Dodaj do ulubionych

Do Duchaswietego

• mona.blue Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 13:29
      To napisz na priv, jak chcesz się z kimś rozliczyć.

I kim Ty jesteś, żeby wyzywac innych od k u r e w, śmieci, scier?
      • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 13:47
        albo zajep mi bana,bo tylko na to stać takie wywłoki jak Ty :D
      • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:31
        ja Ci opowiadam debilko,że banda debili wylała na mnie wiadro pomyj sprzedała dojepała takie teksty,że mi w pięty poszło a ja niby się martwię,że mnie zastrzela?
        bucha cha cha
        alez ja własnie tego chcę - nie mam nic do szukania wśród psychopatów,urojeniowców i zboczeńców + sprzedajnych śmieci.

dlaczego?

BO JA TAKA NIE JESTEM.
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 13:36
      I na "ochronę" kontrole mnie

bujaj sie mona jak nie wiesz o czym i do kogo piszę.
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 13:46
      a swoją drogą odkryj ip to zobaczysz jak ty się do mnie zwracałaś śmieciu.
      Myślisz,że mi zależy aby identyfikować się z kims takim jak Ty czy pozostali?
      A co ja mogę dobrego od kreatur dostać?
      Nic, więc spiertalaj i daj mi spokój.
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 13:59
      zostawcie mnie w spokoju - zawsze się jakiś śmieć znalazł by mnie męczyć,zawsze jakiejś k u r w i e przeszkadzało,że żyję i mimo wszystko potrafiłam się cieszyć.
      Zawsze znalazł się jakiś wywłok co to tylko opluć i podeptać. Zgwałcić,zlać i zdiagnozować.
      ale to był już ostatni raz.
      • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 14:40
        Jesli twoje zachowanie w realu jest takim samym jak jest tutaj to znaczy ze sama o to wszystkich wokol prosisz - wiec po co tak narzekasz wciaz !!
        • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 16:47
          kretynko w realu mnie już nie ma dla NIKOGO kwestia tylko fizyczności :)))
          nie poradzę sobie co ten śmieć mi zrobił i nie jestem nic w stanie na to poradzić kumasz?
          piszę wyraźnie,że mam dość po to aby ten śmieć wraz z przyjaciółmi czytał i znał skutki tego co zrobił.
          prosiłam żeby zostawili w spokoju.
          Skoro mieli wyjepane na to co chciałam.
          • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:17
            Przez internet cie zastrzelic sie nie da - a widze ze to tego bys najbardziej chciala piszac to co tu piszesz...
            • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:29
              feministkapl napisała:

> Przez internet cie zastrzelic sie nie da - a widze ze to tego bys najbardziej c
              > hciala piszac to co tu piszesz...

tak śmieciu za 2,50 w realu też mnie ciotka sprzedała koledzy zgwałcili itp. i jeszcze jakiś śmieć wylał na mnie wiadro pomyj,a teraz sugeruje że mam się cieszyć życiem bucha cha cha.
              Zostawiam tą zabawę innym,bo ja już nie chcę.
              Internet?
              a skąd niby gliniarz wiedział co piszę na necie itp.
              ale ja CHCĘ JUŻ NIE ŻYĆ
              • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:44
                Jestes jasnym tu przykladem tego co pozostaje z umyslu kobiety z ktora sie zle obchodzono. Niech to bedzie przestroga dla czytajacych!

Patrzac z innej strony, przynosisz gatunkowi wstyd.

A w odpowiedzi na moje odruchy wspolczucia ci, czy podsuniecia pomyslu z rozwiazaniem, odrzucilas je i w zamian zwymyslalas mnie juz wielokrotnie - wiec wiecej nie bede probowac bo i po co?

I podejrzewam ze tak kazdy kto stycznosc z toba mial teraz juz mysli. Wiec na co ty liczysz tu jeszcze?

Czy potrafisz nam powiedziec czego tu od nas chcesz?

• duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 16:56
      parę lat temu nie byłam taka ani tu ani w realu,a teraz jestem i c h u j mnie to interesuje czy komuś się to podoba czy nie :)))
      Nie wyjdę na zewnątrz,bo tam same takie śmiecie jak ten facet przebrany za babę jak moja matka itp.i Ty droga clarisso ledo czy uj wie jak Ci tam jest.
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:05
      że co? że takie jest życie,że każdy każdego sprzedaje wylewa swoje gooowno/urojenia
      no ok
      to niech ten debil zrozumie,że nie wszyscy chcą to znosić i potrafią się wśród takich odpadów cieszyć życiem bucha cha cha cha.
      Pisałam dawno,żeby dali mi spokój,bo mam dość.
      nie dotarło?
      przykro mi bardzo :)))
      • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:19
        A kiedy ty nam dasz spokoj?
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:13
      że co,że sprzedali mnie wszyscy?
      no i dobrze.
      Przynajmniej nic mnie tutaj już nie trzyma.
      sprzedali?
      no to nie będą mnie mieli - proste
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:51
      nie muszą strzelać bucha cha cha wystarczy,że psychicznie dojechali.
      EKSPERYMENTEM bucha cha cha cha
      a ty jociu śmieciu jepany mapki to se w buty schowaj.
      Sama się lecz bo chyba jakaś niedowartościowana jesteś bucha cha cha,że na necie masz parcie się realizować.
      ale chwila chwila jocia to przecież chłop przebrany za babę,który roił pod moim adresem zaburzenia tożsamości płciowej ha ha ha i rozdwojenie jażni.
      feministko sprzedajny śmieciu za 2,50 też mi się wydało,że towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji ograniczyło się do neta.
      Zrobili mi pranie mózgu ( he he przecież rak go wyżarł :D ) ruszyli moich znajomych i moją rodzinę.

• duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 17:53
        a co ty możesz mi dać,że pytasz śmieciu czego chcę.
        bucha cha cha raz się tutaj już zaprezentowałaś kobieto bucha cha cha.
        • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:00
          Rece opadaja..

...A Dzidzia Bojowa jak spala tak spi.
          • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:03
            sama się zbanuję bucha cha cha
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:02
      jakim prawem pytam ktoś wyciągną moje życie priv na "forum" jakim prawem ktoś grzebał się w moim życiorysie i faktach z przeszłości - ingerując tutaj realnie - jakim prawem ktoś na mnie eksperymentował jakim prawem ktoś mnie zarzucał swoimi urojeniami psychicznymi i rzucał tekst,że rak mi nie tylko p i z d ę wyżarł i jakim prawem narzuca mi abym cieszyła się życiem.
      A kim są te śmiecie?
      • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:03
        Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Regulamin.
        • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:04
          serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html
        • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:04
          feministkapl napisała:

> Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wy
          > powiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowied
          > zi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z te
          > go tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
          >
          > Regulamin.

gdzie była dzidzia bojowa jak mnie szamanka sponiewierała co?
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:21
      a może k u r w a szamanka zrobiła to w celu wyższym co?
      tak jak i matka mnie tresowała,koledzy eks wszyscy oczywiście w celu wyższym - na wytrzymałość.Przykro mi padłam.
    • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:30
      no jeszcze raz śmieciu za 2,50 zrzuć winę na mnie że komuś napisałam o sobie i jeszcze przypnij odpowiedzialność za to,że ktoś z mojego życia zrobił show,że wjepał mnie w taki stan,że nie wyjdę.
      No powtórz przypnij mi całą odpowiedzialność jak już próbowałaś tylko się bardziej postaraj,bo posadę bucha cha stracisz :D
      • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 18:41
        Nie bede klamac ze gdybym cie miala teraz pod reka to bym na odlew w pysk przywalila z calych sil - moze bys tak otrzezwiala wreszcie?

A w sytuacji w jakiej jestesmy co moge to doradzic zebys glowe pod kran z zimna woda wsadzila i tam ja trzymala - tu nic po niej!

Mnie znuzylas juz dawno. Mysle ze innych tez.

Idz wiec ty sie zajmij czyms pozytecznym, i nie klep juz tu.

Amen.
        • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 19:14
          feministkapl napisała:

moze bys tak otrzezwiala wreszcie?
          >

owszem otrzeźwiałam,pożytecznego całe życie coś robiłam,a teraz już mi się nie chce

amen :)))

• duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 19:36
            duchswiety6 napisał(a):

> feministkapl napisała:
            >
            > moze bys tak otrzezwiala wreszcie?
            > >
            >
            > owszem otrzeźwiałam,pożytecznego całe życie coś robiłam,a teraz już mi się nie
            > chce
            >
            > amen :)))
            >
            jak znam życie i ludzi to teraz towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji życzyłoby sobie żebym się w y r u c h a ła i poszła sobie po nieudanym eksperymencie - nie biorąc pod uwagę tego,że dzięki nim odechciało mi się wszystkiego :))) piszę o tym a to pewnie k u r w a jak downy w zaklętym kręgu bucha cha cha wiedzą wszystko lepiej jak ja sama co chcę co czuję itp.
            • feministkapl Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 19:55
              Tak, wiem tez ze wreszcie ci ktos tam w realu w glowe da na odlew bo straci do ciebie cierpliwosc gdy bedziesz tak gadac jak tu - a ty potem bedziesz wrzeszczec i lamentowac latami jakie to zycie niesprawiedliwe i wszyscy podli tylko nie ty.

A paszla ty glupia babo - zejdz nam tu z oczu wreszcie!
              • duchswiety6 Re: Do Duchaswietego 18.01.16, 21:14
                feministkapl napisała:

> Tak, wiem tez ze wreszcie ci ktos tam w realu w glowe da na odlew

to ja straciłam cierpliwość do śmieci zwłaszcza za 2,50 zł za post,a w realu NIE ISTNIEJĘ I NIE MA MNIE JUŻ DLA NIKOGO

odjepaj się i ty i nie mów mi co mam pisać czy robić a jak ci się nie podoba śmieciu za zapiertalaj po bana wisisz mi ty i wszyscy w około.tylko pluć potraficie gnębić itp.itd. i dobre bucha cha cha rady dawać.
                chcesz się śmieciu zamienić ze mną życiem i doświadczeniami?
                Nie?
                dała byś radę?
                zakładam się,że po jednym dwóch strzałach leżałabyś jak dziecko i łykała.
                więc sama spiertalaj zwłaszcza z dobrymi radami jak i pozostali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka