Clarze polecam. To prawda, co mowisz, jednak jeszcze jedna cyfra i jutro ide puscic totolotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 08.01.15, 23:28 tylko '3' nie obstaw bo dzis pechowa! Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 08.01.15, 23:32 clarissa3 napisała: > tylko '3' nie obstaw bo dzis pechowa! Dzieki, juz mam na jutro 6 do skreslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 08.01.15, 23:44 musiał byc doprawdy halny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 11:41 ankaskakanka10 napisała: > musiał byc doprawdy halny :)))) Wieje jak w kieleckim na dworcu, a ja teraz ide odcedzic buraki';) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:10 W nocy myslalam ze odfrune tak wialo - ledwie spalam a zapowiadaja nastepne... okropne to! :( Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 14:32 clarissa3 napisała: > W nocy myslalam ze odfrune tak wialo - ledwie spalam a zapowiadaja nastepne... > okropne to! :( U mnie tak wialo, ze myslalam, ze powyrywa drzewa z korzeniami, bardzo ciezko bylo mi zasnac tej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:14 brygada_ww napisała: > Wieje jak w kieleckim na dworcu, a ja teraz ide odcedzic buraki';) > Nauczysz mnie gotowac barszcz? To jest jedna z tych zup, których nigdy nie robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 14:33 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > Wieje jak w kieleckim na dworcu, a ja teraz ide odcedzic buraki';) > > > > Nauczysz mnie gotowac barszcz? To jest jedna z tych zup, których nigdy nie robiłam. Wysle Ci na priva, zeby Zolzy nie draznic, ale pozniej wigilijnie ugotuje dzis sobie uszka, ktore wczoraj kupilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 14:47 ;) Ktos sklep z polskim zarciem wreszcie otworzyl? Nabylas nareszcie ogorki? ;) Mnie zostaly ze swiat jeszcze, i kapusta kiszona, i kombinuje co z tym zrobic - wspominalas ogorkowa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 16:30 clarissa3 napisała: > ;) > > Ktos sklep z polskim zarciem wreszcie otworzyl? Nabylas nareszcie ogorki? ;) Niestety jeszcze nie, po ogory bede musiala do Niemiec podjechac:) > Mnie zostaly ze swiat jeszcze, i kapusta kiszona, i kombinuje co z tym zrobic - > wspominalas ogorkowa...;) Nie gadaj, od tak dawna mi sie chce ogorkowej, a ogorow nie mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 16:52 brygada_ww napisała: > > Nie gadaj, od tak dawna mi sie chce ogorkowej, a ogorow nie mam;) Na ogórkowa mam dobry przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 16:57 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > > > Nie gadaj, od tak dawna mi sie chce ogorkowej, a ogorow nie mam;) > > Na ogórkowa mam dobry przepis :) To podrzuc na priv:) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 19:13 ja przez ogorki zaliczylam juz i szczawiowa i mielone zeby do ogorka cos bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 14:49 brygada_ww napisała: > mona.blue napisała: > > > brygada_ww napisała: > > > > > Wieje jak w kieleckim na dworcu, a ja teraz ide odcedzic buraki';) > > > > > > > Nauczysz mnie gotowac barszcz? To jest jedna z tych zup, których nigdy ni > e robiłam. > > Wysle Ci na priva, zeby Zolzy nie draznic, ale pozniej wigilijnie ugotuje dzis > sobie uszka, ktore wczoraj kupilam;) > ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 00:39 Hansii, rozbawiłeś mnie.;-) Ciężki dzień miałam, ale dzięki Tobie zakończę go zrelaksowana, choć mąż jest w pracy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nvv Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:17 Kobiety. Co oznaczają numerki w Waszych nickach? Ciekawi mnie to. (: Podobnie jak ciekawi mnie geneza tajemniczego nicka "brygada_ww". Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:26 WW to skrot od miasta Wroclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
nvv Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:29 O. A to chodź na randkę. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:30 nvv napisał: > O. A to chodź na randkę. Nie mam czasu, bo lece do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza14 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:43 Co oznaczają numerki w nicku? W moim nie mają żadnego znaczenie, ale sam goły nick był już zajęty i dlatego zakładając konto musialam dodać do niego jakąś cyfrę, albo wprowadzić jakiś znak; pauzę, lub kropkę ,a że nie chcialam tego robić dodalam cyferki. Pewnie podobnie inni. Czasami może to być rok urodzenia czyjś. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:57 brygada_ww napisała: > WW to skrot od miasta Wroclaw. > Zawsze mnie ciekawiło, czy Twój nick był inspirowany kreskówką "Brygada RR"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 14:34 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > WW to skrot od miasta Wroclaw. > > > > Zawsze mnie ciekawiło, czy Twój nick był inspirowany kreskówką "Brygada RR"? :) Nie, bo ja jestem jedna;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 14:48 mnie sie z punk rockiem kojarzy, i z Brygada Kryzys ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 16:29 clarissa3 napisała: > mnie sie z punk rockiem kojarzy, i z Brygada Kryzys ;) A czemu akurat punk rock i kryzys?;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 19:10 Brygada Kryzys to nazwa zespolu punk-rockowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 19:12 clarissa3 napisała: > Brygada Kryzys to nazwa zespolu punk-rockowego. wszystkowiedząca ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: wszystkie numerki sa szczęśliwe 09.01.15, 12:45 Mój numerek jest przypadkowy, przydzielony losowo. Powtórzyłam login z innego portalu i tak zostało.;-) Odpowiedz Link Zgłoś