Gość: Imagine IP: *.unl.edu 12.10.04, 18:43 i nic tak nie pasuje do was, jak wlasnie wasz los. Nawet nie chce mi sie juz zaspiewac wam Lennona. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etta Re: Jestescie prymitywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:28 imagine all the people... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do etty IP: *.unl.edu 12.10.04, 19:57 tak wlasnie mysle sobie o wszystkich i nic innego, poza tym co juz powiedzialem nie podchodzi mi do glowy ... szkoda, ze kilku wspanialych musi sie temu przygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 19:31 Imagine, a po co masz umarlakow spiewac? Zywych trzeba, na przyklad.. niech pomysle kto jeszcze zyje:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do mathiasa IP: *.unl.edu 12.10.04, 19:56 cos ci nie idzie to szukanie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne pomoge, na wyciszenie 12.10.04, 20:27 Imagine Imagine there's no heaven, It's easy if you try, No hell below us, Above us only sky, Imagine all the people living for today... Imagine there's no countries, It isnt hard to do, Nothing to kill or die for, No religion too, Imagine all the people living life in peace... Imagine no possesions, I wonder if you can, No need for greed or hunger, A brotherhood of man, Imagine all the people Sharing all the world... You may say Im a dreamer, but Im not the only one, I hope some day you'll join us, And the world will live as one. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: pomoge, na wyciszenie IP: *.unl.edu 12.10.04, 20:33 no .... juz mi lepiej. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: pomoge, na wyciszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re:dla Imagina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:22 Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych-oni tez mają swoją opowieść. i dalej W zgiełku i pomieszaniu życia zachowaj spokój w duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:dla Imagina 12.10.04, 22:16 a dlaczego małgo tak szybko się z tym godzisz, że właśnie ci inni są tępi i nieświadomi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re caorle nieporozumienie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:19 Wcale się nie godzę.Nie o tym moj post. Proszę tylko o słuchanie bez oceniania, kto prymitywny ,kto nie.To cytat,ktorego nie chcialam bardziej okrawac.Byc moze nalezalo "wytluscić"to co powinno dotrzec. Mianowicie:posluchaj...inni tez mają swoją opowiesc...zachowaj spokoj. Cytat -Desiderata ps gdybym sie godzila, napisalabym: masz racje wszyscy tu są prymitywni, czy z tym zgodzic sie w ogle mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Re caorle nieporozumienie :( 12.10.04, 23:23 małgo...przecież wiem, o co ci chodziło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Re caorle ulga n/t :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 22:22 a ladnie spiewasz? ;) bo moze jesli eee.. no moze wyrecytuj jak sie wstydzisz ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 22:24 z tego co zauważyłam cosso...:-) to na pewno spiew inagina by ci się spodobał... tak czy siak... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 22:29 tolerancyjna jestem? :D pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 22:31 po prosu lubisz jak Imagine śpiewa...:D Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 22:40 a ze tak sie (wlasciwie jasno) wyraze: co Ci do tego, ha? :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 22:48 nic oczywiście :-) już się zmywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jestescie prymitywni IP: *.chello.pl 12.10.04, 22:26 ja Ci zaspiewam lennona, ktory bardziej do Ciebie chyba pasuje I'm a loser I'm a loser And I'm not what I appear to be Of all the love I have won or have lost there is one love I should never have crossed She was a girl in a million, my friend I should have known she would win in the end I'm a loser And I lost someone who's near to me I'm a loser And I'm not what I appear to be Although I laugh and I act like a clown Beneath this mask I am wearing a frown My tears are falling like rain from the sky Is it for her or myself that I cry I'm a loser And I lost someone who's near to me I'm a loser And I'm not what I appear to be What have I done to deserve such a fate I realize I have left it too late And so it's true, pride comes before a fall I'm telling you so that you won't lose all I'm a loser And I lost someone who's near to me I'm a loser And I'm not what I appear to be Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Jestescie prymitywni 12.10.04, 23:01 I odkrywasz to teraz? Bo? Czym ten dzien forum rozni sie od innych? I - jacy mamy byc? Jacy, zebys rozmawial? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Jestescie prymitywni 13.10.04, 01:23 no wlasnie... moj los to jedyna rzecz jaka do mnie pasuje wspaniale, prawda? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Jestescie prymitywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 02:03 Ja mam jeszcze lepiej,procz losu pasuja do mnie moje buty np. Troche klamie ale nie powiem czy o los chodzi,czy buty. Swoja droga jakby to bylo,gdyby zamienic sie z kims na losy. Pewnie i tak bysmy je na swoje (to prymitywne;) )kopyto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re przerobili (errata) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 02:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* mój los nie pasuje do mnie ;( IP: 195.117.90.* 13.10.04, 03:19 znowu tylko dwójka w totolotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: mój los nie pasuje do mnie ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 03:27 Nastepnym razem zamien sie z kims na losy, moze rzeczywiscie cudzy bedzie bardziej dopasowany.Tylko nie zamieniaj sie z jakims prymitywnym.Prymitywnemu zostaw to na co zasluzyl.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do rr IP: *.unl.edu 13.10.04, 14:55 mam nadzieje ze wiesz, ze zartujesz ..... zasluzylas tylko i wylacznie na dwojke w totku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* do Im IP: 195.117.90.* 13.10.04, 15:32 też mam nadzieję, że nie wiesz co mówisz. Zasługi ważne są w katolickim życiu wiecznym i częściowo w robocie wszędzie indziej jesteśmy gupim jasiem i albo nam się trafi albo nam się nie trafi, proste jest u nas genialna reklama totolotka. Przychodzi gość do roboty w koszulce w palmy, pół godziny spóźniony i wita wszystkich z szerokim uśmiechem. Wychodzi szef - KOWALSKI!!!! CO TO ZA SPÓŹNIENIE?!!!! - 3, 11, 15, 21, 23, 36 - CO?!!! - To, że teraz to mi to lotto gul Kowalski tyraniem u takiego dziada widocznie zasłużył na szóstkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do Im IP: *.unl.edu 13.10.04, 15:34 kiedys pisalas madrzejsze banialuki. aaaaa, ty nad ranem dopiero masz wene ... sorry, przeczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: do Im IP: 195.117.90.* 13.10.04, 15:37 no tak, ale o 3 wysyłasz mnie do łóżka, o 2 zaczynasz wysyłać, a o 1 Ciebie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: do Im IP: *.unl.edu 13.10.04, 15:41 o 3 wysylam do lozka, bo o 4 musze wstawac, wiec godzina dla na bardzo malo. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick nie nie nie 14.10.04, 00:52 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > też mam nadzieję, że nie wiesz co mówisz. Zasługi ważne są w katolickim życiu > wiecznym i częściowo w robocie > wszędzie indziej jesteśmy gupim jasiem i albo nam się trafi albo nam się nie > trafi, proste to nie w tym sensie 'zasluguje' jestem dobry - spotykaja mnie rzeczy dobre jestem zly - zle owszem jesresmy glupim jasiem ale nasz los (czy jak tam zwal) zalezy od nas jak bedziemy slepym glupim jasiem to nie zauwazymy banknotu lezacego na drodze a bystry glupi jas zauwazy i podniesie - w tym sensie 'zasluzyl' bo potrafil wykorzystac szanse podobnie jest w Ewangelii: "kto ma temu bedzie dane; a kto nie ma, temu zabiora i to, co mu sie wydaje, ze ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc tego Re: Jestescie prymitywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:50 haha zyice ci peklo. doswiadczyles rozczarowania na necie? wyobraz sobie ze jestes po prostu płaskim kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze trochę Re: Jestescie prymitywni IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 13.10.04, 14:53 Gość portalu: dosc tego napisał(a): ..... wyobraz sobie ze jestes po prostu płaskim kretynem Masz kogoś konkretnego na myśli? Czy to może rada, którą realizujesz w życiu realnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do dosc tego IP: *.unl.edu 13.10.04, 14:58 mialem wlasnie w pierwszym rzedzie ciebie na mysli, tworzac ten watek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine troche wyjasnien IP: *.unl.edu 13.10.04, 15:23 Zadaniem tego postu nie byla chec obrazenia was. Nie zaluje jednak, ze niektorzy tak to odebrali. Wlasnie ci powinni zastanowic sie troche glebiej nad swoimi emocjami. Uwazam, ze nie ma nic gorszego ponad cieple, pasujace jak ulal bambosze. Te bambosze to wasze ( i moje takze) przekonania co do otaczajacej nas rzeczywistosci. Zauwazylem, ze posty o mydlanym, wydepilowanym tytule nie odnosza zadnego skutku. No bo czy nie jestesmy w swej masie banda prymitywow ? Ja wiem, ze uczymy sie, kupujemy swym kobietom kwiatki na walentynki, pomagamy (czasami)niewidomemu przejsc przez zebry, czasami tez nie oplujemy zebraka ... uczymy sie. A jednak nasz sposob widzenia zycia jest karygodny. Nie, nie musiscie wyskakiwac ze swych bamboszy z krzykiem na mnie, ze jak to, ze co to, ze bezczelny, ze sie staracie .... nie staracie sie, to wam powiem. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: troche wyjasnien IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.10.04, 15:33 A dlaczego mam sie ciagle starac? Nie chce sie starac i nie chce sie wiecej wysilac. Po prostu nie chce. I to jest moj wybor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: troche wyjasnien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:35 Tylko nie mow, ze to jesienna depresja... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: troche wyjasnien IP: *.unl.edu 13.10.04, 15:35 ty nie jestes prymitywny, zapomnialem dodac. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: troche wyjasnien 14.10.04, 17:27 Gość portalu: ryb napisał(a): > A dlaczego mam sie ciagle starac? Nie chce sie starac i nie chce sie wiecej > wysilac. Po prostu nie chce. I to jest moj wybor... Ani ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: troche wyjasnien IP: 195.117.90.* 13.10.04, 15:35 mylisz się Jędruś, ja nie kupuję swojej kobiecie kwiatów na walentynki. Czyżby pociągało to nieścisłości w pozostałej części Twojego wątku? i nie mam bamboszy, mam laczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: troche wyjasnien IP: *.unl.edu 13.10.04, 15:44 powinnas zaczac kupowac swojej kobiecie. bambosze czy laczki ... wszystko jedno. wazne jest to dopasowywanie sie i zagniezdzanie. Odpowiedz Link Zgłoś